reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Dzień dobry!

gosiula no miniemy się :-( no i widzę, że niunia tak samo libi obcinanie paznokci jak mój syn ;-):tak::-D

Agi współczuje ciężkiej nocki... wiaderkiem kawy się podratuj :happy2: ja zawsze tak robiłam :tak:

U mnie dalej piękne słonko.
Mój syn kaszle okropnie. Byłam z nim u lekarza osłuchowo czysty, a kaszel jak spod ziemi ja nie wiem co to i dlaczego :baffled:

reklama
Mój syn kaszle okropnie. Byłam z nim u lekarza osłuchowo czysty, a kaszel jak spod ziemi ja nie wiem co to i dlaczego :baffled:
U nas było to samo tak kaszlał aż wymiotował przy tym i też osłuchowo czysty jakaś wirusówka krąży . Sewa a gdzie teraz mieszkasz?
Sorry że tak wypytuje ale nie mam jak nadrobić wcześniejszych postów i troszkę w tyle jestem :(
A Kawa to juz na mnie nie działa niestety .
pieknie dziś jak wstanie młody to na spacerek uciekamy

U nas było to samo tak kaszlał aż wymiotował przy tym i też osłuchowo czysty jakaś wirusówka krąży . Sewa a gdzie teraz mieszkasz?
Sorry że tak wypytuje ale nie mam jak nadrobić wcześniejszych postów i troszkę w tyle jestem :(
A Kawa to juz na mnie nie działa niestety .
pieknie dziś jak wstanie młody to na spacerek uciekamy

Może to faktycznie jakiś wirus :baffled::confused: już sama nie wiem co mam mu podawać :-(

Ja mieszkam teraz w UK :tak:

Jak kawa nie działa to popijaj zieloną herbatę, też niezła na zmęczenie i niedospanie :tak:

Miłego spacerku :tak:

Czesc:-)
sewa fajnie że wracasz do polski- już tak na stałe?
a gosiula...szkoda że się wyprowadzisz...tzn dla Ciebie to pewno duża radość jest bo w końcu niedługo bedziecie we własnym domku.
Agi polecam również zieloną herbatkę!
My właśnie byłyśmy już na krótkim spacerku- ładna pogoda- tylko wiatr dość mocny.
Teraz niunia śpi...mąż robi obiadek a ja...ja odpoczywam :-)
wczoraj byłam z Paulą u lekarza bo na pupci- a dokładnie w okolicy odbytu pojawiła jej się jakaś zmiana- tzn takie jakby zgrubienie pod skórką i jak robi kupkę na nocnik to mówi że pupa boli...lekarka powiedziała że jej to wygląda na jakąś zmianę typu że np usiadła na czymś ostrym- np na klocku...
ale mnie się nie wydaje żeby to było coś takiego!!!! kurcze ogólnie Paulusia dość twarde kupki miała więc może tam po prostu coś się nie wiem 'przesiliło , naderwało"...eh...mam czekać i smarować oliwką a jeśli nie będzie znikać przyjść ponownie.
Kurcze nie wiecie co to może być? martwię się :-(
p.s. małalinka nic nie pisze...może to już :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Pogoda dziś suuuuuuuper, byłyśmy z Mają na długim spacerku, a teraz mój brzdąc wreszcie śpi!
sewa u nas też dwa razy pojawił się taki kaszel, podawałam Mai syrop prawoślazowy i lipomal i ładnie jej przeszło i odpukać narazie jest dobrze.
edit ja tez dzisiaj wrobiłam męża w gotowanie obiadu:-D, a jeśli chodzi o tą zmianę na pupci Paulinki, to niestety nie pomogę, na pewno wszystko będzie dobrze, ale my mamy zawsze się zamartwiamy, wiem coś o tym. Trzymam kciuki, żeby "kuku" Paulinki szybko się wygoiło.
małalinka czyżby dzidzia jednak się zdecydowała?

witam dziewczyny, ostatnio mój synek robi takie dziwne kupki tzn rzadkie i takie jakby z grudkami ,podawałam mu Debridat , o którym pisała mi sewa, czy mogło mieć to wpływ na wygląd kupki? pozdrowionka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
edit tak wracam na stałe i już odliczam dni .... doczekać się nie mogę :tak::tak:
Co do problemu Paulinki niestety nie pomogę :no: oby ta oliwka pomogła :tak:

gonia tylko ten kaszel jest mokry :baffled: a prawoślazowy syrop, to chyba na suchy... już głupia jestem :baffled::baffled: poczekam do końca tyg. Jak nic nie zmaleje to pójdę znowu do lekarza, chociaż tutejsi lekarze.... to szkoda słów :baffled:

olenka tak ten lek wpływa na wygląd kupki. Nawet chyba pisze to w ulotce :tak: Przypominam sobie, że mój syn też tak miał :tak: jak to cudnie opisała nasza pani doktor 'kupa może przypominać jajecznicę' :baffled::-p no i przypominała. Wydaje mi się , że nie masz powodu do obaw. Ale dla świętego spokoju możesz zapytać lekarza :tak:

hej hej mamuśki

rozpakowałam się .... z torby szpitalnej:-D dziś miałam śpiący dzień a potem pranie robiłam co by mąż w brudzie nie zaginął jak mnie nie bedzie. Ciągle czekam na tą jedną chwilę ale widocznie zbyt wietrznie dla bobasa,wrazliwe dziecko:confused:

reklama
hej hej mamuśki

rozpakowałam się .... z torby szpitalnej:-D dziś miałam śpiący dzień a potem pranie robiłam co by mąż w brudzie nie zaginął jak mnie nie bedzie. Ciągle czekam na tą jedną chwilę ale widocznie zbyt wietrznie dla bobasa,wrazliwe dziecko:confused:

Dalej zaciskam kciuki, żeby bobas zechciał łaskawie wyjść już na świat :-)

Do góry