reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
spojrzalam na prognoze pogody na jutro i najblizsze dni i szok!!:szok::szok::szok: +30-35st:szok::szok::szok: dla mnie to stanowczo za gorocaco! po ciazy zmienil mi sie chyba pozioom homonow, bo gorzej znosze upaly i ogolnie jest mi cieplej. uuufff, juz sie poce na sama mysl:-D:-D:-D

a u nas po poludniu bylo cieplutko i duszno i przesiedzialysmy caly czas na dworku.

wieczorem wpadli niespodziewani goscie zaprosic nas na wesele na 04.10:sorry2: jescze nie wiemy, czy pojdziemy.

jutro ma nas odwiedzic klezanka z podyplomowki ze swoim 4m-cznym bobo:-):-) super!!

do juterka!

zapomniaLAM dodac, ze moja gwaizda spala dzis przez caly dzien tylko niecala godz! szaleniec malutki!!:-D:-D:-D

Witamy się!
Donkat
ty mnie nawet nie strasz takimi temp.Co my biedni zrobimy w blokach:-(.Niby jest trochę zieleni,ale ileż można spacerować ciągle tymi samymi ścieżkami.
Sewa
jak się dziś czujecie?Mam nadzieję że już jest lepiej.
My dziś wybieramy się całą czwórką na odpust do Skaryszewa.Chciała bym kupić Kubulkowi takiego balona (kogucik czy też inny stwór)pompowanego helem co sobie fruwa i fruwa.Przy okazji odwiedzę rodziców,zaopatrzę się w ekologiczne warzywka i owoce no i może jakieś mięsko pod postacią kurczaczka będzie biegać po podwórku.
Pochwalę się Wam jak mały prezentuje się w i na swoich nowych sprzętach;-)
Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka życzę,a Sewie i Jedrkowi dodatkowo duuuużo zdrówka.

Załączniki

• DSCF0068.jpg
    DSCF0068.jpg
    802,2 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCF0072.jpg
    DSCF0072.jpg
    822,3 KB · Wyświetleń: 60
Już jestem.
-j-masz rację taki odpust w taki upał faktycznie może zmęczyć.My zajrzeliśmy tak przelotem no i mamy tzn.Kubuś ma superowego nahelowanego wielkiego ptaka.A ile z niego radości!:-D
Sewa
to dobrze że jakoś dajecie radę.Powtórzę się,ale powiem że będzie lepiej.
A jak tam u Was pogoda?Nad Radomiem właśnie przechodzi burza.W sadzie u rodziców wiatr złamał dwa drzewa i to całkiem spore.Dobrze że samochód postawiliśmy troszkę dalej bo byłoby "kuku"
Buziaki:-):-):-)

Witajcie!:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Wpadłam sie przywitać w ten kolejny dzień upału. U mnie wszystko dobrze.Dziś pojedziemy sobie na działkę za Radom.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny Witam sobotnio:))):-):-)

Jak przetrwałyście wczorajszą burzę?
Ja mam kompletnie zalane mieszkanie, do chwili obecnej kapie mi woda z zyrandolów, dywany mam mokre, parkiet nasiąkł i "postanowił sobie wstać".:angry: Czeka nas kompletny remont mieszkania. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Własnie jestem na etapie prania, wielkiego prania, bo wszystko musze wyjąć z pawlaczy i uprać.
Może, któraś ma ochotę mi pomóc, o prasowaniu nie wspomnę.

Całe szczęście, że moja córeczka osmiolatka jest na obozie w Kolobrzegu. Nie musi oglądać zniszczonego i zalanego mieszkanka.

Życze Wam miłego weekendu:-):-):-)

Do góry