goniasobol
Fanka BB :)
Witam! dzisiaj też jakaś zabiegana byłam, ale mam teraz chwilkę, więc do was zaglądam. Maja sobie słodko śpi, ona też ładnie sama zasypia, kładzie się na kanapie lub dywanie i dośc szybko zasypia, wieczorem też nieźle jej to wychodzi, ale zasypia u nas w łóżku, potem ją przenoszę do łóżeczka. Tylko u nas jest kiepsko z jej spaniem w nocy, bo budzi się 5 - 6 razy, woła mnie,marudzi, mam nadzieje, że kiedyś jej to przejdzi,a może macie na to jakiś sposób? Byłabym wdzięczna:-)
Edit dzisiaj nadrobiłam wczorajsze zakupy, bo kupiłam sobie super płaszczyk,a wczoraj jakoś nic minie wpadło w oko, a poza tym Majunia najważniejsza!:-)a zaraz po niej oczywiście mók kochany mąż, któremu kupiłam fajny szalik do jego jesionki(tak to się chyba nazywa
Pozdrawiam. Idę sprzątać
Edit dzisiaj nadrobiłam wczorajsze zakupy, bo kupiłam sobie super płaszczyk,a wczoraj jakoś nic minie wpadło w oko, a poza tym Majunia najważniejsza!:-)a zaraz po niej oczywiście mók kochany mąż, któremu kupiłam fajny szalik do jego jesionki(tak to się chyba nazywa
Pozdrawiam. Idę sprzątać