reklama
netka1
Fanka BB :)
Donkat wiesz nam tą maść przepisał dermatolog i to ponoć dobry więc póki co słucham jego i mam nadzieję że ma rację.
A czy Twojej małej Elidel pomógł?Policzki się wygładziły czy nie bardzo?No i jak długo trzeba czekać na efekty,jeżeli takowe są?
Pozdrawiam.
A czy Twojej małej Elidel pomógł?Policzki się wygładziły czy nie bardzo?No i jak długo trzeba czekać na efekty,jeżeli takowe są?
Pozdrawiam.
donkat
witam z rana!
niunia spi, wiec mam troszke czasu, choc sama spiaca jestem.
chyba kolejny zabek sie przebija, bo julitka w nocy niespokojnie spi, a co za tym idzie... ja razem z nia
ja tez podobniez ladnie w ciazy wygladalalm i kazdy wrozyl chlopca. chyba nie ma sie co sugerowac wygladem
anemia? nie pomyslalam. w przyplywie nastroju musze zorbic badanie krwi
my sylwestra spedzimy spokojnie. chcialam isc na bal, ale moj P chyba sie juz zestarzal i nie ma ochoty. zadna domowa imprezka ze znajomymi tez sie nie szykuje. idziemy wiec do kina, apotem do tesciow, bo tam zostawimy julitke.
oj, bo te krawezniki, to czasem sa nie w tym miewsjcu co potrzeba
ja maialm bez rozcienczania. to wlasnie o tej masic mi mowila pediatra ze nie jest bez znaczenia dla zdrowia w pozniejszym wieku.
stosowalalm te masc ok. 2-3tyg i nie zauwazylam poprawy. alergolog zalecil uzywac do ustapienia objawow. jednak po tej informacji od pediatry zrezygnowlalm z niej.
pod koniec stycznia mam isc na kolejna wizyte, to zobacze.
juz sama nie wiem, ktorego lekarza sluchac i kto ma racje
niunia spi, wiec mam troszke czasu, choc sama spiaca jestem.
chyba kolejny zabek sie przebija, bo julitka w nocy niespokojnie spi, a co za tym idzie... ja razem z nia
netka no własnie z tą płcią maleństwa to sama zaczełam sie teraz zastanawiać. Wcześniej twarz miałam zmasakrowaną przez jakieś plamki i pryszcze a teraz wszystko zniknęło.I każdy kto mnie teraz widzi czy to na realu czy na fotce twierdzi , że wyładniałam.... na chłopca chyba.A co tam . Co ma być to będzie.Najwyżej mały będzie przez pierwsze miesiące w kieckach leżał.;-)
A zawroty dobrze, że minęły.Ale może to też wina anemii, co?W okresie jesienno -zimowym brak nam witamin. Może zapodaj sobie jakiś compleks, zestaw witaminek.
A co do spędzania Nowego Roku.... Ja protestuję , ja chce go przespać. I takie też plany mieliśmy do póki mamuśka nie zapytała co robimy.No więc trudno. Postanowione. Idziemy do mamuśki. Ale na szczęście nie będę musiała wracać autkiem już do domu w nocy. Ostatnio, wracając w święta tak jakoś mi się wykreciło, że wjechałam na krawężnik i coś tam sie ukruszyło.No co? Przecież mam mniejsze pole manewru, nie?Ledwo co mieszczę sie na siedzeniu a ten mi każe jeszcze zawracać. Co innego prosto jechać.
ja tez podobniez ladnie w ciazy wygladalalm i kazdy wrozyl chlopca. chyba nie ma sie co sugerowac wygladem
anemia? nie pomyslalam. w przyplywie nastroju musze zorbic badanie krwi
my sylwestra spedzimy spokojnie. chcialam isc na bal, ale moj P chyba sie juz zestarzal i nie ma ochoty. zadna domowa imprezka ze znajomymi tez sie nie szykuje. idziemy wiec do kina, apotem do tesciow, bo tam zostawimy julitke.
oj, bo te krawezniki, to czasem sa nie w tym miewsjcu co potrzeba
Donkat ta maść to właśnie Elidel.Mam go rozcieńczać Elo-bazą bo dla takich maluchów jest za mocna.19 stycznia mamy wizytę u Pawlikowej i ciekawa jestem co ta powie?
ja maialm bez rozcienczania. to wlasnie o tej masic mi mowila pediatra ze nie jest bez znaczenia dla zdrowia w pozniejszym wieku.
