reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam wszystkie mamy:-) dawno mne nie było bo jakaś zaganiana jestem:baffled: w dodatku piszę pracę magisterską więc jak posiedze pare godzin przy kompie to już mi sie nic nie chce ale teraz mam chwilke Maja śpi więc zalądam do was U nas nudy Niunia zdrowa, wesoła, ładnie się bawi, rośnie dziewcze jak na drożdżach:-DPodrawiam gorąco!!!!:-):-)

reklama
ogromnie dzięki Dorotka, właśnie polecono mi ją...ile płaciłaś wtedy za USG? Ja też prywatnie się wybieram na usg jamy brzusznej Wojtusia możliwe ze mój syn ma refluks żołądka hmmm..nie ulewa sie, ale po jedzeniu mam wrażenie ze ma jakieś cofki i wtedy troche kaszle...

ogromnie dzięki Dorotka, właśnie polecono mi ją...ile płaciłaś wtedy za USG? Ja też prywatnie się wybieram na usg jamy brzusznej Wojtusia możliwe ze mój syn ma refluks żołądka hmmm..nie ulewa sie, ale po jedzeniu mam wrażenie ze ma jakieś cofki i wtedy troche kaszle...
wiesz co ja bylam u niej w szpitalu,bo to mojej mamy kolezanka(ale nie dlatego pisze ze jest swietna:-),tylko naprawde to dobry specjalista),jakos pod koniec zeszlego roku dowiadywalam sie dla znajomych i okolo 60-70 zl to kosztowalo

jutro bede dzwonila na ten numer do gabinetu jeszcze na Żeromskiego , moze nr telefonu nie zmienili.... za tydzien musze usg zrobic ..... ech...

Ja tylko na chwilę.
Byłam w poniedziałek z Antkiem na szczepieniu przeciwko odrze, śwince i różyczce a dziś w nocy 40 stopni gorączki i nic prócz piersi przez cały dzień nie jadł. Na powikłania poszczepienne to jeszcze za wcześnie,więc poszliśmy do lekarza i okazuje się że Antek ma zapalenie gardła. Dziwne że w poniedziałek jak był badany to gardło było zdrowe a dziś jest już zapalenie, ale szczęście w nieszczęściu że nie przyplątał się żaden kaszel ani katar.
I coś mi się wydaje że z jutrzejszego wyjścia do kina, nici, chyba że będzie zdecydowanie lepiej.

myfa nr telefonu sie nie zmieniła bo z tego co piszesz to ten sam gabinet co dr Piasta.Jego tez przeniesli z Żeromy do ZUSu:tak:

niekat gdzie to dokladnie jest , wiem gdzie jest budynek ten zielony ZUSu czy to tam? Probuje sie dodzwonic tam ale ciagle zajete hmmm no nic bede dalej dzwonic...48 3633373 pod ten numer dzwonie w necie znalazlam...mam nadzieje ze dobry

filwinka kurcze nie dobrze w sumie, mam nadzieje ze maluszek szybko wydrowieje....

Ostatnia edycja:
ten nr jest dobry próbuj myfa wytrwale dalej;-)co do lokalizacji to nie pamiętam jak sie ten budynek nazywa ale wejście jest tuz za rogiem jesli przejdziesz pod tym "tunelem" od Dzierzkowskiej bodajże.Drzwi sa skierowane ku Żeromskiego_Opisane zresztą:tak::-)

reklama
Do góry