reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Gonia wchodzisz w zakładkę ustawienia na swoim profilu i ta masz z boku zakładkę edytuj sygnature i tam wklejasz link do suwaczka i powinien sie ukazywac pod postami

reklama
Cześć mamuśki :cool2:
gosiula23rex
mówiłam że z czasem się uda z tym spaniem ;-)
a trzeba przyznac że udało się wam bardzo szybciutko, no bo niedawno rozmawialysmy na gg na ten temat a tu proszę Weronisia już śpi sama- gratulacje:-)
życzę jej też duuuużo zdrówka! wiesz moja miała zapalenie krtani chyba jak miała 2 miesiące i wtedy pomogły nam opary z sody oczyszczonej, które wdychała wg zaleceń lekarki. I szybciutko było ok.
goniasobol ja tez bardzo lubię sklep na torunskiej- zawsze tam kupowalismy może dlatego, że blisko, ale ostatnio byłam też w takim dużym sklepie niedaleko tylko nie pamietam nazwy...na kieleckiej chyba- tez mi się tam dosyc tanio wydawało:)
martuś88 wiesz moja Paula też czasami miewa takie wolania przez sen, albo np siada i z zamkniętymi oczkami popłakuje...i trzeba do niej wstać i ją przytulic na chwilkę i znowu śpi...nigdy tak nie miała- od 5 miesiąca przesypiała całą noc do rana a tu od niedawna takie rzeczy się dzieją...nie wiem czym to spowodowane...

Ja też suwaczek niby już dodałam w sygnaturze i nic...nie wyświetla się:baffled:

Ostatnia edycja:
jeszcze nie wybrałam imienia dla synka, jakoś nie mogę się zdecydować, a ulubionego nie mam:) a i ja tez mam problem z tym suwaczkiem :/

Ostatnia edycja:
Hahahaha z moja sprzatanie to tylko we dwie...
ścieram kurze to i ona ze szmatką lata i wyciera najcześciej ściany- ale dobre i takie zajęcie...
a jak odkurzam to małej daję miotłę i ona niby zamiata...
bo jak jej nie dam zajęcia to płacze że się boi odkurzacza:-D
czasami to wiecej przeszkadza niż pomaga no ale jakoś udaje się posprzątać;-)
Moja niuńka właśnie śpi więc mam chwilkę ale zaraz muszę brać się za obiad...rybkę będę smażyć :-)

Olenka123 ale Twój suwaczek jest już widoczny :) ja dalej probuje...
Co do imienia to pewnie jak zobaczysz maluszka zaraz coś do głowy Ci przyjdzie;-)

A moje słoneczko zastanawia się czy chcę jej się spać czy nie.
Wczoraj padła prze 16 godziną i musiałam ją drastycznie o 17 obudzić!
Chciałam jej w tym tygodniu kombinezon 2- częściowy na zimę kupić, czapkę, szalik i rękawiczki, ale przez tą chorobę mi się nie uda.

reklama
z moim suwaczkiem jest tak, ze jak go nie skopiuje to sie nie wyswietla............ostatnio w mojej rodzinie rodza sie sami chłopcy i wszystkie imiona, ktore mi sie podobały sa juz zajete, mysle nad imieniem Igor , ale nie jestem do konca przekonana, martwi mnie to, ze przytyłam juz 10kg, nie wiem, czy to nie zaduzo jak na ten etap ciazy?

Do góry