reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

renatkanutka h&m mama ma fajne ciuszki ciążowe- sama kupowałam u nich spodnie alew w-wie.
co do radomia to o ile się orientuję pierwszy sklep ma być w galerii słonecznej ale czy będzie ten dział dla mamusi- nie wiem.

reklama
renatkanuta w feniksie na śląskiej jest jedno stoisko z ciążowymi ciuchami,byłam tam raz po sukienkę na wesele i taka była wredna sprzedawczyni że więcej tam nie poszłam. A i jest jeszcze w feniksie koło reala sklep-mają tam kolekcje happymum. Ja sie głównie zaopatrywałam na ciuchach:-D a od 8 miesiąca tylko w dresy się mieszcze więc nie kupuję nic;-)
Agi to mamy wspólną znajomą,Mariolki nie widziałam już pare ładnych lat ale teraz siostra męża ma wesele niedługo i ją zobaczę bo to podobno jakaś ich rodzina(?) więc będzie się z kim pobawić;-)

no a my mieliśmy noc z przejściami, miałam wrażenie że zaczne rodzić,dziecko taki zjazd zrobiło do dołu że nogi się podemną ugięly,z tych skurczy nie mogłam się podnieść ale nad ranem bobas się zwinął i śpi do tej pory.

Jaki ten świat mały :) ale pogoda do bani słonce zaraz snieg i tak w koło Ja ciuszki ciążowe kupowałm na korej tam też stoisko jest a co do h&m mam nadzieje że otworzą bo to m,oj ulubiony . Małalinka1 to wam ninia zafunowała przeżycie Kurcze szkoda że już nie pracuje bo jak byś na Jóżefowie rodziła to bym Cię odwiedziła

Dzień dobry mamuśki słoneczko pięknie świeci a my uziemieni w domku . W dodatku mnie zatoki cos zaczynają boleć mam nadzieje ze sie nic nie rozwinie . Kubuś śpi a ja korzystam z chwili wolności i odwiedzam fora miłego dzionka życzę

Witam!
Wencia miała dziś kłopot z zaśnięciem - niech już jej te 3 wyjdą- bieda śpiąca była jak nie wiem co muziałam wózek zaangażować do pomocy i dziecię śpi.
Czekam ciągle na wyniki czy dostałam się na podyplomówkę myżlę, że tak bo zwiększyli liczbę osób z 30 do 50 a jest już 41 chętnych.
Pogoda rewelacja i z tego co widzę na onecie to idzie ku lepszemu.
Pozdrawiam miłego dzionka

Agi1984 dzięki za przyjęcie mnie do grona swoich znajomych na nk!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień doberek!

Dziewczynki! Proszę Was korzystajcie z funkcji edycji postu :sorry: Jeżeli chcecie coś dopisać do postu edytujcie go, bo pisanie postu pod postem jest niezgodne z regulaminem :tak:

Miłego dzionka Wam życzę!

Ps. gosiula połączyłam Twoje posty :-)

Ja dziś 4 górna zauważyłam też już mam dość tych zębów kolejna juz sie szykuje bo dziąsła spuchnięte strasznie
A tak w ogóle mam pytanko ile miały wasze dzieciaczki jak zaczęły same smigać moj biega w koło mebli ale puścić sie boi

Ostatnia edycja:
Agi mój syn zaczął chodzić jak miał 9 miesięcy :tak: ale znam dzieci, które zaczęły chodzić jak miały 1,5 roku. Nie ma reguły :-) trzeba cierpliwie czekać :tak:

gosiula trzymam kciuki za to, żeby udało się dostać na studia podyplomowe :tak:

Hej! piękny dzień szkoda w domku siedzieć,my z rana na zakupy polecieliśmy,ubranka na lato dla bobasa,sukieneczki,bluzeczki -miodzio:-) W Biga nowa dostawa była,lux i z metkami:-D
nigdy na ciuchach nie kupowałam,dopiero koleżanka co mieszka w Anglii mnie nauczyła że czasem warto poszperać za parę zł.Jak tylko przyjeżdża to lecimy w teren.
A tak wogule to mam na dziś termin porodu a nic sie nie zanosi żeby nas przybyło. Wszyscy mi mówią ze na 9-ego się posypie bo u nas w rodzinie większość z dziewiątego:tak:

reklama
CZeść dziewczyny!:-)
ja dziś kiepsko się czuję - rano miałam jakieś potworne mdłości i okropnie mnie głowa bolała...przewietrzyłam się i jest lepiej ale jakoś nie mam ochoty nic jeść i głoduję...
małalinka1 ja właśnie dziś taka ulotkę dostałam w skrzynce z tej bigi- ale nie wiedziałam co to...fajne ciuszki?
co do daty to może jeszcze dzidzia postanowi się zebrać- w końcu dzień się nie skończył ;-)
My też niedawno wróciłyśmy ze spacerku- super że słoneczko świeci bo tak byłoby zimno...
Agi moja Paulinka zaczęła chodzić w 13 miesiącu. Ale sewa ma absolutną rację- nie ma reguły...a powiem Ci ciesz się póki jeszcze sam nie lata- bo potem to dopiero oczy dookoła głowy będziesz musiała mieć zanim nabierze wprawy i nie będzie się już tak łatwo przewracał :-)
gosiula ja również trzymam kciukasy za podyplomowe- na pewno się uda!

Do góry