reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Justa Dla Amelki z okazji pierwszych urodzin wszystkiego najlepszego!!!! Oby niunia rosła zdrowo i dostarczała rodzicom moc radości :tak::-)

niekat dla Was wszystkiego najlepszego z okazji 6 rocznicy ślubu.

Muszę się przyznać, że podczytuję Was, ale weny do pisania brak :sorry: Chora jestem :-( już drugi tydzień mnie męczy. Jedno się kończy, drugie się zaczyna.... zaraza jakaś okropna mnie dopadła :baffled: i nie ma zamiaru odpuścić :-(

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i życzę udanego spotkanka!

reklama
Dla Amelki:
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy życzy e-ciotka.

Donkat Kubek spokojnie mieści się w ten co ma teraz (9-25 kg)Ale jeżeli nadarza się okazja na kolejny w dobrej cenie to korzystamy.A Krzyś też niebawem zmieni nosidło na coś większego więc stary będzie potrzebny.

goniasobol ja też myślę że dobrze byłoby zrobić małej dokładniejsze badania.

burza trzymaj się kochana:tak:
Sewa kuruj się chorowitko :tak:
Co do spotkania to ja w tą sobotę odpadam.A w następnym tyg to nie mogę w środę.A w pozostałe dni jestem do dyspozycji miłych koleżanek:tak:.

A ja mam takie pytanko do was doświadczone mamuśki - Maja ma 8miesięcy i ciągle mamy problem z ropiejącym oczkiem:-( miałyśmy kilka rodzajów kropli przechodzi na troche i znowu wraca:-( boje się żeby to nie były zapchane kanaliki może mace jakieś spawdzone sposoby?
gebneralnie u mojej julki oczko zaczelo ropiec zaraz po urodzeniu,przerobilysmy chyba wszystkie dostepne antybiotyki do oczu na rynku i masowanie kanalika
niestety nie pomoglo--skonczylo sie udroznianiem kanaliku w szpitalu,ale nie taki diabel straszny jak go malują,tylko dziecko 6 godz bez jedzenia musi byc:tak:
a i julka miala 6miesiecy jak miala udrazniany kanalik
burza no to nieciekawie... zaciskaj nogi i nie wstawaj jak nie musisz koniecznie siusiu;-):-)trzymam kciukasy żeby sie Jasiu wygrzał w maminym łonie.Spory będzie synek ale tym lepiej dla neigo:tak::-)

Burza uwazaj na siebie zeby malutki jak najdluzej wysiedzial w brzuniu:tak:

donkat chodzimy do pediatry bo myślałam że obejdzie się bez okulisty A jak u ciebie z tym kanalikiem był przepychany? słyszałam że to jest straszne:-( A jakiego dobrego okuliste polecacie?

nie jest straszny,mnie robila to w szpitalu dr Nowosad:tak:

Witam dziś tak nietypową jak dla mnie porą! Zazwyczaj o tej porze kąpiemy małą z mężem- dziś jest inaczej siedzę sama ( prawie bo Wenia śpi słodko). Nie wiem kiedy Marcin (mój mąż ) wróci z pracy. Nawet nie wiecie jak Wam dobrze dziewczyny, że mieszkacie tu w Radomiu u Siebie!. Ja tak bardzo czekam na dzień kiedy wrócimy do SIEBIE za miesiąc wreszcie zaczynamy budowę. Tam mamy rodzinę, znajomych wszystko za czym tęsknie zwłaszcza w takie dni gdy jesteśmy same z Wercią. Mieszkamy tu już ponad rok a Ja nadal czuję się tu obco, niestety! Dobrej nocki i miłego dzionka. Przepraszam za takiego melancholijnego posta musiałam to z siebie wyrzucić.

witam ze snieznej krainy!!!!

juz zaliczylam miasto i mam czas dla siebie;-)

pAczus byl dobry:zawstydzona/y:

a masz nr telefonu? byłabym wdzięczna trzeba mieć skierowanie ?

wczoraj mi sie przypomnialo nazwisko, t zn jedne czlon, ktory wystarczy: Strowska.
nr tel. mam tylko do przychodni an Olsztynskiej. my chodzilysmy na Lekarska, bo bylo latwiej sie dostac. niestety na Lekarskiej trzeba rano wyciagnac karte osobiscie, nie mozna telefonicznie. jest zawsze duuuzo ludzi i tzreba czekac w kolejce, nie am numerkow:crazy:
nr na Olsztynska: 048 3442078

Muszę się przyznać, że podczytuję Was, ale weny do pisania brak :sorry: Chora jestem :-( już drugi tydzień mnie męczy. Jedno się kończy, drugie się zaczyna.... zaraza jakaś okropna mnie dopadła :baffled: i nie ma zamiaru odpuścić :-(

wspolczuje wiecznych chorob:-:)-(
zdrowka!:-)

Witam dziś tak nietypową jak dla mnie porą! Zazwyczaj o tej porze kąpiemy małą z mężem- dziś jest inaczej siedzę sama ( prawie bo Wenia śpi słodko). Nie wiem kiedy Marcin (mój mąż ) wróci z pracy. Nawet nie wiecie jak Wam dobrze dziewczyny, że mieszkacie tu w Radomiu u Siebie!. Ja tak bardzo czekam na dzień kiedy wrócimy do SIEBIE za miesiąc wreszcie zaczynamy budowę. Tam mamy rodzinę, znajomych wszystko za czym tęsknie zwłaszcza w takie dni gdy jesteśmy same z Wercią. Mieszkamy tu już ponad rok a Ja nadal czuję się tu obco, niestety! Dobrej nocki i miłego dzionka. Przepraszam za takiego melancholijnego posta musiałam to z siebie wyrzucić.

Gosia, rozumiem Cie, bo ja tez nie ejstem stad. mieszkam juz 5 lat w Radomiu, ale mimo wszystko czuje sie samotna. pewnie przede wszystkim dlatego, ze nie pracuje i nie mam na codzien kontaktu z ludzmi:-:)-:)-(

Witam a propos pączków to ja znam lepszy sposób na spalenie kalorii - pół godziny seksu:-D tak dziś mówili w tv:-)pozdrawiam Miłego "spalnia":-);-)

reklama
Do góry