reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Witam nocką!
MalinowaPomarańcza zapraszamy do udzielania się na forum.
Mała śpi wybawiła się dziś więc padła. W środe byliśmy na urodzinach, o których pisałam, było rewelacyjnie dawno się tak nie wytańczyłam- to była noc pełna atrakcji. Teraz sylwester przed nami już nie mogę się doczekać. Dziewczynki rzeczywiście coś cicho tu na forum udzielajcie się częściej.
https://www.babyboom.pl/forum/members/malinowapomarancza-84190.html

Witaj MalinowaPomarańcza! Ja rodziłam na Józefowie i też tragedia! Dużo zależy od tego na jaki personel się trafi. Takie życie.
Pozdrawiam wszystkie mamy!

witam:)
ja słyszałam że na Narutowicza są fajniejsze położne niz na Józefowie tyle,że gorsze warunki.
Ja będę rodzić na józefowie bo raz że miszkam blisko mam 5 min na pieszo, dwa mój lekarz jest tam zastepcą ordynatora no i znam tam sporo położnych tylko, że niestety tych nie miłych:/ (były moimi sąsiadkami)

Witamy już z Radomia!
Piękna dziś pogoda była na dworze, więc wybralismy się z wencią na spacerek bez wózka i to był głupi pomysł. Wymyśliła zabawę w zbieranie kamyczków, skończyło się "tragicznie"- zaliczyła glebę- ma pocharataną buzię i spuchnietą wargę!
Dobra trzeba kolacyjkę małej zapodać! Narazie dziewczyny później może coś napiszę.

Witam!
Gosiula współczuję Weronisi, ale z tymi naszymi dzieciaczkami to wszystko możliwe!
Dziś pogoda też super,my z Majunią na spacerach byłyśmy już od 10, byłyśmy u małej dzidzi,która ma miesiąc- już zapomniałam jakie wtedy dzieci są maleńkie i słodkie, bo ciągle śpią:-D. Czasam nachodzą mnie takie myśli,że chciałabym mieć drugą dzidzie, ale z drugiej strony jak pomyślę o tym,że dopiero wyszłam z tych ciągłych kupek, cycocha itd., to mi się odechciewa:-), to się chyba nazywa lenistwo:-D.
Maja po spacerze śpi już dwie godzinki,jak wstanie, znowu ją wyciągnę na dworek.

a ja dzis byłam u lekarza, mielismy dokładne usg i z naszym dzidziusiem wszystko w porządku wazy juz ok 1, 6-7 kg:) tym razem miałam szczescie bo od razu weszłam pol godz przed czasem:)
a jutro sie wybieram do Klimexu obejrzec zabawki na prezenty dla naszych chrzesniaków na mikołaja:0

Jestem padnięta! Weronika ma dziś zły dzień od samiutkiego rana, za nic nie chciała usnąć. A ja się rozchorowałam boli mnie gardło i to niestety coraz bardziej.
Mgła jakaś paskudna dziś na spacer nie ma chyba co iść. Miłego i spokojnego dzionka wszystkim życzę!

Witam! Moja kochana córa śpi, ostatnio ładnie zasypia i długo śpi ok.3 godz., i taka jest nawet grzeczna tylko mama musi być blisko, czasem marudzi, ale to pewnie przez ząbki, ogólnie nie mogę narzekać. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wencia ma dziś naprawdę wredny dzień. Spała godzinkę a teraz dokucza. Dobrzem, że za 2 godzinki mąż wraca! Zrobiłam już naleśniki nie mam pojęcia jak mi się to udało z tym moim dzieciem!
Goniasobol ale Wam dobrze, że kryjecie już domek-jaki kolorek dachu wybraliście? Papatki!

Do góry