reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Oj ciężko będzie z tym rozkręceniem! Wcześniej aż tu wrzało, a teraz CISZA!!! Szkoda:-(, bo jak kiedyś miało się jakieś pytanko to bardzo szybko pojawiały się odpowiedzi, a teraz to tygodnie lecą i nic. Może się coś poprawi - mam nadzieję. Pozdrawiam

reklama
no to jest nas już cztery, może niech kazda napisze cos o sobie czy ma juz dzieciatko czy sie spodziewa,
ja jak widac na suwaczku jestem juz w 28 tyg ciazy z moim pierwszym bobaskiem, nasz synek Antos urodzi sie ( wg terminu) ok 15 stycznia:)

witam was moze jakos ruszymy skoro juz nas kilka jest napiszcie z jakich dzielnic jestescie moze kiedy daloby rade sie spotkac nawet. Ja mieszkam na Ustroniu moja córeczka Paulinka ma 4 m-ce. W Radomiu mieszkam od ponad roku. Pozdrawiam

ja mieszkam całkiem po drugiej stronie czyli na Michałowie a ogolnie w radomiu od urodzenia.
hehe póki co dwie niunie są czyżbym ja tylko miała mieć chopczyka??

no to jest nas już cztery
Jest nas o wiele więcej.:tak:;-):-)
Tylko męczące było już kilkakrotne odpowiadanie na jedno i to samo pytanie.:dry: Wystarczyło się cofnąć o stronę wstecz a odpowiedz wielkimi literami była napisana:cool2:. Poza tym koleżanki drogie forum ucichło, ponieważ nie lubiałyśmy być " podczytywane".:sorry2:
Sporo przez ten czas radomianek przewinęło się przez forum, ale napisały jednego posta i cicho-sza. ;-)
Pozdrawiam i mam nadzieję, że forum "ożyje".:-)

reklama
Edyta ---> Radom południe
Córeczka Paulinka 1,5 roku :-)
No chyba "dziewczynki królują" na tym forum ;-)
Ale skoro jeden chłopczyk to pomyśl jakie będzie miał powodzenie ;-)
dziewczyny mieszkacie wszystkie dluzej w radomiu niz ja- znacie moze jakiegos ortopede dzieciecego godnego polecenia??? bo po 18 m.ż. mamy z małą udać się na kontrolę...będę wdzięczna za inf.

Do góry