donkat
Fanka BB :)
Hej.
Antoś dziś w nocy skończył dwa tygodnie i zrobiła nam miłą niespodziankę.
niekat a banany? Podobno nie uczulają, ja nie jadam bo nie lubię ale położna mówiła że nie powodują alergii i można je jeść.
A ja podjadam chrupki kukurydziane w nocy jak wstaję do karmienia i złapie mnie głód. Dobre są też wafle ryżowe, bo też nie zawierają glutenu, może Marcel by polubił.
hohoh, Antos juz duuuzy chlpoczyk
pamietam z jakim utesknieniem czekalam, az julitka skonczy pierwszy m-c dluzyl sie ten czas niemilosiernie potem az skonczy 3m-ce, tez szybko nie mijalo, nastepnie 6m-cy, juz bylo lepiej, a teraz to nawet nie weim kiedy to zlecialo,ze moja gwiazda juz skonczyla 15m-cy
a ja wlasnie slyszalalm, ze banany moga uczulac. jultika na poczatku miala krostki na pleckach od nich, albo bardziej od chemii w nich zawartej. teraz juz nie ma zadnych zmain na skorze.
co do jablka, to zawsze myslalam, ze zalecaja gotowane zeby bylo mniej kwasne dla maluszka, ale nie sadze zeby moglo uczulac.
A wiecie co? Ja myślę , że mojemu włączył sie syndrom "wicia gniazda". A myślałam , że to my , kobiety tylko takie coś mamy.
Wygoniłam go właśnie na trening ( piłka nożna) bo bym w ogóle nie mogła dziś zasiąść do kompa. Pilnuje mnie jak małego dziecka.
?
to super, ze nie wszystko jest na twojej glowie. milo przezywac oczekiwanie we dwoje. a ze sie troszczy, jescze bedziesz za tym tesknic
moze twoj maz tak to przezywa, bo jest duza roznica pomiedzy dzieciaczkami i kolejnym bobo. w sumie, to tak juz sie pewnie czuejcie, jakbys byla po raz pierwszy w ciazy, bo tamtych sprzed 8 lat sie nie pamieta;-)