reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam!
renatkanuta też znam to radio- polecam!
A ja sobie śniadanko jem i rozkoszuję się blogą ciszą, póki Weroniczka śpi. Wczoraj była bardzo grzeczna i nawet noc bezproblemowa była.
Editp moja mała najchętniej ogląda bajki na minimini a szczególnie wozy strażackie. Chętniej natomiast lubi oglądać teledyski różnych wykonawców.
Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Witajcie dziewczynki!
renatkanuta my z Majunią właśnie teraz słuchamy tego radia:-D, Majunia nawet jest zainteresowana. Miałam je polecić Edit_p, ale nas ubiegłaś:-D
gosiula23rex fajnie, że z Weronisią już ok, wiem co to znaczy taka biegunka u dzieciaczków, Bo Maja też to przechodziła, na szczęście tylko raz! Kupki dosłownie co chwila, odparzona pupka, szkoda mi jej było strasznie! nas to spotkało, gdy Maja ząbkowała, a lekarz też stwierdził, że to grypa jelitowa, ale to była raczej grypa "ząbkowa":-)
edit moja Majeczka nie przepada za bajkami, bardziej za reklamami! Piosenki też lubi słuchać, i polecam Ci to babyradio, ciągle są jakieś nowe pioseneczki, czasem czytają bajki, może zainteresuje Paulinkę

Cześć.
Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi - na pewno posłuchamy sobie radia- nawet nie wiedziałam że takie jest.
Eh...ale beznadziejna pogoda...aż nic się nie chce...a mam tyle garów do zmywania:baffled:i takiego duuuużego lenia:-D
muszę zacząć się też rozglądać za wózeczkiem- takim typu parasolka...używacie takich?może jakieś podpowiedzi?mnie się podoba WÓZEK SPACEROWY BABY DESIGN TRIP+PARASOL+OSŁONA+FO (1435097318) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem jaki jest na żywo...
Piszcie co u was dziewczyny bo straszna cisza;-)
miłego dzionka- mimo pogody :-)

my z pewnością kupimy Malenstwu taki jak przyjdzie pora :)

Dziewczynki a ja mam takie pytanie - jak chodzilyście w ciąży uczylyscie sie jakichś bajek, piosenek, wierszy dla dzieci ? Kurcze kiedys umiałam tyle a teraz tak nie bardzo .. zastanawiam się skąd Wy je znacie ? :D

pogoda okropna, obudzilam sie o 11 i jeszcze nie zdążyłam porządnie z łóżka wyjsc, a tu muszę pranie zrobic i rozwiesić je .... nic mi sie nie chce, a od wczoraj potwornie mnie mdli, masakra jakas .

Dzieńdobry!
Dzisiaj rzeczywiście jakiś taki ten dzień ciemny, bury i zimny! Wenunia spała dziś z nami- nawet się wyspałam:-). Pakowałam dziś już niektóre rzeczy do zabrania i tak jakoś mi sie dziwnie zrobiło smutno. Cieszę się, że za 2 miesiące zaczynam inne życie takie jakie chciałam, ale to moje ostatnie 2 miesiące w tym mieście i raczej już nigdy tu nie przyjadę, bo nie będe miała nawet do kogo. No właśnie nostalgiczny dzień.
Goniasobol moja mała też ostatnio bardzo grzeczna, a już miałam się pytać ciebie co ty robisz, żeby twoja nie dokuczała.
Editp my od lipca mamy coneco flash kolor jagodowy - polecam jest rewelacyjny- a moja córcia to wymagająca osóbka jeśli o wózek chodzi- ma obszerne siedzisko, duzy kosz na zakupy, jest lekki i tani!
renatkanuta a ty masz jakiś upatrzony wózio?

Powiem Ci, ze jeszcze tak specjalnie nie rozglądałam się - ale z pewnością - bez względu na płeć - nic jasnego. niedaleko siebie mam tu sklep z wózkami i rzeczami dziecięcimi, ale byłam tam jeszcze sporo przed ciązą, baa nawet dlugo przed slubem :D

myśle o czyms takim Wózki wielofunkcyjne Natalia Tako ale pewnie jeszcze nam sie zmiani :D

renatkanuta kedyś tam jak jeszcze byłam młoda i ładna( żartuję)- tak serio to podobały mi się zawsze wózki tej firmy- jednak jak zaszłam w ciąże to całkowicie mi się gust zmienił i myślenie, a jak się Weronika urodziła i przetestowała swoj wózek, który jako gondolka się sprawdził, ale jako spacerówka nie, dla drugiej dzidzi kupiła bym juz inny.

reklama
Witajcie dziewczyny!
Moje dziecko jest grzeczne:-D! I wreszcie zaczyna lepiej spać w nocy, dziś obudziła się tylko 2razy!:szok: i do 6 spała w swoim łóżeczku! ale przyzwyczaiłam się już do spania z Majunią, lubię z nią spać, bo jest tak milutko.
renatkanuta zazdroszczę spania do 11, wieki temu spałam tak długo (jak byłam piękna i młoda:-), a tu już stuknęło mi 25lat:-D).
edit my mamy wózek Baby design w tamtym roku kupiliśmy w Kimeksie, chyba 247 zł za niego daliśmy, my mamy zielono-niebieski, i z całą rączką, ja jestem z niego zadowolona, jest lekki, wygodny i dobrz się nim jeździ, nie wyblakł przez lato. Polecam
gosiula fajnie, że grzeczne te nasze dziewczynki:-), cieszę się z tego bardzo! A ja ci zazdroszczę tego pakowania i przeprowadzki, nam jeszcze do tego daleko, po cichu liczę, że może pod koniec roku się uda...

Do góry