reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witajcie dziewczynki!
Justynko
bardzo mi przykro.Kurcze to straszne co Was spotkało.Dajecie jakoś radę?
Ja mieszkam na 1 piętrze no i u mnie po burzy jest O.K.

-j-odpoczywaj ile wlezie.

A gdzie reszta mamusiek?

reklama
Witamy się!
Co tu tak pusto?Dziewczyny nie przesadzajcie z tym odpoczywaniem;-).

No to sobie idę.Pa pa.

hej! jestem i ja! troszke odpoczealm od kompa przez te dni. w piatek mialam gosci, apotem maz wczesniej wrcoicl z pracy i pojechal;ismyna zakupki. sobota cala zapracowana, wiec nawet nie cchiaalo mi sie wlaczac komputera. my dzis leniu****emy w domku we 3!!! uiwebiam takie niedziele. nigdzie sie nie spieszymy, cieszymy sie soba. juz jestesmy po spacerku, po kapaniu sie w basenie...

Już jestem.
-j-masz rację taki odpust w taki upał faktycznie może zmęczyć.My zajrzeliśmy tak przelotem no i mamy tzn.Kubuś ma superowego nahelowanego wielkiego ptaka.A ile z niego radości!:-D
Sewa
to dobrze że jakoś dajecie radę.Powtórzę się,ale powiem że będzie lepiej.
A jak tam u Was pogoda?Nad Radomiem właśnie przechodzi burza.W sadzie u rodziców wiatr złamał dwa drzewa i to całkiem spore.Dobrze że samochód postawiliśmy troszkę dalej bo byłoby "kuku"
Buziaki:-):-):-)

netka, kubus to juz zmechanizowany chlopak, super wyglada na jezdziku!!
co do balona, to wyobrazam sobie jego radosc, bo julitka tak sie cieszy i dziwi na widok ptaka-latawca, ktory jest przymocowany w ogorkach, zeby odstarszac inne ptaki. uwielbia go i nidgy nie przechodzi obojetnie:-)

Dziewczyny Witam sobotnio:))):-):-)

Jak przetrwałyście wczorajszą burzę?
Ja mam kompletnie zalane mieszkanie, do chwili obecnej kapie mi woda z zyrandolów, dywany mam mokre, parkiet nasiąkł i "postanowił sobie wstać".:angry: Czeka nas kompletny remont mieszkania. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Własnie jestem na etapie prania, wielkiego prania, bo wszystko musze wyjąć z pawlaczy i uprać.
Może, któraś ma ochotę mi pomóc, o prasowaniu nie wspomnę.

Całe szczęście, że moja córeczka osmiolatka jest na obozie w Kolobrzegu. Nie musi oglądać zniszczonego i zalanego mieszkanka.

Życze Wam miłego weekendu:-):-):-)

justyna, szok:szok::szok::szok::szok::szok: to jak to sie stalo? w bloku was zalalo? wspolczuje!
bidulka, teraz tyle strat i roboty:-:)-(

dzsiejsze pluski

2ynkk6e.jpg

Witam Mamy!
Dziewczynki jak dajecie radę w taki upał?
My dziś troszkę pomoczyliśmy to i tamto ;-):-Dw baseniku.
Kubulek już sam potrafi pić z butelki i zaczyna stawiać pierwsze kroczki.Co dzień uczy się czegoś nowego.Kochany bączek!:-)
Pozdrawiam dziś na chłodno:-).

Witam Mamy!
Dziewczynki jak dajecie radę w taki upał?
My dziś troszkę pomoczyliśmy to i tamto ;-):-Dw baseniku.
Kubulek już sam potrafi pić z butelki i zaczyna stawiać pierwsze kroczki.Co dzień uczy się czegoś nowego.Kochany bączek!:-)
Pozdrawiam dziś na chłodno:-).

Kubus zuch chlopak, robi siwetne postepy!!
julitka tez niestrudzzenie maszeruje na nozkach! co jakis czas: klap na pupe, ale wstaje i idzie dalej. ilez razy dziennie ona upada i wstaje! jest niezmordowana!

my tez sie moczymy w baseniku i w poludnie siedzimy w domku, albo w cieniu.
ja nie lubie takich upalow.

do juterka!!papa!

Dzień doberek!
Witam się szybciutko i śmigam do roboty.U nas sezon ogórkowy w pełni.Robię korniszonki,pikle ,po żydowsku,sałatkę szlachecką no i kiszone.Ale zimą pojemy.
Dziś byłam u gina tak kontrolnie się sprawdzić(wystraszyłyście mnie tymi nadżerkami)no i jest O.K.Narazie dzidzi nie będzie bo jeszcze karmie i pęcherzyków niet.
Pozdrawiam papa.
P.S.A gdzie Wy w ogóle się podziewacie?

no wlasnie posucha jaksa. chyba wszystkie mamuski plazuja w taka pogode:-)

spiesze sie pochwalic, ze julitka juz 3 noc spi w lozeczku!!! do tej pory znami dzielila loze malzenskie:-)

Witam!
no wlasnie posucha jaksa. chyba wszystkie mamuski plazuja w taka pogode:-)

spiesze sie pochwalic, ze julitka juz 3 noc spi w lozeczku!!! do tej pory znami dzielila loze malzenskie:-)
Donkat no jak to się złożyło.Kubuś przespał trzecią całą(bez pobudek na amciu) nockę pod rząd:-).Mam nadzieję że tak zostanie.Mały sypia w łóżeczku.Niestety do snu trzeba Go ululać na rękach.:-(.
Donkat Świetna fotka!!!!:tak::tak::tak:.

reklama
Do góry