reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam! Ale tu dziś pusto!!! Pogoda dziś straszna, chyba was gdzieś wywiało:-)
Moja Niunia marudzi, bo była cały dzień u babci i nic nie spała i teraz najchętniej poszła by już lu lu. pozdrawiam, odezwijcie się!

reklama
Witam:-) ależ ta pogoda beznadzieja...normalnie nic mi się nie chce tylko spać... Dobrze,że mojej córci chyba nie przeszkadza bo pomimo pochmurnych dni jest radosna- odpukać;-) tylko co tu robić ciagle w tym domu...poszłoby się na spacer ale taki wiatr że głowę może urwać hihi.
Hmm co do mikołaja...nie mam jeszcze konkretnych pomysłów ale napewno muszę zamówić z internetu taki dmuchany fotelik teletubisia- widziałam u koleżanki jak jej dzieciaczki sobie w tym siedzą hehe i myślę, że mojej Pauli się spodoba- ona kocha teletubisie:-):-):-)
W poniedziałek wreszcie jedziemy do moich rodziców-do Cieszyna!!!już się nie mogę doczekać tak dawno tam nie bylismy...martwię się tylko jak Paulinia zniesie tą dłuuuuuugą podróż bez smonia:baffled:
Pozdrawiam was dziewczyny i odzywajcie się ;-)

Witam! Rzeczywiście pogoda jest okropna! Aż zazdroszczę mojej Niuni, która sobie teraz słodko śpi, pod cieplutką kołderką:-). Ja też chętnie bym się przespała, bo Maja źle spała w nocy, ale ja nie umię spać w dzień - niestety!:wściekła/y:
Pozdrawiam gorąco!

hej:)
pogoda okropna, my z mężem skonczylismy sprzatac mieszkanie i mam chwile czasu. Powoli sie szykujemy bo na 18 uzmowieni jestesmy ze znajomymi meza w pizzeri, mi tak srednio to pasuje bo pizzy nie moge bo mi potem watroba i zołądek siada no a poza tym mamy stolik dla palacy bo wszyscy procz mnie pala:/ maz mnie zapewnia ze beda wychodzic chodz nie wierze ze w taka pogode beda wychodzic na dwor ale coz z tego jak inni w okolo beda:/

Witam! Coś nam ucichło forum:-(.
My już po obiadku, Majunia sobie śpi, jak wstanie jedziemy do babci.
Znowu za nami ciężka noc, nie wiem czemu Majeczka tak marudzi przez sen, spała w końcu z nami, bo ciągle było mama, albo tata, może ma jakieś koszmary? W dzień śpi 2 godzinki i nie marudzi nie wiem o co chodzi. pa

Hej dziewczyny:-)no rzeczywiście coś nam cicho się tutaj robi...
Martuś88 jak tam po wczorajszym? nie zakopcili Cię mam nadzieję ;-)
Goniasobol wiesz moja Paula w dzień też ładnie śpi 2 godziny a w nocy się budzi- raz albo dwa i płacze...i usypia dopiero na rękach...nie mam pojęcia o co chodzi...może tym naszym maleństwom rzeczywiście jakieś koszmary się śnią...

Witam po weekendzie! Cichutko tu coś!
Goniasobol moja Wencia też od kilku nocy ładnie zasypia ale budzi się codziennie o 2 godz i nie może zasnąć, marudzi, kręci się. Zębole jej nowe idą co prawda i to kilka, więc wydaje mi się, że to jest przyczyną npcnych pobudek.
A tak z innej beczki w środe idzimy z mężem na przyjęcie urodzinowe mojego brata do zamku, ma być 40 osób i to nie tylko z Polski. Fajna sprawa by się troszkę oderwać od codziennej rutyny. Mała śpi można troszkę odpocząć. Dobranoc!

witam:)
nie naszczescie nie i było całkiem fajnie:)
jeej ja to dzis mam taka chandrę ze az mi sie ryczec chce:/ i sama nie wiem czemu:/ nic mi sie nie chce a oczywiscie mam prace do pisania:/ i nie wiem czy sobie czasem dołu pleców nie przeziebiłam bo od wczoraj mni strasznie boli od lędzwi po biodra i uda tak że nie mogę długo ani lezec na bokach ani stac ani siedziec:/ wczoraj na noc mąż mi wymasował i spałam dobrze a teraz chyba musze sie Paracetamolem poratowac:/
a wszystko przez to ze moje kurtki coraz bardziej mi odsłaniają brzuch a mam tylko jeden gruby dlugi swetr:/
ehhh....

witam wszystkie mamuśki ;-)
kochane dziewczyny podpowiedzcie mi jedną rzecz; przeprowadziłam się z rodzinką z kielc, za kilka dni pojawi się mała kruszynka ( mam rodzić na narutowicza) umówiłam się z jedną z położnych, ale nie wiem ile w radomiu płaci się położnej ;-( macie jakieś informacje? będę zobowiązana
a tak z innej beczki- strasznie fajnie, ze jest takie forum, z kieleckimi mamuśkami jakoś nie wychodziło

reklama
Do góry