reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

edit_p mojej małej jakiś miesiąc temu na policzkach takie krostki się czerwone pojawiły pediatra powiedziała, że to może być od złych kosmetyków do kąpieli. Kazała balneum kupić albo oilatum i smarować kremami tej samej firmy. Narazie niby zlagodniało ale nie zniknęły.
Jeśli chodzi o ten sklep czyli Kimex ja tam kupowałam ubranka jak byłam w ciąży można coś wybrać- nie lubię tam jeździć bo mają kiepski parking, a wyjechać stamtąd to porażka.

reklama
Dzięki gosiula23rex. W takim razie sprobuje ją w tym kąpać.Mam nadzieję że pomoże.
Gosiu powiedz mi co ja mam zrobić żeby mi się suwaczek wyświetlał???? stworzyłam go dodałam niby i nic...:baffled:

Ostatnia edycja:
Edytko wiesz, że ja nie pamiętam jak mi się to udało.
A tak z innej beczki od środy moje dziecię jest chore ma zapalenie krtani jeszcze nigdy nie była taka chora. Jestem z niej dumna, że tak dzielnie przyjmuje leki. Trzymajcie kciuki, zeby wyzdrowiała, bo martwię się o nią.
I nauczyla się sama spać, a jaka wygoda kładę ją do łóżeczka, trochę się pokręci i lulu. Naprawdę fajnie, że forum ruszyło!

witam:)
edit do dermatologa nie trzeba skierowania
gosiula a jak sie cenowo tam przedstawiaja rzeczy? drozsze niz w innych sklepach? oczywiście życzymy szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej niuni:)
my cos dzis nie jestesmy w formie:/ całą noc prawie nie spałam, czuje sie okropnie zmeczona, a dzis na 13 mam seminarium dyplomowe i mam jeszcze na dodatek wystapienie a sie w ogole nie czuje na siłach ehhh:/

Witam! Według mnie w porównaniu z innymi radomskimi sklepami dla bobasków to ceny są tam dobre, choć ja i tak większość ubranek kupowałam w hurtowni w Kielcach te same co w Radomiu tylko o wiele tańsze.
U nas nocka nawet, nawet nie ma co narzekać. Mała spi pewnie zaraz wstanie i trzeba za obiad się brać. Jakoś mi si dziś nic nie chce, mam lenia!
Miłego dzinka wszystkim życzę!

:-)Witam wszystkie mamy! Jak fajnie, że coś się tu dzieje:-)
Ja też mam słabą nockę za sobą, Maja nie śpi dobrze ciągle mnie woła przez sen i musze do niej wstawać, mam nadzieje, że przejdzie jej to.
A jeśli chodzi o sklep Klimex, my tam kupowaliśmy pare rzeczy - np.spacerówke, wanienkę itp. , ja lubię ten sklep.
Fajny jest też Świat Dziecka na Toruńskiej.
Pozdrawiam.
P.S. Ja też mam problem z suwaczkiem:-(

reklama
Do góry