:-):-):-):-)
jestem zla sama na siebie
spie w miare dlugo, Julitka nawet ostatnio sie nie wybudza czesto, a i tak wstaje niewyspana i lewdo zywa:-( dzis musielismy sobie strzelic po mooocnej kawce, zeby zaczac funkcjonowac. przeciez dzien ladny, nie jakas zdechla , pochnurna pogoda, a my niewyspani. ja podejrzewam, ze u mnie glownym sprawca niewyspania sa sny. takie glupoty mi sie snia i to tyle watkow jeden po drugim, ze
Witajcie.
Antek jest zachwycony leżaczkiem:-)
A mnie dopadło przeziębienie. Kicham, prycham, mam zatkany nos i boli mnie gardło. Mam nadzieję że dzięki temu zaszczepię maluszka i chociaż tyle będzie z tego pożytku.
A ja od ponad miesiąca jem tylko chleb graham z dżemem na śniadanie i kolację, a na obiad na zmianę krupnik, rosół, zupę pomidorową i wszystkie kasze z piersią kurczaka i marchewką a między posiłkami podjadam migdały i wafle ryżowe:-)
donkat chętnie bym sobie zjadła mięska z królika ale do tej pory tylko raz je widziałam w sklepie,
A jak idzie ćwiczenie siostrzeńca?
oby sie nim zachwycal jak najdluzej
kuruj sie, kuruj, bo wiosna idzie
oj, wspolczuje cie takeij "urozmaiconej" diety. ja nie karmilam dlugo a juz mialam dosc wiecznego krupniku/ rosolku i kury
moj brat ma kroliki. nie wiem, kiedy bedzie je bil. ja na razie mam jescze jakas porcje w zamrazalce, bo on mi daje, ale jakos nie za chetnie jemy. wykuruj sie wiec, to was odwiedzimy i Antos "zje" nowe miesko...
KaMILEK jest nygusowaty, ale grzeczny. wzdycha, sapie jak go o cos prosze, ale zrobi. on wie, ze ciocia nie przelewki
zawsze lubil przyjezdzac do mnie z moja mama, bo babcia sie litowalal i robila wszystko za wnusia
ale oczywiscie jak jej sie to wypominalo, to twierdzila, ze nie, tylko czasem mu pomogla
wczorja jak mi odkurzyl dom, to bylam w szoku, bo poodstawial wszelkie male szafki, jultiki zabawki
to ja nawet tego nie robie
kamilek wlasnie mi nawija jak ja czytam forum, mimo ze mowie mu, ze go nie slucham