reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

edit_p mojej małej jakiś miesiąc temu na policzkach takie krostki się czerwone pojawiły pediatra powiedziała, że to może być od złych kosmetyków do kąpieli. Kazała balneum kupić albo oilatum i smarować kremami tej samej firmy. Narazie niby zlagodniało ale nie zniknęły.
Jeśli chodzi o ten sklep czyli Kimex ja tam kupowałam ubranka jak byłam w ciąży można coś wybrać- nie lubię tam jeździć bo mają kiepski parking, a wyjechać stamtąd to porażka.

reklama
Dzięki gosiula23rex. W takim razie sprobuje ją w tym kąpać.Mam nadzieję że pomoże.
Gosiu powiedz mi co ja mam zrobić żeby mi się suwaczek wyświetlał???? stworzyłam go dodałam niby i nic...:baffled:

Ostatnia edycja:
Edytko wiesz, że ja nie pamiętam jak mi się to udało.
A tak z innej beczki od środy moje dziecię jest chore ma zapalenie krtani jeszcze nigdy nie była taka chora. Jestem z niej dumna, że tak dzielnie przyjmuje leki. Trzymajcie kciuki, zeby wyzdrowiała, bo martwię się o nią.
I nauczyla się sama spać, a jaka wygoda kładę ją do łóżeczka, trochę się pokręci i lulu. Naprawdę fajnie, że forum ruszyło!

witam:)
edit do dermatologa nie trzeba skierowania
gosiula a jak sie cenowo tam przedstawiaja rzeczy? drozsze niz w innych sklepach? oczywiście życzymy szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej niuni:)
my cos dzis nie jestesmy w formie:/ całą noc prawie nie spałam, czuje sie okropnie zmeczona, a dzis na 13 mam seminarium dyplomowe i mam jeszcze na dodatek wystapienie a sie w ogole nie czuje na siłach ehhh:/

Witam! Według mnie w porównaniu z innymi radomskimi sklepami dla bobasków to ceny są tam dobre, choć ja i tak większość ubranek kupowałam w hurtowni w Kielcach te same co w Radomiu tylko o wiele tańsze.
U nas nocka nawet, nawet nie ma co narzekać. Mała spi pewnie zaraz wstanie i trzeba za obiad się brać. Jakoś mi si dziś nic nie chce, mam lenia!
Miłego dzinka wszystkim życzę!

:-)Witam wszystkie mamy! Jak fajnie, że coś się tu dzieje:-)
Ja też mam słabą nockę za sobą, Maja nie śpi dobrze ciągle mnie woła przez sen i musze do niej wstawać, mam nadzieje, że przejdzie jej to.
A jeśli chodzi o sklep Klimex, my tam kupowaliśmy pare rzeczy - np.spacerówke, wanienkę itp. , ja lubię ten sklep.
Fajny jest też Świat Dziecka na Toruńskiej.
Pozdrawiam.
P.S. Ja też mam problem z suwaczkiem:-(

reklama
Do góry