reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

filwinko, z doswiadczenia wiem, ze kazde slowo uznania wobec dzieck jest baaardzo wzruszajjace i pocieszjajace. pamietam, jak jezdzilismy do pediatry z julitki dolegliwosciami i wiecznie bylam zmartwiona, ze kolka, ze ulewa dalej niz widzi, ze kanalik zatkany itp itd, ale zawsze mnie radowalo, gdy dr chwalila rozowj julitki, bo przynajmniej pod tym wzgledem nie bylo z mala problemow:tak:

wszystkie wasze zyczenia sa piekne:-) ja nie mam takiego talentu do zyczen:-(
dlatego tez
zycze Wam i Waszym rodzinom duzo spokoju, radosnych wspolnych chwil, aby smuetczki odeszly na bok i nie zasmiecaly pogodnych mysli, aby w sercach zapanowal spokoj i nadzieja, ze kazdy kolejny dzien moze byc rownie piekny...

reklama
Dzień dobry Wszystkim!

Kochane serdecznie dziękujemy za życzenia.Wszystkie są piękne!:tak:
Ja ze swojej strony pragnę złożyć Wam:Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.
Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.
Wam i Waszym całym rodzinom życzy
Aneta z mężem i synkiem.

A ja znów coś poplątałam na klawiaturze.:zawstydzona/y:
Tak więc życzę Wam dwa razy tego samego podwójnie mocno.:tak:
Buziaki.

witam!!

My w rozjeździe.Bez sensu , ale co zrobić.Na wigilię jedziemy na Dąbrówkę ( koło Zakrzewa) a później do moich rodziców. No chyba , że tak zasypie, że się nie odważymy wybrać w tak daleką podróż.
I Dzień Świąt- imieninki moich rodziców.
II dzień Świąt- Dąbrówka.
I tak jeździj w koło Macieju.:rofl2:

Netka, donkat a jak wasze pociechy i stan waszej choinki? Ściągają bombki? U mojej mamy choinka raczej powinna być ogrodzona, bo nie wiem czy dotrzyma do wigilii. Bliźniaki ( z sierpnia 2007) tak nią trzepią... jest krzyk, pisk... łoj.:baffled:

my tez w rozjezdzie. juz tak cztery lata: wigilia u tesciow potem u mojej mamy. tam zostajemy na Iszy dzien swiat i wracamy wieczirem, zeby moc pojsc do tesciow w drugi dzien swiat . takie rozwiaznie u nas sie najlepiej sprawdza, zeby byc i tu i tu i aby nikt nie byl pokrzywdzony:tak:

bedziesz niedaleko mnie, bo ja mieszkam w Cerekwi, tez gmina Zakrzew, choc blizej mam do radomia:rofl2:

julitka jest przezachwycona choinka i bombkami, ciagle przezywa gdy je widzi. choineczke mamy mala, stoi na stole. bombki nietlukace. nawet jak czasem posadzimy niunke na stole,zeby podotykalal bombki, to ich nie zrywa z galazek, tylko dotyka i sie zachwyca:-D
najpierw to myslala, ze bombki to sa pileczki(jej ulubiona zabawka) i chciala nimi grac:rofl2::-D
ciekawe co bedzie u tesciow i u mamy, bo tm sa wielkie choinki do sufitu i bombki przewaznie szklane:baffled:

Ja wigilię organizuję u nas.Ale będą tylko teściowie i my.
Pierwszego dnia chyba jedziemy do moich rodziców do Kobylan,a drugiego świętujemy w domku sami z Kubusiem bo Tomek niestety będzie w pracy:-(.Ale cóż taka praca.

Choinkę mamy dość dużą bo 2,3m,ale dajemy radę.Kuba oczywiście próbuje wszystko obmacać,posmakować.Bez nadzoru nie podchodzi.Dziś zrobiłam już rybkę po grecku i barszczyk czerwony,za chwilkę zabieram się za sałatkę z tuńczykiem.Pierogi,rybkę i racuszki przywiezie teściowa więc to mam z głowy.Ciasta upieczone,dom wysprzątany więc dla mnie to już prawie Święta.Jutro od rana robię się na bóstwo i szykuję stół.

Filwinko (Ewo):
Uśmiech i radość niech w Twym sercu gości.
Niech każdy poranek słońcem Cię wita.
Szczęścia, pięknej miłości, a nade wszystko
zdrowia, pogody ducha
i życia bez przykrości
serdecznie życzy
-Justyna:biggrin2:

xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_prezent.gif
xx_prezent.gif
xx_prezent.gif
xx_prezent.gif
xx_prezent.gif

Załączniki

• 09..gif
    09..gif
    19 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
:-)Filwinko przyjmij najserdeczniejsze z serca płynące życzenia imieninowe.Dużo zdrowia,radości,pogody ducha a także zadowolenia z Twoich dwóch wspaniałych mężczyzn.Spełnienia wszyyystkich marzeń!
I jeszcze raz Wesołych Świąt!
Pozdrawiam i ściskam.

-j-widzę że z Waszej dzidzi to wyrośnie ranny ptaszek co wyprawia akrobacje.A bułeczkami się nie przejmuj jutro pobuszujesz w słodkościach do woli.
I Tobie również jeszcze raz Wesołych i spokojnych Świąt!:tak:
Buziak!

filwinko, duzo radosci, spelnienia marzen i zadowolenia z kazdego dnia, aby Twoi mezczyzni dbali oCiebie jak o kiezniczke, a zrozumienie i milosc towarzyszyly wam na codzien, w dniu urodzin i imienin zyczy Aldona

reklama
Kochane, bardzo Wam dziękuję za życzenia :-) Mam nadzieję że Wasze święta są naprawdę wesołe.
My wczoraj zrobiliśmy kolację na 10 osób, ale na szczęście połowa to kobiety więc mi pomogły ze wszystkim i poszło całkiem sprawnie. Tylko Antek miał tyle wrażeń , że nie mógł zasnąć w nocy, ale mam nadzieję że w dzień sobie odbije, a my razem z nim.
Pozdrawiam ciepło

Do góry