reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej dziewczynki!
gosiula nie zazdroszczę takiego "niechcianego" prof., pamiętam, że ja też miałam zajęcia z takimi typkami, aż krew zalewa,jak się siedzi na takich ćwiczeniach, czy wykładach:tak:, ale najważniejsze, że studiujesz, że oderwałaś się od codziennych obowiązków!
sewa mam nadzieję, że synuś już zdrowy
edit jak tam w pracy?
agi zazdroszczę takiego zlotu, pewnie fajna sprawa:-)
Pozdrawiam.

reklama
Hop! Hop! Jest tu ktoś?:-D Gdzie się podziewają wszystkie mamy?
Majeczka śpi, już któryś raz usnęła podczas masażu, kładzie się na brzuszku i woła, "mama malu, malu":-D, po 5 minutach zasypia:happy:,mgłoby już takjeje zostać, bo ostatnio za nic nie chciała iść spać na dniu.
Odezwijcie się wreszcie!

no to super ze na Maje tez masaż działa i ze mogłam pomóc poruszając ten temat:) u nas całymi dniami na dworze siedzimy wiec nie ma czasu na kompa

Hej Mamusie!
U nas Jaś coraz bardziej kontaktowy, rozgląda się, patrzy na zabawki, "gada' do karuzeli i strzela uśmieszki :) Mało śpi w dzień, takie drzemki sobie urządza, ale przynajmniej w nocy da pospać, budzi się raz w środku nocy na karmienie i potem rano koło 6.30.

W Święta mamy Chrzest i musimy się udać po jakieś ładne ubranko, żeby się mały elegancko prezentował ;) Ciekawe czy wytrzyma chwilkę z Babcią, jak mama ruszy na zakupy...

Cześć mamusie:-)
słuchajcie ledwo żyję...mam zakwasy chyba wszędzie gdzie się da!!!!duuuuużo duuuużo pracy!!! na szczęście przynajmniej poznaję ludzi w radomiu no i dziewczyny z którymi pracuję- suuuper!
rachel trzeba przyznać, że super maleństwo śpi w nocy...1 pobudka to naprawdę rewelka:-)
goniasobol ale fajnie że Majeczka tak zasypia przy "malu malu"... moja mała wiercipiętka to chyba by niedała rady...choć muszę sprobować :-D
dziś moja królewna u dziadka znów cały dzień siedzi w przysusze- od wczoraj rana jak maż ja zabrał to dopiero jutro ją zobaczę!!!- tragedia jak tak cocho w domu i tak mi się strasznie tęskni do mojej księżniczki!!!! :-( byle do jutra. Jutro mamunia ma dzień wolny i cały go spędzi z Paulinią!:-)
Agi super że zlot się udał!
sewa zdróweczka dla synka życzę!
gosiula jak tam nauka baśni idzie??? rzeczywiście taki profesorek to nic fajnego...
no to tyle na dzisiaj - dobrej nocki:-)

Edit a w ktorym sklepie pracujesz????
Witam mamuśki ale deszczowo dziś:( spacerku nie bedzie no chyba że do sklepu i z powrotem ale dobre i to

Dzień dobry!
Ale dziś wietrznie! nie lubie takiej pogody:no:
Majka dziś odmówiła spania w dzień, nawet "malu, malu" nie zadziałało:-), ale na szczęście jest dziś znośna, bawi się więc nie jest źle.
edit fajnie, że trafiłaś na miłe towarzystwo w pracy, a jak mija dzień z Paulinką? Pewnie stęskniła się za mamusią? Swoją drogą zastanawiam się jakby moja córa funkcjonowała beze mnie u babci, jeszcze nigdy nie zostawiałam jej nigdzie na noc, ciekawe jakby to było? Chyba muszę spróbować...:tak:
Pozdrowienia dla nieobecnych mamusiek...:-):-)

cześć!
Pogoda dziś jest okropna! Ja chcę wosennej pogody!
Wczoraj pobaśniowałam troszku nawet szybko mi wchodzi do głowy ten tekścior ale gorzej z odpowiednią recytacją.
Wenia śpi bo dziś znów wyjazd jeszcze 2 takie wyjazdy i koniec - tak za 2 tygodnie opuszczam Radom na zawsze.........
Wiecie co może to głupio zabrzmi ale pare dni temu byliśmy w sklepie z artylkułami dla bobasów i tak mi się spodobał wózek mutsy, że normalnie szaleje. Dzidziolka mi się zachciało drugiego nie przez wózek oczywiście tylko tak jakoś myślę, że jakby się tak trafiło to by wcale źle się nie stało. Jedyne co nas powstrzymuje to budowa domciu chcielibyśmy mieć bobo ale już u siebie. Rozpisałam sie normalnie jak nigdy.

hej mamy u nas pojawiła podwyższona temp chyba to zęby przynajmniej mam taką nadzieje mały spi już 1,5 godz widać ze troszke osłabiony jest ale po innych obiawach kaszel katar ani śladu pozdrawiamy:)

reklama
Witam!
Przeraża mnie ta pogoda! Jest beznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:
Moja Majeczka śpi już dwie i pół godz! Ale fajnie:-)
Agi jak synuś?
gosiula pewnie na zjeździe? Mnie też czasem nachodzą myśli o drugim brzdącu, ale jak Maja jest niegrzeczna,to mówię: Nigdy więcej dzieci!:-D, ale jakby tak przez przypadek:-D przyleciało, to byłaby wielka radość. My też czekamy z drugą dzidzią, aż wprowadzimy się do swojego domku, zobaczymy jak to się poukłada...
A gdzie reszta mamusiek? edit, sewa, rachel i cała reszta mam... co u was?
Pozdrawiam cieplutko w ten okropny dzień... :-):-):-)

Do góry