reklama
małalinka1
Zaangażowana w BB
U mnie też nieciekawie,cały czas mam brzuch napięty,skurcze co 10 minut-po 2 godzinach ustały niestety. Do tego biegunka,mdłości ,może coś się z tego wkoncu wykroi? Sama jestem w domu z bratem,spanikował i chciał mnie do szpitala wieźć,ale spoko spoko to jeszcze potrwa
Hej dziewczyny!
a u mnie dziś ból zęba masakra jakaś się kroi! ja to panicznie boje się dentysty - mam swojego w rodzinnych stronach na śląsku u którego daje rade- naprawdę super facet! ale całej reszty sie boje... do rodzinki jadę pod koniec marca i tez wtedy mam wizytę...kurcze obym tylko dotrwała
ja na szczescie nie mam problemu z nockami bo moje dziecię śpi twardo do samego rana.Punkt 7 otwiera oczy i zaczynamy dzień...czasami zdarzają się dni że po 6 wstanie ale to sporadycznie...
oby i u was dziewczynki to nastąpiło jak najszybciej bo z pewnością marzycie o przespanej nocy bez pobudki.
Pozdrawiam serdecznie:-)
a u mnie dziś ból zęba masakra jakaś się kroi! ja to panicznie boje się dentysty - mam swojego w rodzinnych stronach na śląsku u którego daje rade- naprawdę super facet! ale całej reszty sie boje... do rodzinki jadę pod koniec marca i tez wtedy mam wizytę...kurcze obym tylko dotrwała
ja na szczescie nie mam problemu z nockami bo moje dziecię śpi twardo do samego rana.Punkt 7 otwiera oczy i zaczynamy dzień...czasami zdarzają się dni że po 6 wstanie ale to sporadycznie...
oby i u was dziewczynki to nastąpiło jak najszybciej bo z pewnością marzycie o przespanej nocy bez pobudki.
Pozdrawiam serdecznie:-)
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
a u mnie dziś ból zęba masakra jakaś się kroi! ja to panicznie boje się dentysty - mam swojego w rodzinnych stronach na śląsku u którego daje rade- naprawdę super facet! ale całej reszty sie boje... Edit gdybyś nie dała rady to idź do mojego Męża niestety przyjmuje tylko prywatnie ale jak powołasz sie na mnie to na pewno bedzie rabat on naprawdę jest delikatny ja też panicznie bałam sie dentystów ale na szczescie tragedia sie skonczyła i skoro dzieci się go nie boją i czekaja na następne wizyty to i ty powinnaś być zadowolona
goniasobol
Fanka BB :)
Oj! dziewczyny a co wy dzisiaj takie obolałe? Mam nadzieję,że przegoniłyście już wszelkie bóle.
Moje dziecię już śpi, bo nie spała dziś na dniu, Edit o przespanej nocy na prawdę marzę
Dobranoc!
Moje dziecię już śpi, bo nie spała dziś na dniu, Edit o przespanej nocy na prawdę marzę
Dobranoc!
witam mamusie, czy któraś z Was używała może pieluszek jednorazowych Babydream z Rossmana? jeśli tak to jakie macie opinie na ich temat?
dziewczyny jak to jest z tą kontrolą stawów biodrowych u ortopedy w 2 miesiącu życia? czy mam się udać do przychodni czy indywidualnie do jakiegoś ortopedy?
spokojnej nocki życzę, a ja lecę szybko się umyć póki mały zasnął (tak to jest gdy się nie ma nikogo do pomocy przy dziecku)
dobranoc :-)
dziewczyny jak to jest z tą kontrolą stawów biodrowych u ortopedy w 2 miesiącu życia? czy mam się udać do przychodni czy indywidualnie do jakiegoś ortopedy?
spokojnej nocki życzę, a ja lecę szybko się umyć póki mały zasnął (tak to jest gdy się nie ma nikogo do pomocy przy dziecku)
dobranoc :-)
skąd ja to znam
A do ortopedy ja byłam jak Kuba miał 2 -3 mc a skierowanie powinnaś dostać przy wypisie ze szpitala .
A o pieluszkach się nie wypowiem bo nie używałam
A tak w ogóle to witam my ostatni dzień dziś antybiotyk bierzemy i nie bedzie ograniczeń spacerowych no chyba że pogodowe
A do ortopedy ja byłam jak Kuba miał 2 -3 mc a skierowanie powinnaś dostać przy wypisie ze szpitala .
A o pieluszkach się nie wypowiem bo nie używałam
A tak w ogóle to witam my ostatni dzień dziś antybiotyk bierzemy i nie bedzie ograniczeń spacerowych no chyba że pogodowe
Ostatnia edycja:
gosiula23rex
Fanka BB :)
witam!
Ja na pierwsze USG bioderek dostałam skierowanie z przychodni od pediatry a nie ze szpitala.
Nie polecam pieluszek babydream jak dla mnie mają sztywne zapięcia i coś jeszcze bylo nie tak ale raz je miałam i to dawno i nie pamiętam.
Tak lakonicznie piszę ale choróbsko mnie dopadło gardełko katar i ból głowy nie do zniesienia dawno taka słaba nie bylam- dobrze, że do domciu jadę!
Wencia śpi nocka też dziś udana mam nadzieję, że w drodze zaśnie bo nie mam ochoty dziś na płacz i zabawianie mojej perełki.
Pozdrawiam
Ja na pierwsze USG bioderek dostałam skierowanie z przychodni od pediatry a nie ze szpitala.
Nie polecam pieluszek babydream jak dla mnie mają sztywne zapięcia i coś jeszcze bylo nie tak ale raz je miałam i to dawno i nie pamiętam.
Tak lakonicznie piszę ale choróbsko mnie dopadło gardełko katar i ból głowy nie do zniesienia dawno taka słaba nie bylam- dobrze, że do domciu jadę!
Wencia śpi nocka też dziś udana mam nadzieję, że w drodze zaśnie bo nie mam ochoty dziś na płacz i zabawianie mojej perełki.
Pozdrawiam
małalinka1
Zaangażowana w BB
olenka ja się na pieluchach nie znam ale koleżanka testowała na swoich dzieciach,i mówi ze te rossmanowe słabe były,sztywne właśnie, biedronkowe podobno lepsze i grubsze,w gumce na nóżki mięciutkie.
Moje bobo na swiat sie jeszcze nie wybiera,skurcze zanikły tak szybko jak przyszły,więc nowy tydzien przywitam sama. Ładnie ma być to trzeba się gdzieś potoczyć, dzis widziałam się w w witrynie sklepowej , o matko jaka ja gruba jestem wstyd na ulicy się pokazywać.
Moje bobo na swiat sie jeszcze nie wybiera,skurcze zanikły tak szybko jak przyszły,więc nowy tydzien przywitam sama. Ładnie ma być to trzeba się gdzieś potoczyć, dzis widziałam się w w witrynie sklepowej , o matko jaka ja gruba jestem wstyd na ulicy się pokazywać.
reklama
małalinka ja w ciąży przytyłam ok 15-16kg pod koniec byłam strasznie opuchnięta, podejrzewali nawet u mnie zatrucie ciążowe a ta opuchlizna zeszła mi dopiero po 2 tygodniach od porodu a na wadze było 8kg mniej, na porodówkę jechałam w klapkach bo kozaki nie chciały wejść mi na nogi.Teraz została mi jeszcze reszta kilogramów ale jakos nie mam jeszcze siły sie za nie zabrać. Może wiosna mnie zmobilizuje ;-)
pozdrowionka i szybkiego rozwiązania życzę
pozdrowionka i szybkiego rozwiązania życzę