Donkat wiesz nam tą maść przepisał dermatolog i to ponoć dobry więc póki co słucham jego i mam nadzieję że ma rację.
Pozdrawiam.
stosowalalm te masc ok. 2-3tyg i nie zauwazylam poprawy. alergolog zalecil uzywac do ustapienia objawow. jednak po tej informacji od pediatry zrezygnowlalm z niej.
pod koniec stycznia mam isc na kolejna wizyte, to zobacze.
juz sama nie wiem, ktorego lekarza sluchac i kto ma racje
netka1
-j-ja tej maści używam od wczoraj,więc jeszcze za wcześnie oceniać czy działa.
Wiem jednak że to nie jest specyfik ze sterydami.I dobrze.Donkat mnie trochę zaniepokoiła tym że może jakoś tam zle wpływać no i tym że Julitce nie pomogła.Pocieszam się tym że każde dziecko jest inne i może u nas się sprawdzi.
My smarowaliśmy już kupą innych tańszych maści i nic nie pomagało.
Ale nie martw się na zapas.U Was będzie dobrze!
Wiem jednak że to nie jest specyfik ze sterydami.I dobrze.Donkat mnie trochę zaniepokoiła tym że może jakoś tam zle wpływać no i tym że Julitce nie pomogła.Pocieszam się tym że każde dziecko jest inne i może u nas się sprawdzi.
My smarowaliśmy już kupą innych tańszych maści i nic nie pomagało.
Ale nie martw się na zapas.U Was będzie dobrze!
donkat
kobietki, mam smutna wiadomosc. pozowle sobie napisac za filwinke: dostalam od niej po poludniu sms, ze Antosiowi w nocy ywszla przepuklina i sa w szpitalu. mial operacje. niedawno pisala, ze juz po i czekaja, az sie wybudzi. podobniez bardzo dobrze, ze szybko zareagolwali, bo inaczej bylby problem z jelitkiem:-(
szkoda mi ich, bo sie namartwili o malenstwo. mam jendak nadzieje, ze Antos sie spokojnie wybudzi i bedzie dobrze znosil czas rekonwalescencji
ja nienawidizlam jezdzic po radomiu, bo go nie znalam. teraz nie mam obcykanego calego miasta, ale jzu sama sobie zdecydowanie radze. wczesniej to tez zawsze musialam miec opalnowana cala trase przejazdu, a centrum ( Narutowicza, Mickiewiecza.....) to mnie zawsze przerazalo i w sumie nadal tam sie komfortowow nie czuje
szkoda mi ich, bo sie namartwili o malenstwo. mam jendak nadzieje, ze Antos sie spokojnie wybudzi i bedzie dobrze znosil czas rekonwalescencji
W dzień jakoś brak weny do tego typu atrakcji. Wręcz strasznie denerwuję się gdy muszę do Radomia sama jechać.Z góry muszę mieć ustalony plan trasy- którędy będę jechała, gdzie mam skręcić, zaparkować.. itp.Panikara jestem straszna.
Za to w nocy to sama słodycz jechać samemu na trasie.Cała szosa należy tylko do mnie.
ja nienawidizlam jezdzic po radomiu, bo go nie znalam. teraz nie mam obcykanego calego miasta, ale jzu sama sobie zdecydowanie radze. wczesniej to tez zawsze musialam miec opalnowana cala trase przejazdu, a centrum ( Narutowicza, Mickiewiecza.....) to mnie zawsze przerazalo i w sumie nadal tam sie komfortowow nie czuje
Dziewczyny to na wypadek gdybym dziś wieczorkiem czasu nie miala ..
Aby od sylwestra cały rok był ekstra,
by marzenia się spełniały,
by pieniążki kieszeń Twą wypchały,
a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.
Niech taneczny lekki krok
będzie z Tobą cały rok.
Niech prowadzi Cię bez stresu,
od sukcesu do sukcesu!
Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Każdej z osobna życzy- Justyna
Aby od sylwestra cały rok był ekstra,
by marzenia się spełniały,
by pieniążki kieszeń Twą wypchały,
a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.
Niech taneczny lekki krok
będzie z Tobą cały rok.
Niech prowadzi Cię bez stresu,
od sukcesu do sukcesu!
Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Każdej z osobna życzy- Justyna
reklama