reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Agi też tak zrobiłam,Maja wyszalała się i usnęła pół godz. temu:happy:, a ja teraz wypoczywam, nie robię nic, w końcu to moje święto dziś:-D

reklama
No i prawidłowo ja tez dziś sie lenie ile wlezie :) a Kuba ukradł delicje i siedzi w koncie i zjada ja po kryjomu zebym mu nie zabrała hehe ale komicznie to wyglada

Dzień dobry w ten kobiecy dzień :-)

U mnie wiosna na całego :tak: Słonko, ciepło...aż chce się żyć :tak:

Hej dziewczyny czy któraś z Was słyszała kiedyś, lub byc moze jest pacjentką dr Metrzelskiego, przyjmuje na Klonowica???

Niestety nie słyszałam :no:

Agi super mały wyjadacz delicji musi wyglądać ;-)

gonia a może Maja powoli zaczyna buntować się na dzienne drzemki :confused: mój syn dokładnie jak skończył 2 lata zrezygnował ze spania w dzień... ku mojej wielkiej rozpaczy :sorry2: może mała też zaczyna się nastrajać na zakończenie tego cudnego czasu :confused:

gosiula a dokładnie kiedy przeprowadzacie się na swoje? Co do bałaganu..... jaki tam bałagan... tak mi się rzuciło w oczy to przypomniałam :tak::sorry2:

Miłego wieczora Wam życzę!

HEJ
Witaj ewelka gratuluje bobasa:-) o dr Metrzelskim nie słyszałam,ale odradzam swojego lekarza dr Wróblewskiego,kiedyś to może i miał wczucie w swój zawód ale pieniądze poczuł jeszcze szybciej.Naprawde lepiej zrobic dobry wywiad niż się później rozczarować,nawet o zwykłe USG misiałam się prosić,no bo po co wogule robić?
Dziś też buszowałam na ciuchach(taki prezent od męża na dzień kobiet,wywiózł mnie i zostawił samą:-)) lekko przebrany już towar ale kilka perełek się trafiło:-D i już myślę że starczy łaszków na jakiś czas,a porządne rzeczy nie ma co.

sewa też już się czuję jak na bombie,tymbardziej że wszyscy dzwonią i się pytaja czy urodziłam,sensacji się zachciało a przec całą ciążę nie było zainteresowania.:angry:
moja szefowa kiedys się śmiała ze bobas wyjdzie jak ciepło się zrobi i wykrakała chyba.

Zatem idę rodzić bo jutro ma być +8 stopni,pa;-)

małalinka ja osobiście Twojego lekarza też nie polecam :no::no::no: straszny typ :no: długo by pisać, ale takiego konowała nie spotkałam już nigdy potem... i całe szczęście.

Co do telefonów po terminie..... ja przestałam odbierać bo nerwowo nie wyrabiałam :-p No i trzyma kciuki, żeby jutrzejsza pogoda nastroiła maluszka do wyjścia :tak:

A ten wróblewski na zamłyniu ma wromed? moja kumpela teraz do niego chodzi bo stara się o dzidzie i nie narzekała na niego.
Małalinka no to śmigaj na porodówkę no chyba że malutka na +13 czeka ma być 13.03:)
Mały spiocha a ja odpoczywam dziś w nocy pięknie spał mogł by już tak co dzień bo 12 razy w nocy wstawać to ja już wymiękam a tak to to mam siłe chwile z meżulkiem posiedzieć a nie chodzić spać o 21:)

Cześć!
Musiałam Wencika uspić na rękach, bo obcięłam jej pazurki u rączek i się na mnie wkurzyła do tego stopnia, że nie chciała sama zasnąć.
sewa przeprowadzamy się do rodziców, ale na drugi rok o tej porze może już do własnego domku. Po świętach się wyprowadzamy także ja wyjadę a ty zjedziesz do Radomia.
Ciekawe czy małalinka się rozpakowała?
Miłego dzionka jak mała wstanie ugotuję jej zupcie zje i na dworek.

reklama
Do góry