reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

hej wpadam na chwile komp mi sie psuje pisze ostatkiem jego sił. Nasza slicznoka bije rekordy popularności,nawet teściowi wpadła w oko a z niego taki nieczuły twardy chłop... juz niedługo na pierwszy spacerek, w poszukiwaniu kawalerów:-)

reklama
Hej dziewczyny!
Moja mała Terrorystka śpi, więc mam chwilę spokoju i wymarzonej ciszy... jakiś kiepski dzień mam:rofl2:, bo nic mi sie nie chce i wszystko mnie wkurza!!! Idę zrelaksować się przy kawce, pewnie poprawi mi to nastrój.

Mój Bąbel też dopiero usnął, szalał od 5 rano. A teraz nie wiem co robić, ogarnąć mieszkanie, umyć naczynia, poprasować czy w końcu na chwilę usiąść i odpocząć :/

no to nieźle Jaś daje popalic mój w tym wieku jadł i spał 4 godz i tak w koło za to teraz daje czadu odpocznij kobieto jeszcze się na prasujesz itp korzystaj .
A my jutro jedziemy do Wrocławia na zlot bencówek:) troche daleko ale co tam ważne ze będzie dobre towarzystwo i wreszcie poznamy się w realu:) tak wiec nie bedzie mnie do poniedziałku
ja tu pisu pisu a mój łobuz wyciągnął wszystkie mokre chusteczki i porozrzucał w koło:szok:

Hej:-)
ale mamy piękną wiosnę - korzystamy ile się da- gdyby tak jeszcze ten wiatr zniknął byłoby.. superowo!!!
raaaaaany jutro mój pierwszy dzień w pracy- nie mogę się doczekać- trzymajcie kciuki ;-)
Moja córcia wczoraj nie spała wogóle podczas dnia...a wieczorem 5 minut i spała jak aniołek...
cos czuję że zbliża się koniec spania w południe- na moje nieszczęście :baffled:- bo wiadomo...fajnie mieć w ciągu dnia 1-2 godzinki wolnego:-D
rachel mam nadzieję że wzięłaś do siebie zalecenia dziewczyn i odpoczęłaś:tak:
agi my na elegii nie byłyśmy- zazwyczaj siedzimy w parku pokoju bo małą może się tam wybiegać no i pobawić na placu zabaw. Daj znać jak było na zlocie...a swoją drogą długo się tam już "znacie"?
goniasobol 2,5 godzinki to fajnie mieć tak w ciągu dnia na odpoczynek :-D

a gdzie reszta dziewczyn??? co tak cicho się robi?? zapewne korzystacie z pogody i nie ma czasu na pisanie ;-)
sewa jak Twój maluszek?

witam!
Pogoda super!
edit fajnie, że zaczynasz jutro pracę, Maja w piątek spała 3 godz!!!, ale za to wczoraj i dziś nie spała w ogóle! wcześniej chociaż brałam ją na spacer w wózek i usypiała,a teraz nie za bardzo chce podróżować w wózku:no:, więc u na też chyba kończą się drzemki w dzień, szkoda, bo taka godzinka, czy dwie odpoczynku, to jest coś!

Bryyy!!! Wróciłam :) było super, extra, byliśmy w zoo później imprezka na ogrodzie z grilem nie no szokoda ze już trzeba było wracać
Edit znamy się ponad rok oczywiście wirtualnie a teraz już i w realu genialni ludzie !!!!!!

Dzień dobry!

U nas dalej nie za ciekawie :-( Syncio miał zmieniony antybiotyk, bo ten pierwszy nic nie pomagał. Cały czas skarży się na ucho, ma skoki temperatury i od wczoraj mówi, ze nie słyszy za dobrze :-( Chciałam nas umówić do lekarza, to mi powiedzieli, żeby do szpitala wieczorem podjechać, bo oni wolne miejsca mają dopiero na piątek :baffled: Jestem zła na cały świat :-(

Agi super, że zlocik się udał :tak: zawsze to miła odmiana :tak:

goniasobol oby mała zechciała jeszcze trochę pospać w dzień :tak:

edit trzymam kciuki za pracę :tak: będzie dobrze :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie zmykam do mojego choraska.

reklama
Witam!
Normalnie cisza w eterze na forum nastała, ale cóż się dziwić jak ładna pogoda!!!
I po pierwszym zjeździe piątek i sobota napawały mnie optymizmem wręcz nawet się cieszyłam, że po 2,5 letnim siedzeniu w domciu wyszłam do ludzi, ale niedziela zburzyła wszystko... od 11 do 15 miałam zajęcia z gościem sorki z prof., którego uniknęłam na studiach a teraz mam z nim 2 przedmioty. Jest okropny czułam się na zajęciach jak dziecko w szkole, które boi się, że zaraz będzie wyrwane do odpowiedzi. Zadał nam na następne zajęcia fragment kilkustronowy baśni do nauki na pamięć mamy odpowiednio recytować ją... Troszku pożaliłam się
Edit p jak pierwszy dzień w pracy?
Sewcia zdrówka dla syncia
Muszę iść bo Weniutek się obudziła i nawołuje

Do góry