reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

Pusto tutaj ostatnio. ;-)

Biegnę donieść , że niedługo Magda Gessler u nas w Radomiu rewolucję będzie przeprowadzać. Magda Gessler w Radomiu! Będzie zmieniać tajemniczy klub - 25 paždziernika 2011 Nazwa mi znajoma , ale tam kiedyś dyskoteki jeszcze nie dawno były.
p.gif
laugh.gif

O właśnie doczytałam, że Gesller ma pomóc stworzyć z tego miejsca restaurację połączoną z weekendowymi wieczorkami tanecznymi. Ciekawe...

reklama
Cześć dziewczyny!
Kiedyś gościłam na forum ale ostatnio niestety nie zaglądam :-((
Mój synek ma rok i 8 miesięcy. Wszystko jest "niby" ok. Zauważyłam, że jak chodzi a zwłaszcza biega to przekrzywia stópki do środka, przy bieganiu ma się wrażenie jakby biegł bokiem - nie wiem jak to do końca opisać... spotkałyście się kiedyś z czymś takim? Dodam, że małemu usg bioderek zawsze wychodziło dobrze. Zaczynam się martwić i poważnie rozważam pójście do ortopedy - może podpowiecie mi do którego? Ten do którego chodziliśmy wcześniej zrobiła małemu usg w 6 tyg i potem jak miał pół roczku i stwierdził żeby już nie przychodzić bo wszystko jest ok. Posłuchałam go i zapomniałam o temacie bioderek a teraz pluje sobie w brodę, że coś przeoczyłam i że jednak powinnam zrobić to usg jak mały zaczął chodzić...

Hej! My też byliśmy na usg jak mały miał 6 miesięcy u dr Piasty w Medjanie i kazał się jeszcze pokazać, jak zacznie chodzić, czyli ok. 12 miesiąca a też wszystko było dobrze. Ja na Twoim miejscu dla własnego spokoju bym poszła do ortopedy, może nic złego się nie dzieje a dowiesz się co i jak.

Cześc dziewczyny,mało tu was na horyzoncie, ja mam rzadko czas na internet,wkoło tylko praca i dziecko na zmiane. Bąbel rośnie bardzo szybko,ciągle na cycku,kupiłam Medele elektryczną z okazji powrotu do pracy i to był strzał w 10,mleka mam tyle ze mała nie nadąża wyjadac z lodówki i taki grubasek z niej.
Teraz fajnie jest bo sie sama soba dłuzej potrafi zając,jak nie bawi sie na kocyku to wędruje po podłodze. W łóżeczku juz wstaje,raczkuje i kurze zamiata,bardzo ładnie je ale ząbka nie ma zadnego i raczej narazie miec nie będzie.Teraz siedzi akurat przy radiu i sie buja na boki i klaszcze,wszelakie piosenki jej się podobają i reklama w tv jak dzieci rapują do telewizji N.
ula ja tez chodze do Piasty,nam kazał co 3 miesiące przychodzic,ze to dziewczynki maja większe ryzyko na dysplazje więc chodzimy ,Jestem zadowolona,zawsze mamy badanie,cwiczenie a ostatnio i doktor rysował wskazówki na kartce więc moge powiedziec ze przykłada sie do roboty.Dodam ze chodzimy na nfz.

Byłam ostatnio na konferencji w Kielcach,pare lat mineło jak w tym miescie nie byłam i naprawde duzo sie zmieniło,piękne miasto ,Radom sie nawet nie umywa niestety.
agi kolezanko po fachu gdzie Ty sie podziałas?? Powiem Ci ze nocki są naprawde wykanczające, a najgorszy dzien po tej nocy ,walczyc trzeba zeby nie usnąc na stojąco.

Małalinka jestem jestem ale też brakuje mi czasu co do nocek doskonal rozumiem bo znim poszłąm na wychowawczy to pół roku pracowałam też miałąm oczy na zapałkach

byłyście w multikinie na seansach z dziecmi? chodzi mi o multikino baby. W Dziecku jest bilet do wykorzystania i zastanawiam sie czy pójsc z małą,niewiem tylko czy to dla jednej osoby czy ogółem dla rodziców jak to jest napisane na bilecie. A to zawsze jakies urozmaicenie dla dziecka takiego brykającego.

reklama
Do góry