reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
dorotka.1 mam nadzieję że nic się nie stało, tylko hormony szaleją :tak:

Justa a co Ty, oddaliśmy bilety, bo Antek do południa siedział u mnie na kolanach wpatrzony w ścianę. Nic nie jadł, i był tylko na piersi i soczkach z butelki, pomyślałam że może w takiej sytuacji będzie chcial mleko modyfikowane,ale mi po nim zwymiotował więc już daję sobie z nim spokój. Na szczęście po południu jak ręką odjął, temperatura spadła i Antoś zaczął szaleć jak zwykle.A wczoraj to nawet nabił mi limo pod okiem, co prawda niechcący,bo wymachiwał miotłą, ale jednak limo mam jak się patrzy.

Podobno szczepienie Antoś też może odchorować ok 2 tygodnie po, ale mam nadzieję że może jednak nas to ominie.

Maagda_ szczepi się dzieci w ok między 13 a 14 miesiącem, i jest to dość kontrowersyjna szczepionka, i wiele mam nie szczepi bojąc się powikłań poszczepiennych. W Polsce podobno nie ma już pojedynczych szczepionek na te choroby i szczepi się tylko tą 3w1 MMR lub Priorixem

Dobry wieczór wszystkim :-) Moja mała już śpi więc mam chwilkę Justa u mnie jakoś nic ciekawego się nie dzieje Majeczka na szczęście zdrowa a to najważniejsze:-) Poza tym pisze teraz prace magisterską i czasem nie chce mi się tu pisać:-( ale staram się meldować codziennie:-) pozdrawim Lece do mężusia:-D

wiiiitam!!!!!!!!!!!!

wrocilam!

do aktywnosci an forum postaram sie jak anjszybciej wrocic:tak::-)

pozdrawiam i zycze milej niedzieli:-):-):-)

dziewczyny dodzwinilam sie, umowilam.... :-)

a wczoraj jeszcze wizyte mialam u lekarza z najmlodszym zapalenie sokrzeli ...ech
dr Kalbarczyk jak narazie wg mnie bardzo dobra jest....mam porownanie z lekarzami ze stolicy w sumie, no moze jeszcze z Radomia dr Płachta i Babyn jak dla mnie super lekarki...

Dorotka dzisiaj lepiej?

reklama
Do góry