reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

dziewczyny widzę ze wy znacie się już kilka ładnych lat wiec abyście poznały mnie lepiej to coś o sobie napisze . Mam na imie Agnieszka w Radomiu mieszkam od 4,5 roku pochodze ze Staszowa okolice Kielc jestem pielęgniarka na oiom-e na Józefowie po macierzynskim wróciłam do pracy ale teraz niestety od marca musiałam pojśc na wychowawczy bo do nainiek jakoś nie mam zaufania a moja mam która do tej pory opiekowała sie Kubą jak ja byłam w pracy musiała wrócić do domu. Studiowałam w Lublinie i tam poznałam mojego małżonka:) lek, dentysta w tym roku otworzyliśmy swój gabinet na Narutowicza Global -Dent jak zabek zaboli to zapraszam ( jest rewelacyjny dla dzieci - uwielbiaja go moje wszystkie Kumpele sie zachwycają bo dzieci nie moga doczekać sie kolejnej wizyty ) Kubus urodził sie na Jóżefowie przy pomocy dr Golińskiego przez CC wcześniej planowane Jest Cudownym Chłopczykiem choć ostatnio strasznie nie dobrym :) Ja całymi dniami siedze sama z małym Bo Mąż siedzi w pracy od 8 do 20 ja już mam tego dość troszke ale nie ma wyjscia taki zawód jak ktos by chciał to zapraszam do znajomych na nk Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół! mam nadzieje ze uda się spotkać i pogadać w realu szczególnie że idzie wiosna czas długich spacerków

reklama
HEJ!
Agi dobrze wiedzieć ze jest w radomiu dobry dentysta dla dzieci,sama w ciąży miałam problemy z zębami,jakoś radomscy stomatolodzy boją się ciężarnych i dopiero po pogotowiu trafiłam na osobę która ukróciła moje męki:-)
Ja też jestem pielęgniarką,studiowałam w Wwie i tam tez pracowałam na OJOMIe noworodkowym,potem poznałam męża i wróciłam na stare śmieci do radomia na tochtermana, a teraz pracuję w hospicjum. Na józefowie na ojomie pracowała kolezanka ze szkoły ale nie wiem czy jeszcze tam jest.

Wywianowałam właśnie męża na mój pobyt w szpitalu,biedny ma na kartce wszystko napisane a i tak się za głowę łapie.Nawet naszykowałam pościel na zmianę piękną soczystą różową ale on się buntuje ze pod różowym nie bedzie spał. Hmm od kiedy to się ciężarnej odmawia...

Agi - taka Mariola W. czarna, nie widziałam jej pare lat wiec może sie pozmieniało,niezłe z niej ziółko było..:szok: to na józefowie tez jest noworodkowy ojom? pracowałam w centr zdr dziecka,cudowna robota tyle że męcząca psychicznie,gdyby było bliżej to chętnie bym wróciła.

Hej dziewczyny.
Rzeczywiście jakoś cicho...weekend?:-D
dziewczyny podziwiam was- praca na oiomie noworodkowym na pewno jest ciężka...ja z moją psychiką raczej bym się tam nie nadawała...
Fajnie macie, że pracujecie w szpitalach - ja tez o tym marzę!!!!!!! Jestem z zawodu fizjoterapeutą ale jakoś ciężko dostać mi się w szpitalne progi- powiem szczerze nie mam znajomości nie mam pracy w tym zawodzie-niestety naprawdę ciężko jest mi tu coś znaleźć:-(
Agi fajnie że twój maż jest dentystą - na pewno kiedyś skorzystamy zwłaszcza że Paula jeszcze nie ma pierwszej wizyty za sobą!
MAM DOŚĆ- własnie spojrzałam przez okno i....u mnie SYPE ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit a u nas słonko się przebija!,do Ciebie pewnie też dotrze.
Agi fajnie wiedzieć,gdzie jest dobry dentysta:-)
Miłej niedzieli życzę wszystkim mamusią!

Dziekuje za odp dotycząco pytanie o łóżeczko :)
udało się, dostaliśmy piekne, niemal nowe łóżeczko od znajomych :D

dziewczyny a powiedzcie mi gdzie zaopatrywałyście się w ciuszki ciążowe ? Piękne rzeczy są w H&M Mama ale chyba w Radomiu tego sklepu nie ma :(

reklama
No to powiem że Mariola W pracuje nadal i jest jedną z 2 moich najlepszych koleżanek z pracy i tu w Radomiu

A na oiom noworodkowym pracowałam w DSK w Lublinie ale tylko 6 mc bo pozniej do Radomia przyjechałam

No to zapraszam w imieniu mojego Mężulka jak sie powołacie na nasza znajomość na pewno będzie upust hehhe on U nas tez śniegiem sypneło a zaraz słoneczko sie pokazło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry