reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

hej mamy jestem nowa tu mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona.
Mam synka 20 lutego skonczył roczek jest strasznym urwisem:)

reklama
Hej dziewczynki!
moja Majeczka właśnie zajada pączusia:-D, ładnie się wyspała, zasnęła bez problemu.
pogoda dziś super!, byłyśmy na spacerku, czuć wiosnę w powietrzu!:-)
Agi witaj! pełno tu u nas urwisów, więc dobrze trafiłaś:-D

Hejka:-)
hehe zgodze sie z gonią ze sporo tu urwisów:-Dwitaj Agi:-) Z jakiej czesci Radomia Cię do nas "przywiało ";-)??
gonia rzeczywiscie czuc wiosne w powietrzu! oby wiecej takich pieknych dni jak wczoraj i dzis:-)
moja Paula jakas dzis marudna niestety...nawet paczek jej nie smakowal...:szok:
a swoja droga to ja dobiero rano w radiu uslyszalam ze dzis tlusty czwartek...zupelnie jakos nam sie zapomnialo...:-D

z Zamłynia:)

Kurcze ze ja wcześniej na to nie wpadłąm żeby szukać mamusiek z Radomia ogólnie jestem na bencu i tam próbowałam szukać ale marnie mi to szło a tu proszę fajnie fajnie może bedzie z kim na spacerki wychodzić i na kawke jakąś:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agi ja jestem z okolic lotniska więc kawałek nas dzieli,ale spacerów wiosennych już nie mogę sie doczekac bo narazie dogorywam w domu:no: i pomyslec ze 3 dni zostało mi do terminu,ten ostatni czas wlecze mi się najbardziej.

Hello :-)
ja jestem z południa ale bardzo chętnie na spacer się wybiorę jak tylko któraś ma ochotę !:-)
małalinka trzymam kciukasy że już niedługo i Ty bedziesz miała dzidzię po tej stronie!
ale dziś znowu piękny dzionek...obiadek przed chwilką zjedliśmy i idziemy korzystać z pogody;-)
miłego dzionka dla wszystkich!

hej no ja na spacer jestem bardzo chetna tylko mały musi wydobrzec na długie spacerki na razie 30 min do godz bo jeszcze kaszle ale jak już przejdzie to nic nas w domu trzymać nie będzie !!!! Chciała bym nadrobic o czym pisałyście ale tyle stron przy moim gagatku to nie lada wyczyn na razie zajął się odkurzaczem wiec mam chwilke zeby coś napisacć

reklama
Witam!
Coraz nas więcej na forum to super...
Wczoraj tak jak pisałam był u mnie Paulincia fajnie było nawet Wencia mi pomagała angażowała się jak mogła czasem aż za bardzo!
Pogoda rewelacja jutro pewnie spacerek zaliczymy dziś koleżanka była z dzidzią więc siedziałyśmy w domku.
Agi 1984 moja ogląda bajkę więc też mam chwilkę na kompa:-)
Pozdrawiam i jak zwykle odezwę się po weekendzie bo za niecałą godzinke wyjazd! Papatki udanych spacerków.

Do góry