reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Netko1 ja tez robilam ogórki. Sezon ogórkowy w pełni:tak::tak::tak:

Ciesze się razem z Wami, ze Wasze maluszki polubiły sen w swoich łożeczkach. Moja Sara spała z nami w małżeńskim łozu do dwóch lat. Niestarczało mi cierpliwości, żeby wcześniej Jej oduczać.
Mocno za Was trzymam w kciuki.:))))

Moja córka wraca jutro z obozu. I pierwsze co sobie zażyczyła to czy przez 2 pierwsze noce może spac ze mną:))) haha. Moje kochane maleństwo.

-j- współczuję Ci z powodu kręgosłupu. Może pomocny będzie masażyk??? Poproś męża. Pozdrawiam i życzę zdrówka

reklama
Witam:)

Co do bólów kręgosłupa to sie trochę wystraszyłam zwiedzając stronki w necie na ten temat.Justynko masażyk jest co wieczór, bo to właśnie wtedy odczuwam największy ból.Myślę , że przyczyną jest skrzywienie i zbyt długie siedzenie. Jasne , że jak bym nic nie robiła to i by pewnie nie bolało.Ale przy dwójce dzieci nie da się nic nie robić.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
-j-
a może ginekolog coś Ci doradzi ja złagodzić ból?Póki co to staraj się jak najwięcej wypoczywać.

U nas dziś kolejna cała przespana nocka.Kuba obudził się dopiero o 7:30.Och, moja kochana kruszynka już chyba "dorośleje".

Pozdrawiam i życzę samych miłych chwil dzisiejszego dnia:-):tak::tak:.

hej!!

my dzis milo spedzilysmy dzien u mojej mamy:)

pocieszylyscie mnie ztym spaniem z rodzicami, bo wokol, gdzie ucha nie przylozyc, to dzieic same spia. juz sie zaczelam czuc jak dziwadlo:szok: teraz mezowi smutno, ze julitka nie spi z nami:-D:-D:-D

Netka, ja tez jeszce lulam do snu, choc ostatnio klade mala na wpol spiaca i juz sama sie usypia do konca. mam nadzieje, ze malymi kroczkami dojdziemy do stanu zadowalajacego mnie,. bo nie wiem, czy ja tez:-D:-D:-D

a co do jedzenia, to caly czas jemy raz w nocy:tak:

J,ja wilekich boli krzyza w ciazy nie mailam, chyba ze sie naschylalam, ale za to przed i teraz mam. juz taki moj los, ze jak sie poschylam, lub podzwigam, to boli i chodze polamana jak 80-letnia staruszka:-(

justyna, to znaczy,,ze corcia sie stesknila za mamusia;-)

a gdzie sie podziewa sewa?:confused:

reklama
Hejka, witam wszystkie mamy z Radomia:-)Jestem w 31 tygodniu ciąży i chciałabym znaleźć dobrą położną z Józefowa. Macie może namiary na jakąś?
Z góry dziekuję z pomoc, pozdrowionka

Do góry