reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

Oj ciężko będzie z tym rozkręceniem! Wcześniej aż tu wrzało, a teraz CISZA!!! Szkoda:-(, bo jak kiedyś miało się jakieś pytanko to bardzo szybko pojawiały się odpowiedzi, a teraz to tygodnie lecą i nic. Może się coś poprawi - mam nadzieję. Pozdrawiam

reklama
no to jest nas już cztery, może niech kazda napisze cos o sobie czy ma juz dzieciatko czy sie spodziewa,
ja jak widac na suwaczku jestem juz w 28 tyg ciazy z moim pierwszym bobaskiem, nasz synek Antos urodzi sie ( wg terminu) ok 15 stycznia:)

witam was moze jakos ruszymy skoro juz nas kilka jest napiszcie z jakich dzielnic jestescie moze kiedy daloby rade sie spotkac nawet. Ja mieszkam na Ustroniu moja córeczka Paulinka ma 4 m-ce. W Radomiu mieszkam od ponad roku. Pozdrawiam

ja mieszkam całkiem po drugiej stronie czyli na Michałowie a ogolnie w radomiu od urodzenia.
hehe póki co dwie niunie są czyżbym ja tylko miała mieć chopczyka??

no to jest nas już cztery
Jest nas o wiele więcej.:tak:;-):-)
Tylko męczące było już kilkakrotne odpowiadanie na jedno i to samo pytanie.:dry: Wystarczyło się cofnąć o stronę wstecz a odpowiedz wielkimi literami była napisana:cool2:. Poza tym koleżanki drogie forum ucichło, ponieważ nie lubiałyśmy być " podczytywane".:sorry2:
Sporo przez ten czas radomianek przewinęło się przez forum, ale napisały jednego posta i cicho-sza. ;-)
Pozdrawiam i mam nadzieję, że forum "ożyje".:-)

reklama
Edyta ---> Radom południe
Córeczka Paulinka 1,5 roku :-)
No chyba "dziewczynki królują" na tym forum ;-)
Ale skoro jeden chłopczyk to pomyśl jakie będzie miał powodzenie ;-)
dziewczyny mieszkacie wszystkie dluzej w radomiu niz ja- znacie moze jakiegos ortopede dzieciecego godnego polecenia??? bo po 18 m.ż. mamy z małą udać się na kontrolę...będę wdzięczna za inf.

Do góry