reklama
Suwaczek nie wkleja się w posta a w swoją sygnaturę https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy-14254/ , poza tym istnieje do testowania odpowiedni wątek : Testy
Cześć mamuśki
gosiula23rex mówiłam że z czasem się uda z tym spaniem ;-)
a trzeba przyznac że udało się wam bardzo szybciutko, no bo niedawno rozmawialysmy na gg na ten temat a tu proszę Weronisia już śpi sama- gratulacje:-)
życzę jej też duuuużo zdrówka! wiesz moja miała zapalenie krtani chyba jak miała 2 miesiące i wtedy pomogły nam opary z sody oczyszczonej, które wdychała wg zaleceń lekarki. I szybciutko było ok.
goniasobol ja tez bardzo lubię sklep na torunskiej- zawsze tam kupowalismy może dlatego, że blisko, ale ostatnio byłam też w takim dużym sklepie niedaleko tylko nie pamietam nazwy...na kieleckiej chyba- tez mi się tam dosyc tanio wydawało
martuś88 wiesz moja Paula też czasami miewa takie wolania przez sen, albo np siada i z zamkniętymi oczkami popłakuje...i trzeba do niej wstać i ją przytulic na chwilkę i znowu śpi...nigdy tak nie miała- od 5 miesiąca przesypiała całą noc do rana a tu od niedawna takie rzeczy się dzieją...nie wiem czym to spowodowane...
Ja też suwaczek niby już dodałam w sygnaturze i nic...nie wyświetla się
gosiula23rex mówiłam że z czasem się uda z tym spaniem ;-)
a trzeba przyznac że udało się wam bardzo szybciutko, no bo niedawno rozmawialysmy na gg na ten temat a tu proszę Weronisia już śpi sama- gratulacje:-)
życzę jej też duuuużo zdrówka! wiesz moja miała zapalenie krtani chyba jak miała 2 miesiące i wtedy pomogły nam opary z sody oczyszczonej, które wdychała wg zaleceń lekarki. I szybciutko było ok.
goniasobol ja tez bardzo lubię sklep na torunskiej- zawsze tam kupowalismy może dlatego, że blisko, ale ostatnio byłam też w takim dużym sklepie niedaleko tylko nie pamietam nazwy...na kieleckiej chyba- tez mi się tam dosyc tanio wydawało
martuś88 wiesz moja Paula też czasami miewa takie wolania przez sen, albo np siada i z zamkniętymi oczkami popłakuje...i trzeba do niej wstać i ją przytulic na chwilkę i znowu śpi...nigdy tak nie miała- od 5 miesiąca przesypiała całą noc do rana a tu od niedawna takie rzeczy się dzieją...nie wiem czym to spowodowane...
Ja też suwaczek niby już dodałam w sygnaturze i nic...nie wyświetla się
Ostatnia edycja:
gosiula23rex
Fanka BB :)
Hahahaha z moja sprzatanie to tylko we dwie...
ścieram kurze to i ona ze szmatką lata i wyciera najcześciej ściany- ale dobre i takie zajęcie...
a jak odkurzam to małej daję miotłę i ona niby zamiata...
bo jak jej nie dam zajęcia to płacze że się boi odkurzacza
czasami to wiecej przeszkadza niż pomaga no ale jakoś udaje się posprzątać;-)
Moja niuńka właśnie śpi więc mam chwilkę ale zaraz muszę brać się za obiad...rybkę będę smażyć :-)
ścieram kurze to i ona ze szmatką lata i wyciera najcześciej ściany- ale dobre i takie zajęcie...
a jak odkurzam to małej daję miotłę i ona niby zamiata...
bo jak jej nie dam zajęcia to płacze że się boi odkurzacza
czasami to wiecej przeszkadza niż pomaga no ale jakoś udaje się posprzątać;-)
Moja niuńka właśnie śpi więc mam chwilkę ale zaraz muszę brać się za obiad...rybkę będę smażyć :-)
gosiula23rex
Fanka BB :)
A moje słoneczko zastanawia się czy chcę jej się spać czy nie.
Wczoraj padła prze 16 godziną i musiałam ją drastycznie o 17 obudzić!
Chciałam jej w tym tygodniu kombinezon 2- częściowy na zimę kupić, czapkę, szalik i rękawiczki, ale przez tą chorobę mi się nie uda.
Wczoraj padła prze 16 godziną i musiałam ją drastycznie o 17 obudzić!
Chciałam jej w tym tygodniu kombinezon 2- częściowy na zimę kupić, czapkę, szalik i rękawiczki, ale przez tą chorobę mi się nie uda.
reklama
z moim suwaczkiem jest tak, ze jak go nie skopiuje to sie nie wyswietla............ostatnio w mojej rodzinie rodza sie sami chłopcy i wszystkie imiona, ktore mi sie podobały sa juz zajete, mysle nad imieniem Igor , ale nie jestem do konca przekonana, martwi mnie to, ze przytyłam juz 10kg, nie wiem, czy to nie zaduzo jak na ten etap ciazy?