reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
My chodzimy do dr Stankiewicz Ja jestem z niej zadowolona Zawsze miła uśmiechnięta pomocna itd. I telefonicznie pomoże Takie są moje odczucia

Dziekuje bardzo za odpowiedz, moj brzuszek rośnie sobie powoli, zdecydowana jestem na szkole rodzenia, tylko jeszcze musze to zorganizowac w czasie, Pani Frynas powiedziała ze mam jeszcze sporo czasu, ale ja lubie miec wczesniej poukładane.

A pediatre zapisze, zapisze...tak przyszłosciowo

Hello:) witam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie:)))
Jestem tutaj pierwszy raz ale mam nadzieje ze uda mi się na tym forum urozmaicić jakoś swój czas...Jestem mam 16-sto miesiecznej dziewczynki. Nie pochodzę z radomia...mieszkam tu od czerwca i poza mężem i dzidzią to nie mam tu nikogo :( ostatnie 5 lat mieszkałam w w-wie a reszte życia na śląsku więc daaaaaaaaleko mam do rodzinki i znajomych niestety...
Może tutaj uda się zawrzeć jakieś nowe znajomości.
Jest tu ktoś z os południe może?

No to Olenka jak skonczą remontować drogę to calkiem niedaleko ;) z poludnia na pkp podobno tez jest jakis skrot przez pola ale jeszcze dokladnie nie wiem co i jak...
rozumiem ze czekasz na dzidziusia tak? wybrałaś już szpital? masz gg?moglybysmy czasem pogadac :)moj nr7702915
Pozdrawiam:)

hej :) szczerze mówiąc też nie mam pojęcia o skrótach. Tak , spodziewam sie pierwszego dziecka, szpitala jeszcze nie wybrałam, nie orientuje sie w tej kwestii, kazdy mowi co innego, tyle opinii o szpitalach słyszałam, wiec mam mętlik w głowie, pozatym w Radomiu chyba jest tak, ze idzie sie do tego, ktory ma akurat dyzur, nie wiem zresztą.............. co do gg to bede mogła pogadać tylko , ze mam problemy z internetem, mam bezprzewodowy w play i ciągle mi sie rozlancza, co mnie strasznie denerwuje, Musze zrobic z tym porzadek i wtedy bedziemy mogły na spokojnie pogadac , pozdrawiam

reklama
No ja niestety tez się nie orientuję jak tu jest, bo rodziłam w w-wie...ale bedzie co ma być i nie ma co sobie glowy opiniami zawracać bo i tak kazda mama mówi inaczej :)
ja tez mam z play internet i odziwo działa mi bez zarzutu, a tez sie bałam ze nie bede tu łapac lub cos bedzie nie hallo:p HEHE play powoli ogarnia wszystkich :-D
no to czekam na wiadomosc jak juz bedziesz mogla na gg gadac
Fajnie masz że w brzusiu dzidzie nosisz- ja czasami też znowu chciałabym być w ciąży- to wspaniały okres mimo powikłań jakie mnie dreczyly wspominam ten czas jako cudowny...czasami zastanawiam sie "a może by tak jeszcze jedno"...;-) no ale zaraz potem po jakimś cięższym dniu rezygnuję hehehe ;-) własnie probuje moja niunke smoka oduczyć ssać i...ciężko mi to idzie :-(dzis po 20 minutach płaczu przed snem zrezygnowałam i się poddałam...

Do góry