reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

to Wy sobie spalacie te paczki, a ja musze czekac na P:-:)-:)-(

moj maz mnie zaskoczyl. nie jest zwolennikiem kina, a zwlaszcza w imprezy. dzis mowi: a moze bysmy poszli w walentynki do kina???:szok::szok::szok::szok::szok: a ja : na co? a on: na jakas komedie polska:szok::szok::szok::szok:- zazwyczaj nie lubi komedii romantycznych:eek:
chyba rozlaka wplywa na niego pozytywnie:-D:-D:-D

reklama
no dziewczęta... dałam czadu!dziś rano na wadze 0,5 kg mniej niż wczoraj:-Dja nie wiem jak to zrobiłam:eek::confused2::rofl2:a najlepsze w tym że mam @ to i sexu nie było........tyle że wyrzuty sumienia wepchneły mnie na orbitreka i wypociłam ten cały tłuszcz chyba heheheh

Ostatnia edycja:
:-DWitam wszystkie mamy:-) ja też ostatnio się nie wysypiam bo Majeczka budzi się mnóstwo razy!!!! Ae mój organizm już sie przyzwycził bo po porannej kawie chodze jak nakręcona:-) a kiedyś po nieprzespanej nocy chyba nie zwlekła bym się z łóżka:no: cóż macierzyństwo działą cuda:-D Mój CUD właśnie śpi:-) To moje dziecko daje mi kopa do życia:happy2::happy2: Dziś lece do fryzjera, ciekawe co z tego wyniknie:-D Miłego dnia:-)

of course!codziennie rano po siusiu i na golaska:tak:

spytalam, zeby wykluczyc roznice w wadze spowodowana innym ubraniem:-D:-D:-D

:-DWitam wszystkie mamy:-) ja też ostatnio się nie wysypiam bo Majeczka budzi się mnóstwo razy!!!! Ae mój organizm już sie przyzwycził bo po porannej kawie chodze jak nakręcona:-) a kiedyś po nieprzespanej nocy chyba nie zwlekła bym się z łóżka:no: cóż macierzyństwo działą cuda:-D Mój CUD właśnie śpi:-) To moje dziecko daje mi kopa do życia:happy2::happy2: Dziś lece do fryzjera, ciekawe co z tego wyniknie:-D Miłego dnia:-)

:tak::tak::tak::tak::tak:

szykujesz fryzurke na nasze spotaknie?;-)

Dziewczyny to co w końcu z tym spotkaniem.Przyszły tydzień?

wychodzi an to, ze tak:tak:

no dziewczęta... dałam czadu!dziś rano na wadze 0,5 kg mniej niż wczoraj:-Dja nie wiem jak to zrobiłam:eek::confused2::rofl2:a najlepsze w tym że mam @ to i sexu nie było........tyle że wyrzuty sumienia wepchneły mnie na orbitreka i wypociłam ten cały tłuszcz chyba heheheh

taka chudzina,jak mozesz,ja to chyba0,5 ale w zwyz:-D

wychodzi an to, ze tak:tak:

to ja sie tez pisze,ale piatek po poludniu pilssssssssssss:tak:

milego dnia

reklama
To nawet dobrze że dziś nici ze spotkania bo i tak nie dała bym rady się na nim pojawić.Dziś byłam u pediatry.Kubek jest przeziębiony,a Krzyś ma coś niedobrego z oskrzelami.Dostaliśmy kupę recept i kurujemy się intensywnie.

Do góry