reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
olenka123 ja aż z ciekawości zajrzałam w swoją kartę przebiegu ciąży. W 22tc miałam 6 kg więcej niż przed ciążą...ale ja to zawsze i pewnie na zawsze...bylam i jestem chuda! napewno nie masz się co martwić.
Ja nie miałam problemow z powrotem do wagi ale u mnie to niestety...bo wolalam się taką troszkę większą jaką byłam po ciąży.
Ale cóż wszystko zależy od organizmu każdej z nas...więc ciesz się kochana pięknym stanem a nie zamartwiaj czy dużo już przytyłaś;-)
gosiula23rex ja to na zimę już mam czapę i szalik - teściowa kupiła :szok: na szczęście dała mi wybrac :-D
A jak twoja mała z usypianiem do poludnia? nadal tak wczesnie chce iść spinkać czy wytrzymuje juz nieco dłużej??

Udało się z suwaczkiem juuuupiii:happy2:

Właśnie drugi raz mi dziś zasnęłą! Przez tą chorobę nie dosypia chyba, chciała spać- to śpi!
Wiesz różnie ma z tym paniem zależy od dnia, ale ogólnie to 9.30 a ona lulu idzie do łóżeczka. Przesypia mi całe noce więc poprostu to już chyba taki typ.

No i racja jak chce to widać potrzebuje;-) grunt że noc przesypia...wiesz moja to jeszcze do całkiem niedawna spała 2 razy dziennie i aż się wszyscy dziwili (nie wiem czym).No a teraz śpi raz dziennie:-)
olenka123 Igorek- mnie się podoba, fajne imię. Ja jak będę miała kiedyś syna to już mąż ustalił że Oskar będzie haha - no ale ja wybierałam dla córci więc muszę przystać na jego wybór dla syna...choć narazie nie planuję ;-)
wiecie co ostatnio slyszałam w tv że podobno zniesli możliwosc pobierania opłat za znieczulenie zewnątrzoponowe...tzn ucieszyłam się że będzie refundowane...a tu haczyk!!! będzie za darmo ale podawane tylko gdy lekarz uzna że jest to konieczne:baffled:
i teraz już ma nie być wyboru nawet jeśli kogoś stać i chce np za znieczulenie sobie zapłacić i skorzystać...no dla mnie szok:szok:
ok dziewczyny korzytajac z okazji ze wyszło słoneczko idziemy z Paulką na krótki spacer! Do później :rofl:

Ostatnia edycja:
ja już wybrałam imie Antoś:) strasznie mi sie podoba:) i bedzie hehe:) podoba mi sie tez Iwo ale mężowi nie bo za cudaczne:)
ja przed ciaza wazyłam 47 potem przez wymioty zeszłam do 45 a teraz waze 53, wiec chyba nie jest zle,bo jeszcze zostaly mi 3 miesiace

Witam ponownie :-)wiecie co jak słoneczko świeciło to fajnie cieplej się zrobiło i aż się chciało spacerowac...a jak zaszło...brrrr takie zimno że do domu to biegiem uciekałyśmy!
Mnie też się podoba imię :) Ładnie Antoś:-)

Byłam w sklepie akurat wtedy słońce świeciło, aż mi się żal zrobiło, że moja mysza w domu musi siedzieć.
Jak przyniosłam zakupy i Weronika zobaczyła jabłka to tak biedula chciała, że się popłakała!Czasem mnie rozbraja to moje dziecko.

Oj bidulka ale odkuje sobie jak wyzdrowieje;-)Weronika aż tak lubi jabłuszka??
wiesz kupilismy w aptece emolium bo troche tańsze było niż oliatum a pani mówila że to to samo i smarowalam ja emulsją kilka razy i krostki zrobiły się blade...i wydaje mi się że mniej już wyczuwalne w dotyku.
Używałam emolientów jak mała była maluśka i calkiem o nich zapomniałam..
Miałas chyba gosiu rację z tymi kosmetykami...może rzeczywiście to np płyn do kąpieli...

reklama
Weronika ogólnie lubi wszystko jeść chodzi po domu i mówi całyczas am a jak jej nie damy to wkurzona mówi bam. Ostatnio przy obiedzie wymyśla, jadła by tylko ogórkową i pomidorową.
To się cieszę , że zmiana kosmetyków pomogła. A u nas raz na buźce coś wyskakujea raz nic nie ma - tajemnicza sprawa!

Do góry