reklama
goniasobol
Fanka BB :)
My chodzimy do dr Stankiewicz Ja jestem z niej zadowolona Zawsze miła uśmiechnięta pomocna itd. I telefonicznie pomoże Takie są moje odczucia
Dziekuje bardzo za odpowiedz, moj brzuszek rośnie sobie powoli, zdecydowana jestem na szkole rodzenia, tylko jeszcze musze to zorganizowac w czasie, Pani Frynas powiedziała ze mam jeszcze sporo czasu, ale ja lubie miec wczesniej poukładane.
A pediatre zapisze, zapisze...tak przyszłosciowo
A pediatre zapisze, zapisze...tak przyszłosciowo
Hello witam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie))
Jestem tutaj pierwszy raz ale mam nadzieje ze uda mi się na tym forum urozmaicić jakoś swój czas...Jestem mam 16-sto miesiecznej dziewczynki. Nie pochodzę z radomia...mieszkam tu od czerwca i poza mężem i dzidzią to nie mam tu nikogo ostatnie 5 lat mieszkałam w w-wie a reszte życia na śląsku więc daaaaaaaaleko mam do rodzinki i znajomych niestety...
Może tutaj uda się zawrzeć jakieś nowe znajomości.
Jest tu ktoś z os południe może?
Jestem tutaj pierwszy raz ale mam nadzieje ze uda mi się na tym forum urozmaicić jakoś swój czas...Jestem mam 16-sto miesiecznej dziewczynki. Nie pochodzę z radomia...mieszkam tu od czerwca i poza mężem i dzidzią to nie mam tu nikogo ostatnie 5 lat mieszkałam w w-wie a reszte życia na śląsku więc daaaaaaaaleko mam do rodzinki i znajomych niestety...
Może tutaj uda się zawrzeć jakieś nowe znajomości.
Jest tu ktoś z os południe może?
No to Olenka jak skonczą remontować drogę to calkiem niedaleko z poludnia na pkp podobno tez jest jakis skrot przez pola ale jeszcze dokladnie nie wiem co i jak...
rozumiem ze czekasz na dzidziusia tak? wybrałaś już szpital? masz gg?moglybysmy czasem pogadac moj nr7702915
Pozdrawiam
rozumiem ze czekasz na dzidziusia tak? wybrałaś już szpital? masz gg?moglybysmy czasem pogadac moj nr7702915
Pozdrawiam
hej szczerze mówiąc też nie mam pojęcia o skrótach. Tak , spodziewam sie pierwszego dziecka, szpitala jeszcze nie wybrałam, nie orientuje sie w tej kwestii, kazdy mowi co innego, tyle opinii o szpitalach słyszałam, wiec mam mętlik w głowie, pozatym w Radomiu chyba jest tak, ze idzie sie do tego, ktory ma akurat dyzur, nie wiem zresztą.............. co do gg to bede mogła pogadać tylko , ze mam problemy z internetem, mam bezprzewodowy w play i ciągle mi sie rozlancza, co mnie strasznie denerwuje, Musze zrobic z tym porzadek i wtedy bedziemy mogły na spokojnie pogadac , pozdrawiam
reklama
No ja niestety tez się nie orientuję jak tu jest, bo rodziłam w w-wie...ale bedzie co ma być i nie ma co sobie glowy opiniami zawracać bo i tak kazda mama mówi inaczej
ja tez mam z play internet i odziwo działa mi bez zarzutu, a tez sie bałam ze nie bede tu łapac lub cos bedzie nie hallo HEHE play powoli ogarnia wszystkich
no to czekam na wiadomosc jak juz bedziesz mogla na gg gadac
Fajnie masz że w brzusiu dzidzie nosisz- ja czasami też znowu chciałabym być w ciąży- to wspaniały okres mimo powikłań jakie mnie dreczyly wspominam ten czas jako cudowny...czasami zastanawiam sie "a może by tak jeszcze jedno"...;-) no ale zaraz potem po jakimś cięższym dniu rezygnuję hehehe ;-) własnie probuje moja niunke smoka oduczyć ssać i...ciężko mi to idzie :-(dzis po 20 minutach płaczu przed snem zrezygnowałam i się poddałam...
ja tez mam z play internet i odziwo działa mi bez zarzutu, a tez sie bałam ze nie bede tu łapac lub cos bedzie nie hallo HEHE play powoli ogarnia wszystkich
no to czekam na wiadomosc jak juz bedziesz mogla na gg gadac
Fajnie masz że w brzusiu dzidzie nosisz- ja czasami też znowu chciałabym być w ciąży- to wspaniały okres mimo powikłań jakie mnie dreczyly wspominam ten czas jako cudowny...czasami zastanawiam sie "a może by tak jeszcze jedno"...;-) no ale zaraz potem po jakimś cięższym dniu rezygnuję hehehe ;-) własnie probuje moja niunke smoka oduczyć ssać i...ciężko mi to idzie :-(dzis po 20 minutach płaczu przed snem zrezygnowałam i się poddałam...