reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
no hehe, z reszta nie tylko on bo teraz sie wiecej chlopcow rodzi bo ostatnio byla era dziewczynek:)
napiszcie mi drogie kobietki czy była może któraś z Was w tym duzym sklepie dla dzieci na Al. Wojska Polskiego? nie pamietam jego nazwy;/

:-)No to naprawdę kobietki rządzą!!!
Dziewczyny poratujcie...mojej małej jakaś dziwna wysypka się trzyma...ma to tylko na brzuszku i na plecach...drobne krosteczki miejscami czerwone ale nie wszystkie...
już nie mam pojęcia z czego to może być...dziś po kąpieli znowu tego więcej a już przed wczoraj cieszyłam się że schodzi :baffled:
Moja pediatra dała nam naa wizycie jakas masc elosene i mam to mieszac z clotrimazolum...tylko że ta pierwsza zawiera sterydy i ja boję się nią smarować...tzn probowałam pare razy tak cieniutko miejscowo dać i nawet wydawało mi się ze lepiej ale to jednak sterydy i ja się tego boję :no:
zastanawiam się czy to z mleka ale kiedys mała była na bezmlecznej diecie i bebilonie pepti bo po zwykłym pojawiały się szorstkie plamy ale wyglądały trochę inaczej...
zastanawiam się co to jeszcze może być?
czy któreś z waszych dzieci nie miało czegoś takiego może?gosiula23rex, goniasobol ??
heeeeelp :confused:

Ostatnia edycja:
tak o ten, chciałam wiedziec czy któraś z Was była i czy jest tam w miare tanio i jaki jest asortyment

a z ta wysypką to najlepiej do dermatologa, polecam dr Kluzińską, przyjmuje na lekarskiej w poradni a prywatnie na Wysokiej, albo może spróbuj kąpać małą w emulsji czy płynie Oilatum soft bo to moze uczulenie na jakis kosmetyk??

oleńka to Twój syncio będzie tylko o miesiąc młodszy niż mój:)

reklama
martuś88 ja nie byłam w tym sklepie ale kiedyś jak szukałam bucików z firmy befado to wlasnie wyskoczyl mi w internecie ten sklep w radomiu...
dzieki za namiary na ta dermatolog.Powiedz mi jeszcze tylko czy musze mieć skierowanie??

Do góry