reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej Dziewczyny!
Coś tu cicho....:) Mam do Was pytanko: Czy może któraś ma do sprzedania za niewielkie pieniądze łóżeczko turystyczne? Ono ma służyć tylko na noclegi u dziadków więc bez żadnych bajerów może być:) Pozdrawiam!:-)

reklama
witam! ale dawno mnie tu nie było. aż wstyd ;)
co u nas hmmm Natalka rosnie jak na drożdzach. Ma cięzki dzien, płacze od rana.. nie wiem czy to zeby czy coś innego... ale daje takie decybele, ze juz opadlam z sił. dzięki Bogu bujałam bujałam bujałam az zasnęła w leżaczku.. zeby troche pospała..!

o i właśnie obudziła sie z płaczem :(

co u Was w Nowym Roku ?

Ostatnia edycja:
witam!
uhhh ale tu pusto :)

my dziś po szczepieniu. no ale wiekszosc kalendarza szczepień z pierwszego roku za nami. jutro jedziemy do szpitala do łodzi na udrażnianie kanalika łzowego u Natalki. boje się, nie ukrywam...

pozdrawiam ciepło

Kuba też miał zatkane i to 2 ale na szczescie jeden przetkał się sam ok 1 roku a 2 ok 17 mc życia też nas wysyłali ale stwierdziłam że poczekam i bede masowała sama a jak do 2 roku nie przejdzie to pójdziemy na zabieg\

Witam wszystkie mamy w Radomiu :) Dość późno tutaj trafiłam, ale lepiej późno niż wcale :) Jakby szykowało się jakieś wydarzenie dla mam lub też dla mam i maluszków to jestem bardzo zainteresowana. Jak na razie jestem w Radomiu dosyć nowa, więc nie znam zbyt wielu osób, a tym bardziej mam :)

Witaj Fasolka! cieszę się, ze do nas trafiłaś :)
napisz kilka słów o sobie- jak masz na imie, ile masz lat, z jakiego osiedla jestes i coś o dzieciaku/dzieciaczkach :)

pozdrawiam i koniecznie zaglądaj częsciej! :)

reklama
Cześc dziewczyny!
zaglądam rzadko ale może nadrobie kiedyś kulturalne zaległości:-D
moja mała rosnie,skacze ,chodzi , broi,zrzuca wszystko z szafek, ściąga obrusy i wkłada ręce nie tam gdzie trzeba-czyli jak przecietne niemowle w jej wieku:-D ale zęba to ona ani jednego nie ma, i tym się wyróżnia na tle pozostałych bobasów. Ja pracuję,kształce sie i tak wkoło czas ucieka.

Czy któraś z was mogłaby mi doradzic cos w sprawie kupna fotelika samochodowego 9-25 lub 9-36 kg? nie wiem na co wogule patrzec, jak narazie Agata to w niczym nie chce siedziec, nawet w krzesełku do karmienia ale coś muszę kupic bo z bujaczka małego juz dawno wyrosła. na szczęscie w głębokiej gondoli jeszcze jezdzi,tyle że spodziewałam sie wielkiego wszystkożernego bobasa i kupiłam duzy wózek za wczasu:-)

Do góry