reklama
goniasobol
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamy!
Dawnooooo mnnie tu nie było, ale widzę, że wiele sie tu nie dzieje...
Pozdrawiam
Dawnooooo mnnie tu nie było, ale widzę, że wiele sie tu nie dzieje...
Pozdrawiam
renatkanuta
witam! ale dawno mnie tu nie było. aż wstyd
co u nas hmmm Natalka rosnie jak na drożdzach. Ma cięzki dzien, płacze od rana.. nie wiem czy to zeby czy coś innego... ale daje takie decybele, ze juz opadlam z sił. dzięki Bogu bujałam bujałam bujałam az zasnęła w leżaczku.. zeby troche pospała..!
o i właśnie obudziła sie z płaczem
co u Was w Nowym Roku ?
co u nas hmmm Natalka rosnie jak na drożdzach. Ma cięzki dzien, płacze od rana.. nie wiem czy to zeby czy coś innego... ale daje takie decybele, ze juz opadlam z sił. dzięki Bogu bujałam bujałam bujałam az zasnęła w leżaczku.. zeby troche pospała..!
o i właśnie obudziła sie z płaczem
co u Was w Nowym Roku ?
Ostatnia edycja:
renatkanuta
hej!
u nas noc super- młoda spała 21-6 ) dzien też fajny, wesola, rozgadana. aż miło )))
pozdrawiam wszytskie mamy
u nas noc super- młoda spała 21-6 ) dzien też fajny, wesola, rozgadana. aż miło )))
pozdrawiam wszytskie mamy
renatkanuta
witam!
uhhh ale tu pusto
my dziś po szczepieniu. no ale wiekszosc kalendarza szczepień z pierwszego roku za nami. jutro jedziemy do szpitala do łodzi na udrażnianie kanalika łzowego u Natalki. boje się, nie ukrywam...
pozdrawiam ciepło
uhhh ale tu pusto
my dziś po szczepieniu. no ale wiekszosc kalendarza szczepień z pierwszego roku za nami. jutro jedziemy do szpitala do łodzi na udrażnianie kanalika łzowego u Natalki. boje się, nie ukrywam...
pozdrawiam ciepło
Kuba też miał zatkane i to 2 ale na szczescie jeden przetkał się sam ok 1 roku a 2 ok 17 mc życia też nas wysyłali ale stwierdziłam że poczekam i bede masowała sama a jak do 2 roku nie przejdzie to pójdziemy na zabieg\
renatkanuta
my juz po. ufff . mocno zaczopowany był ten kanalik. no ale juz ok
Witam wszystkie mamy w Radomiu Dość późno tutaj trafiłam, ale lepiej późno niż wcale Jakby szykowało się jakieś wydarzenie dla mam lub też dla mam i maluszków to jestem bardzo zainteresowana. Jak na razie jestem w Radomiu dosyć nowa, więc nie znam zbyt wielu osób, a tym bardziej mam
renatkanuta
Witaj Fasolka! cieszę się, ze do nas trafiłaś
napisz kilka słów o sobie- jak masz na imie, ile masz lat, z jakiego osiedla jestes i coś o dzieciaku/dzieciaczkach
pozdrawiam i koniecznie zaglądaj częsciej!
napisz kilka słów o sobie- jak masz na imie, ile masz lat, z jakiego osiedla jestes i coś o dzieciaku/dzieciaczkach
pozdrawiam i koniecznie zaglądaj częsciej!
reklama
małalinka1
Zaangażowana w BB
Cześc dziewczyny!
zaglądam rzadko ale może nadrobie kiedyś kulturalne zaległości
moja mała rosnie,skacze ,chodzi , broi,zrzuca wszystko z szafek, ściąga obrusy i wkłada ręce nie tam gdzie trzeba-czyli jak przecietne niemowle w jej wieku ale zęba to ona ani jednego nie ma, i tym się wyróżnia na tle pozostałych bobasów. Ja pracuję,kształce sie i tak wkoło czas ucieka.
Czy któraś z was mogłaby mi doradzic cos w sprawie kupna fotelika samochodowego 9-25 lub 9-36 kg? nie wiem na co wogule patrzec, jak narazie Agata to w niczym nie chce siedziec, nawet w krzesełku do karmienia ale coś muszę kupic bo z bujaczka małego juz dawno wyrosła. na szczęscie w głębokiej gondoli jeszcze jezdzi,tyle że spodziewałam sie wielkiego wszystkożernego bobasa i kupiłam duzy wózek za wczasu:-)
zaglądam rzadko ale może nadrobie kiedyś kulturalne zaległości
moja mała rosnie,skacze ,chodzi , broi,zrzuca wszystko z szafek, ściąga obrusy i wkłada ręce nie tam gdzie trzeba-czyli jak przecietne niemowle w jej wieku ale zęba to ona ani jednego nie ma, i tym się wyróżnia na tle pozostałych bobasów. Ja pracuję,kształce sie i tak wkoło czas ucieka.
Czy któraś z was mogłaby mi doradzic cos w sprawie kupna fotelika samochodowego 9-25 lub 9-36 kg? nie wiem na co wogule patrzec, jak narazie Agata to w niczym nie chce siedziec, nawet w krzesełku do karmienia ale coś muszę kupic bo z bujaczka małego juz dawno wyrosła. na szczęscie w głębokiej gondoli jeszcze jezdzi,tyle że spodziewałam sie wielkiego wszystkożernego bobasa i kupiłam duzy wózek za wczasu:-)