reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Ja nie wiem co tym dzieciom za skórę zalazlo hehehe;-) moja własnie kładzie się spać.
gosiula23rex uwierz że we 2 to napewno by ci dziś dom rozniosły:-D masz rację z tym spaniem to chyba nie warto nic zmieniać skoro i tak śpi tak samo...niech sobie Wencik śpi jak chce:-) wiecie że ja to w kielcach nie byłam już chyba z 7 lat...wogóle nie pamiętam tego miasta...a daleko z radomia do kielc?

reklama
witam ponownie:)
właśnie wróciłam:) ojej ekstra ten sklep hehe z godzine buszowałam:) jest dobrze wyposażony w akcesoria dla dzieci roznych firm, kosmetyki i ceny są przystępne:) taniej niż w moim osiedlowym sklepiku Bobasku:)
wydałam 40 zł a kupiłam dwie flanelowe pieluszki białe, jedną tetrową niebieską w misie, nożyczki Canpola, butelke do przetrzymywania i zamrazania pokarmu, smoczek usp 0-3 Lovi i sobie majtki poporodowe siatkowe wielorazowe:) i kilka rzeczy sobie upatrzyłam:)
teraz czekam na mężulka bo lada chwila wróci z pracy:)
u mnie na obiad dzis pyzy biedronkowe dla mojego męża ( on je uwielbia a ja wrecz nie moge patrzec na nie od początku ciąży) a ja sobie kupiłam pyszne warzywka na patelnie:) mniam:)

martuś88 mówisz, że fajny sklep...muszę się wybrać w takim razie kiedyś :-) ja to poza światem dziecka na toruńskiej i chyba dziecko-na kieleckiej to w żadnym dziecięcym w radomiu nie byłam.Pora się rozejrzeć ;-) a wiesz że i my czasami te pyzy kupujemy- uuuuuwielbiam je!!! i ja i mój mąż zresztą też:-) ja już czekam z gotowym obiadkiem lada moment mój mężuś powinien być. A mała spała 1,5 godziny i nawet to niepomogło...nadal tak dziś marudzi i wymyśla że do wieczora chyba wykorkuję :rofl2: no chyba że z tatusiem zechce się bawić- bo ze mną to dziś wszystko na "nie"

Zaglądam na chwilkę, bo padnięta jestem! Tyle mieliśmy dzisiaj spraw do załatwienia i jeszcze zakupy! A najlepsze jest to, że Mai kupiłam Kurtkę, czape i butki, a sobie NIC:-D
gosiula nie jestem Radomianką, zresztą ja nawet nie mieszkam w Radomiu:-), tylko w okolicach.
edit do Kielc z Radomia jest dokładnie 80km, wiem, bo ostatnie dwa lata jeździłam tam co dwa tygodnie.
Pędze wypić gorącą, malinową herbatkę - tego mi trzeba!

goniasobol to się nazywa prawdziwa mama- wszystko dziecku sobie nic :-D hehe żartuję ;-) ale nie kupiłaś bo już nie było czasu,brak sił czy po prostu nie znalazłaś nic odpowiedniego dla siebie?
oj ale bym się na zakupki wybrała...dawno nic dla siebie nie kupowałam ;-)
no cóż to życzę miłego wieczoru dziewczyny! idę jakiś serial obejrzeć i zajrzeć do niuni bo już tylko "błoga cisza z pokoju dochodzi " więc myślę, że już spi :-) miałyśmy dziś małą histerię przed snem- bo nie chciała oddać książeczki...i wyszło na to że Paulinia śpi ze slonikiem maskotką do snu, z najlepszym przyjacielem Tinky Winky (czy jak to tam się pisze) i z książeczką, którą właśnie idę wykraść;-)
no to do jutra !

Jestem taka zadowolona z nowego sposobu usypiania mojej córy. Dziś popołudniu zasnęła sama w 5 minut a teraz wypiła mleczko i śpi już od prawie godzinki.
Ja też dziś byłam na zakupach obkupiłam Weronikę a sobie jak zwykle nic.
editp ja też bym się wybrała na takie porządne zakupy, muszę na zimę szafę zapełnić, ale nigdy nie mam czasu tak spokojnie pobuszować po klepach, a ja z tych niezdecydowanych co to 100 razy się zastanawiają zanim coś kupią.
Dobranoc wszystkim!! Idę jeszce pranie rozwiesić

Witam wszystkich:-) jak tam dzisiaj?? my niedawno wrócilysmy z Paulą z zakupów spożywczych a teraz moja niunia usypia, a ja gotuje obiad:-) ale coś dziś słabo to zasypianie jej idzie bo nadal słyszę jak śpiewa "lala, po,lala, po...tinimiki-tzn tinky whinky" Śpiewa tak jak w bajce teletubisie,którą czasami ogląda wymieniając ich imiona...oglądałyście to??ja to lubię tą bajkę bo taka nawet "ucząca jest"- myślę że oglądanie tego czasami nie zaszkodzi;-)
gosiula no widzisz jaka Weroniczka grzeczna- w 5 minut zasypia- super!!!

U nas dzisiaj jak zwykle piątkowo- wyjazdowo. Wencia już po spanku, ale dziś to dobrze nawet, że wcześnie wstała bo może w trasie zaśnie! Już prawie zdrowa jest, dokucza jak nie wiem co! Ja nas pakuję a ona wywala wszystko (właśnie wzięła się za demolkę kuchni) OK, idę zobaczyć co tam robi ten łobuziak.

reklama
A no tak wyjeżdżacie...no to udanego weekendu życzymy:-) to dobrze, że mała już prawie zdrowa:-) kurcze ja to w domciu od sierpnia nie byłam...a już tak mi się tęskni do rodzinki! ale mam nadzieję że w połowie listopada się uda pojechać...

Ostatnia edycja:
Do góry