reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam!
Wencia zasnęła w swoim łóżeczku udało się choć łatwo nie było.
Widzę, że forum się rozkręca super podczytywałam sobie Was- nie pisałam bo nie miałam i nadal nie mam głowy do tego.
Wszystko nam się zawaliło, jesteśmy w kropce i nie wiemy co robić...
Najprawdopodobniej zaczynamy od zera nasze zycie nie mamy innego wyjścia jeżeli chcemy zamieszkać w naszym domku...
Przepraszam za lakoniczność pisma ale jesteśmy w trudnej sytuacji i za dużo by pisania było....szkoda forum zaśmiecać
Rozstaniemy się z mężolem na 6 miesięcy może dużej oby nie i będziemy weekendowym małżeństwem...
A tak z innej beczki w piątek mam pierwszy zjazd nawet mnie to cieszy... POzdrawiam Was mamuśki gorąco!

reklama
Dzień dobry!

U Was zimno, a u mnie cudna pogoda. Ciepło, słonko..... milusio!

Dziewczyny współczuję Wam tych nocek nie przespanych. Mój syn to ma od urodzenia melodię do spania i chwała mu za to, bo ja też pospać sobie lubię :-)

gosiula trzymam kciuki, żeby wszystko się jakoś poukładało :tak:
Co do studiowania..... na jakiej uczelni będziesz się edukowała???

goniasobol, Agi, :-)

małalinka współczuję małej krzykaczki.... a męża goń do pomocy przy dziecku. Niech się i on udziela. Na dobre wszystkim to wyjdzie :tak:

Just, rachel dla Was też :-)

Miłego dzionka życzę!

Dobry wieczór :-)
gosiula mam nadzieję że jakoś to wszystko wam się poukłada..głowa do góry.Trzymam kciuki i przytulam- żebyś już nie była smutna;-)
małalinka ja przyłączam się do dziewczyn- goń męża- a co :-D
co do nocek przyłączam się do sewy- moje dziecko na szczęście też śpi spokojnie całe noce od dawna dawna ( nie licząc sporadycznych wyjątków o których kiedyś już pisałam). Tak to już z dziećmi jest...synek mojej szwagierki ma prawie półtorej roku i budzi się nocą dobrych kilka razy!a nasze słońce mimo, że czasami takie niegrzeczne za dnia to chociaż nocą od początku jak aniołek :-D:-D:-D
swoją drogą dziś pod wieczór też dała nam popalić zachowaniem...
zaliczyłyśmy dziś jazdę na rowerku- baaaaardzo się Paulince podoba i cały dzień była ok- ale na wieczór przed kąpielą to jakby zwisał jakiś sznurek to i na lampę by weszła:-D rozrabiaka moja kochana:-D
mój mąż przygotował dziś balkon do malowania- teraz tylko liczyć na ładną pogodę żeby wszystko wyschło ;-)
ja to nadal jakoś siły do sprzątania nie mam...tak już od soboty po kawałku coś niby robię a i tak taki bałagan że patrzeć nie mogę...jutro mam całą masę spraw do pozałatwiania...cóż może mojego Tomka zatrudnię - hahahaha:-D
no dobra to miłego wieczorku- papapa:-)

Ostatnia edycja:
hej mamuśki U nas nocka tragedia Kuba całą noc marudził no przespał od 5 do 6 jak dostał mlesio te zęby mnie wykończą a do tego dostałam takiego krwotoku @ w nocy że myślałam że się wykończę.
Teraz ledwo żyje Kuba znalazł obwarzanki i je wsuwa do tego wymazał mi nimi całą firanke oho i już widze że ściana też
Ogląda Vive i tańczy a ja mam czas żeby sie przywitać bo zaraz przyjdzie i zamknie laptopa żebym juz nie pisała

Cześć wszystkim!
U mnie w nocy Weronika pobiła rekord kręcenia się do 2.30 spała w swoim łóżeczku a potem u nas. rozregulowało się to moje dziecko całkiem przez przestawienie czasu wczoraj godzinę zasypiała wieczorem i to z płaczem a tak normalnie zajmowało jej to góra 15 min.
Sewa studiuję na UJK Kielce tam też magistra broniłam .
Wencia już na dobre z mową ruszyła gada jak najęta codziennie czegoś nowego się uczy. Taka ładna pogoda a my narazie w domku mała już zdrowa ale w środę za tydzień idziemy wreszcie na szczepienie i chcę ją dokurować.

Dzień dobry!

hej mamuśki U nas nocka tragedia Kuba całą noc marudził no przespał od 5 do 6 jak dostał mlesio te zęby mnie wykończą a do tego dostałam takiego krwotoku @ w nocy że myślałam że się wykończę.
Teraz ledwo żyje Kuba znalazł obwarzanki i je wsuwa do tego wymazał mi nimi całą firanke oho i już widze że ściana też
Ogląda Vive i tańczy a ja mam czas żeby sie przywitać bo zaraz przyjdzie i zamknie laptopa żebym juz nie pisała

Współczuję nocki i łączę się w bólu.... u nas zaczęły wyrzynać się szóstki, wszystkie cztery na raz :baffled: Mały chodzi kwęka, boli go gardło, ucho :-( wieczorem podjedziemy do szpitala bo w przychodni niestety mogą nas dopiero w czwartek przyjąć :baffled:

Cześć wszystkim!
U mnie w nocy Weronika pobiła rekord kręcenia się do 2.30 spała w swoim łóżeczku a potem u nas. rozregulowało się to moje dziecko całkiem przez przestawienie czasu wczoraj godzinę zasypiała wieczorem i to z płaczem a tak normalnie zajmowało jej to góra 15 min.
Sewa studiuję na UJK Kielce tam też magistra broniłam .
Wencia już na dobre z mową ruszyła gada jak najęta codziennie czegoś nowego się uczy. Taka ładna pogoda a my narazie w domku mała już zdrowa ale w środę za tydzień idziemy wreszcie na szczepienie i chcę ją dokurować.

Widzę, że jakiś ciężki czas nocny nastał.... Ja też studiowałam w Kielcach na UJK :tak::-) Miło wspominam :tak:

Zmykam teraz mieszkanko ogarnąć :tak: Miłego dzionka :tak:

Dobry wieczór!
Wreszcie mam chwilkę,żeby coś napisać.
sewa mam nadzieję,że lepiej już z twoim brzdącem, bidulek pewnie się męczy przez te zębole:-( przesyłam... :-):-):-)
gosiula spokojenej nocki życzę, zresztą wszystkim mamą tego życzę:-),ja na UJK w Kielcach też robiłam magistra, jaki ten świat mały:-D
Agi jeśli chodzi o wymazane ściany i firanki,to u nas Maja wyciapała je pastą do zębów:szok:, no i dywan na dokładkę!
edit u nas rowerek też już poszedł w ruch, no i popalić Maja też nam daje nieźle!:-D
Buźka. Dobranoc

Hej dziewczyny!
ja tak z pytaniem z innej beczki dzisiaj- znacie kogoś w Radomiu kto zajmuje się dziećmi- godny polecenia????

Dzień dobry!

Zaglądam powiedzieć, że mój syn ma zapalenie ucha :-( ma wysoka temperaturę.... bida z niego taka :-(
Dostał antybiotyk. To jego drugi antybiotyk w życiu i powiem Wam, że jestem trochę zestresowana :sorry2:

Zmykam do niego. Papatki!

reklama
Do góry