reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Netka ja Skaryszew. :tak:
Żartujesz?!!:shocked2:Ja się tam urodziłam i chodziłam do podstawówki.A dorastałam nieopodal bo w Kobylanach.Dopiero od 98r mieszkam w Radomiu.Kurczę ale ten świat mały!!!
A nie odpowiada Ci dr.Puton.Ja osobiście bardzo miło ją wspominam.Co do Maroszyńskiego to mam trochę inne zdanie niż Ty,ale to nieważne.
Pozdrawiam:-):-):-):-)!

reklama
Żartujesz?!!:shocked2:Ja się tam urodziłam i chodziłam do podstawówki.A dorastałam nieopodal bo w Kobylanach.Dopiero od 98r mieszkam w Radomiu.Kurczę ale ten świat mały!!!
A nie odpowiada Ci dr.Puton.Ja osobiście bardzo miło ją wspominam.Co do Maroszyńskiego to mam trochę inne zdanie niż Ty,ale to nieważne.
Pozdrawiam:-):-):-):-)!

No proszę, a ja wychowałam się u dziedków w Odechowie, to pod Skaryszewem, jaki ten swiat mały:)

Ja polecam dr. Golinskiego bardzo mi pomógł w szpitalu, miałam bardzo troskliwa opiekę. Teraz wykryto u mnie torbiele na jajniku, i tez musze się troche poleczyć.
Trzymac w kciuki, aby wszystko było dobrze

hej kobietki!!:-)

sewa, z tego co wiem, to zkatarem nawet jest wskazane chodzic po dworze, tym bardziej jak ladna pogoda! zdrowka wam zycze!
a co do przecen ciuszkow, to wiem cos o tym. po prostu za grosze mozna kupic fajowe rzeczy! zazdroszcze ci takich okazji, bo w Pl jednak ubrania sa stosunkowo drogie do zarobkow:-(

justyna i j, jak ogolnie znosicie ciaze i kiedy macie termin? wiem, ze justyna gdzies pislala, ale to jescze nie z amojej kadencji i nie pamietam. brzuchy juz duze?:-D

netka, pewnie kubusiowi wietrzna pogoda nie sluzy.zycze poprawy humorku:-)

julitka juz cora odwazniej i czesciej sama stawia kroczki. teraz nawet juz sama przejdzie 5-6kroczkow! ale to wzruszajace:-D

:)))

A jak tam Twój mamy Szymuś? Rozrabia?
Jaki on slodki, sliczny, no poprostu cukiereczek:happy2:

Miłego dnia:):-):-):-)[/quote
Justynko
a Szymuś to kto?:-D:-D:-D.
Sewa,Donkat u nas bez zmian.Kuba obudził się,pokrzyczał i znów zasnął.
Dobrze że chociaż tyle śpi!
Właśnie kurier przywiózł mi fotelik.Idę oglądać.
Papa.

reklama
justynko imienniczko, wspólczuję ci bardzo. Nie łam się tylko, napewno wszystko będzie oki i ty doczekasz się potomka.:tak::tak::tak:. Trzymam i ja kciuki.
sewa zdrowiejcie.
donkat ,termin mam na 19.02.2009. , tak więc brzusio mały ( 3 miesiąc).Jedyne co mi doskwiera to wieczorne mdłości.Stanowczo stwierdzam , że każda ciąża jest inna.
Pozdrawiam wszystkie z osobna i ściskam mocno.;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry