reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej dziewczynki!
Moja Majeczka też dziś niechętnie poszła spać, zasneła pół godzinki temu, my też mamy spacerek za sobą, ładnie jest, bo słoneczko świeci, ale ziu ziu, jak to Majunia mów:-)
gosiula trzymam kciuki za studia podyplomowe, może ja za rok się skuszę? zobaczymy.
Agi moja córa tak pewnie zaczęła chodzić ok 14 miesiąca, a wcześniej niby chodziła, ale najlepiej jak ktoś ją trzymał za palec, a teraz lata jak szalona:-D
małalinka dzidzia się nie spieszy, bo pewnie czeka na prawdziwą wiosnę, no i woli z mamą na ciuszki polecieć:-D
edit poprawy samopoczucia życzę, ja wczoraj tak miałam,ale szybko mi przeszło.
Pozdrowionka

reklama
Ewelka10 ja chodziłam prywatnie do lek. Golińskiego no ale niestety wizyta 80 zł tyle że na badania on wysyła do szpitala i sie za nie nie płaci jedynie za cytologie z badań płaciłam. Muszę powiedzieć że z każdą następną ciążą na pewno pójde do niego ja jestem mega zadowolona ale to może też dlatego że z nim pracuje ale koleżanki też były zadowolone z jego usług. Ja moge jeszcze powiedziec tyle że lepiej by było aby gin pracował gdzieś w szpitalu a nie tylko prywatnie. Gratuluję fasolki:). Jeszcze inni dobrzy to dr Andruszczuk( ona na nfz przyjmowała na ustroniu w przychodni ale czy nadal tam pracuje już nie powiem:) no i ordynator na Józefowie Grzeszczyk , Ananicz a oni chyba tez prywatnie

ewelka witaj!!!! Co do lekarza to nie pomogę, bo ja chodziłam i chodzę od lat prywatnie do tego samego lekarza :tak: Zresztą od trzech lat nie mieszkam w Radomiu ( ale już w maju wracam do domku :-)) i trochę wypadam z obiegu radomskiego ;-):tak:

Ewelka10 ja chodziłam prywatnie do lek. Golińskiego. ja jestem mega zadowolona

To właśnie mój lekarza :tak::tak: uwielbiam tego faceta. Jest bardzo miły, kompetentny i zawsze bardzo pomocny :tak: Słyszałam też o nim złe opinie, ale ja złego słowa na niego powiedzieć nie mogę :-)

goniasobol u mnie tez słonko, a do tego ciepło.... ach żyć nie umierać :tak:

edit poprawy samopoczucia życzę :tak:

małalinka fajnie, że zakupy udane :tak: co do terminu.... przyjdzie i na Ciebie pora :tak: ale wiem jak to ciężko bo ja sama urodziłam 1,5 tyg. po terminie :szok: i czułam się jak bym siedziała na bombie :eek: trzymam kciuki, żeby u Ciebie szybko poszło :tak:

Witam!witam!
WSZYSTKIEGO NAJ DZIEWCZYNKI
Weroniczka mi zasnęła przed godz 9 ale cóż jak się przed 6 wstało. Mogła by jeszcze z pół godz pospać bo inaczej będzie marudą dziś w swoje święto.
Mamy dziś gości znajomi wpadną będziemy "imprezować", a co raz się żyje!
Sewa sorki za bałagan i dzięki za utrzymywanie porządku na forum.
Miałam dziś na dworek wyjść z małą ale uprałam jej wczoraj kurtkę i nie wyschła a drugą mam w domku nic jutro też ma być ciepło.
goniasobol ja bardzo chciałam iść na podyplomówkę ale wcześniej nie miałam mozliwości a teraz akurat zaczynam nowe życie a zresztą tyle ofert pracy w przedszkolu mi uciekło z przed nosa!!!!
Miłego dzionka

Kobietki wszystkiego Wszystkiego najlepszego od Kubusia w dniu Naszego święta .
Moj zuch też ucina sobie drzemkę a ja zaraz za obiadek się biorę

Witam!witam!
WSZYSTKIEGO NAJ DZIEWCZYNKI
Weroniczka mi zasnęła przed godz 9 ale cóż jak się przed 6 wstało. Mogła by jeszcze z pół godz pospać bo inaczej będzie marudą dziś w swoje święto.
Mamy dziś gości znajomi wpadną będziemy "imprezować", a co raz się żyje!
Sewa sorki za bałagan i dzięki za utrzymywanie porządku na forum.
Miałam dziś na dworek wyjść z małą ale uprałam jej wczoraj kurtkę i nie wyschła a drugą mam w domku nic jutro też ma być ciepło.
goniasobol ja bardzo chciałam iść na podyplomówkę ale wcześniej nie miałam mozliwości a teraz akurat zaczynam nowe życie a zresztą tyle ofert pracy w przedszkolu mi uciekło z przed nosa!!!!
Miłego dzionka
Nowe życie? przeprowadzasz się ?
Kurcze chciałam cytat w poprzednim poście umieścić ale nie
wiem jak?????

hej dziewczynki!
Maja zamiast spać, szaleje:no:, nie mam siły z nią dzisiaj walczyć. A do tego ostatnio jak wstanie po popołudniowej drzemce, to płacze, marudzi, godzine jej zajmuje rozbudzenie się. Szok!
Jakoś nie jestem dziś w nastroju do świętowania:-(

reklama
Gosia uśmiechnij się daj małej się wyszaleć az sama padnie ja tak robie od tygodnia i jestem dużo szczęśliwsza

Do góry