reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej Dziewczyny!
Coś tu cicho....:) Mam do Was pytanko: Czy może któraś ma do sprzedania za niewielkie pieniądze łóżeczko turystyczne? Ono ma służyć tylko na noclegi u dziadków więc bez żadnych bajerów może być:) Pozdrawiam!:-)

reklama
witam! ale dawno mnie tu nie było. aż wstyd ;)
co u nas hmmm Natalka rosnie jak na drożdzach. Ma cięzki dzien, płacze od rana.. nie wiem czy to zeby czy coś innego... ale daje takie decybele, ze juz opadlam z sił. dzięki Bogu bujałam bujałam bujałam az zasnęła w leżaczku.. zeby troche pospała..!

o i właśnie obudziła sie z płaczem :(

co u Was w Nowym Roku ?

Ostatnia edycja:
witam!
uhhh ale tu pusto :)

my dziś po szczepieniu. no ale wiekszosc kalendarza szczepień z pierwszego roku za nami. jutro jedziemy do szpitala do łodzi na udrażnianie kanalika łzowego u Natalki. boje się, nie ukrywam...

pozdrawiam ciepło

Kuba też miał zatkane i to 2 ale na szczescie jeden przetkał się sam ok 1 roku a 2 ok 17 mc życia też nas wysyłali ale stwierdziłam że poczekam i bede masowała sama a jak do 2 roku nie przejdzie to pójdziemy na zabieg\

Witam wszystkie mamy w Radomiu :) Dość późno tutaj trafiłam, ale lepiej późno niż wcale :) Jakby szykowało się jakieś wydarzenie dla mam lub też dla mam i maluszków to jestem bardzo zainteresowana. Jak na razie jestem w Radomiu dosyć nowa, więc nie znam zbyt wielu osób, a tym bardziej mam :)

Witaj Fasolka! cieszę się, ze do nas trafiłaś :)
napisz kilka słów o sobie- jak masz na imie, ile masz lat, z jakiego osiedla jestes i coś o dzieciaku/dzieciaczkach :)

pozdrawiam i koniecznie zaglądaj częsciej! :)

reklama
Cześc dziewczyny!
zaglądam rzadko ale może nadrobie kiedyś kulturalne zaległości:-D
moja mała rosnie,skacze ,chodzi , broi,zrzuca wszystko z szafek, ściąga obrusy i wkłada ręce nie tam gdzie trzeba-czyli jak przecietne niemowle w jej wieku:-D ale zęba to ona ani jednego nie ma, i tym się wyróżnia na tle pozostałych bobasów. Ja pracuję,kształce sie i tak wkoło czas ucieka.

Czy któraś z was mogłaby mi doradzic cos w sprawie kupna fotelika samochodowego 9-25 lub 9-36 kg? nie wiem na co wogule patrzec, jak narazie Agata to w niczym nie chce siedziec, nawet w krzesełku do karmienia ale coś muszę kupic bo z bujaczka małego juz dawno wyrosła. na szczęscie w głębokiej gondoli jeszcze jezdzi,tyle że spodziewałam sie wielkiego wszystkożernego bobasa i kupiłam duzy wózek za wczasu:-)

Do góry