reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
no hehe, z reszta nie tylko on bo teraz sie wiecej chlopcow rodzi bo ostatnio byla era dziewczynek:)
napiszcie mi drogie kobietki czy była może któraś z Was w tym duzym sklepie dla dzieci na Al. Wojska Polskiego? nie pamietam jego nazwy;/

:-)No to naprawdę kobietki rządzą!!!
Dziewczyny poratujcie...mojej małej jakaś dziwna wysypka się trzyma...ma to tylko na brzuszku i na plecach...drobne krosteczki miejscami czerwone ale nie wszystkie...
już nie mam pojęcia z czego to może być...dziś po kąpieli znowu tego więcej a już przed wczoraj cieszyłam się że schodzi :baffled:
Moja pediatra dała nam naa wizycie jakas masc elosene i mam to mieszac z clotrimazolum...tylko że ta pierwsza zawiera sterydy i ja boję się nią smarować...tzn probowałam pare razy tak cieniutko miejscowo dać i nawet wydawało mi się ze lepiej ale to jednak sterydy i ja się tego boję :no:
zastanawiam się czy to z mleka ale kiedys mała była na bezmlecznej diecie i bebilonie pepti bo po zwykłym pojawiały się szorstkie plamy ale wyglądały trochę inaczej...
zastanawiam się co to jeszcze może być?
czy któreś z waszych dzieci nie miało czegoś takiego może?gosiula23rex, goniasobol ??
heeeeelp :confused:

Ostatnia edycja:
tak o ten, chciałam wiedziec czy któraś z Was była i czy jest tam w miare tanio i jaki jest asortyment

a z ta wysypką to najlepiej do dermatologa, polecam dr Kluzińską, przyjmuje na lekarskiej w poradni a prywatnie na Wysokiej, albo może spróbuj kąpać małą w emulsji czy płynie Oilatum soft bo to moze uczulenie na jakis kosmetyk??

oleńka to Twój syncio będzie tylko o miesiąc młodszy niż mój:)

reklama
martuś88 ja nie byłam w tym sklepie ale kiedyś jak szukałam bucików z firmy befado to wlasnie wyskoczyl mi w internecie ten sklep w radomiu...
dzieki za namiary na ta dermatolog.Powiedz mi jeszcze tylko czy musze mieć skierowanie??

Do góry