reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Editp podziwiam cię za chęć do sprzątania, nie wiem czemu ale ja osobiście nienawidzę robić porządków w tym mieszkaniu. Jak jadę do siebie i patrzę na swój "rosnący" domek, to aż wzięła bym się tam za porządki. Prześlij mi jakieś pozytywne fluidki to może na mnie też przejdzie chęć do prac domowych.
Popieram musimy się kiedyś spotkać!!!

reklama
Witam was dziewczynki! Dopiero do was zaglądam,bo byłam dziś wreszcie odebrać dyplom magisterski, który czekał na mnie już od czerwca!
Mamusie z brzuszkami, nie martwcie się na zapas, wszystko się poukłada, ja też bałam się, że nie poradzę sobie z opieką nad Majunią,ale było nieźle (dla mnie najgorsze były pierwsze 2tygodnie), a teraz to już luzik, no i mój mąż we wszystkim mi pomagał - jest super tatą i mężem :-)
pozdrawiam

gosiula23rex ja w wynajmowanym mieszkaniu też nie miałam ochoty sprzątać, ale odkąd mieszkamy we własnym "m".... zresztą jak sama widzisz we własnym domku byś już chciała porządki robić:-)
łaaaaaaap fluidy:-D
hej goniasobol- od czerwca?jesteś lepsza ode mnie Ja mojego jeszcze nie odebrałam ale czeka na mnie od lipca...nie mogę się jakoś zebrać do stolicy...:baffled:

Edit mi z kolei nie chciało się wybraćdo Kielc, miło mi, że nie jestem sama z tym "opóźnieniem" związanym z dyplomem.
Ja też chciałabym móc sprzątać w swoim domku, ale muszę jeszcze trochę poczekać, bo narazie jest w stanie tzw. surowym. Dobranoc

Witam z ranka!
goniasobol a co studiowałaś w Kielcach? Ja skończyłam 2 lata temu pedagogikę opiekuńczo- wychowawczą i pracy socjalnej (kiedy to było).
Moj domek został na zimę bez dachu przez pogodę. Ja też muszę poczekać na zamieszkanie w nim, ale sama świadomość, że jest to już coś.
Miłego dnia życzę Wszystkim

Witam! My już po śniadanku, zaglądam na chwilkę, bo zazraz uciekamy na zakupy.
Gosiula studiowałam filologię polską specjalizacja nauczycielska.
Nasz domek na zimę będzie miał dach, też się cieszę, że już niedługo będziemy na swoim. Miłego dnia:-)

witam:)
a ja sie niedlugo wybieram do Klimexu:) moze kupie reszte rzeczy dla dzidzisia hehe
a potem czeka mnie pisanie dalej mojej pracy inzynierskiej bo do srody mam kolejna czesc oddac;/ a znajac zycie jak wroc zaraz wroci moj maz, bedzie siedzial przy kompie i mi sie juz nie bedzie chcialo nic pisac;/

Hejka:-) a u mnie dziś nuuudy jakieś...maż pojechał na szkolenie więc całe dopołudnia spędzimy same...Paula wstała dziś chyba lewą nogą i cały czas marudzi! wymyślam różne zabawy mówię "chodz pobawimy się" i ciągle słyszę tylko "nie i nie" :-pJa na koniec studiów nie miałam pracy licencjackiej tylko egzamin zawodowy (mimo 25 lat mam dopiero licencjat bo wcześniej 2,5 rokupoświęciłam na studium medyczne) i nie mam wprawy w pisaniu pracy...a mój mąż wziął się za studiowanie jeszcze później i obecnie jest na 3 roku i mamy pisać pracę...mamy tzn ja mam ją napisać- a bladego pojęcia nie mam jak się pisze:baffled:
MIŁEGO DZIONKA WSZYSTKIM;-)

reklama
Editp zapraszam do mnie moja też ma wnerwa tylko już od wczoraj i tak jej do dziś zostało.
Oby ten dzień szybko minął, bo wczoraj mnie to moje dziecko wymęczyło. Teraz jak zwykle śpi ( wczoraj uśpiłam ją później i spała do 11 czyli tak jak zawsze, więc nie ma sensu kombinować).
goniasobol moja kuzynka studiowała to co ty tylko filologię z logopedią. Oj! Kielce moje miasto- jak ja tęsknię! A Ty jesteś rodowitą Radomianką?

Do góry