reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

justyna, ale ze mnie traba!!!!! wybacz, pisalas o tym, a ja wtedy dopiero co "raczkowlaam" na forum i nie zapamietalam. teraz dalam taka plame. sorry, ze przez takie osoby jak ja musisz sobie ciagle ten smutny fakt przypominac:-(

j, pewqnie, ze dbaj o siebie, choc ja uwazam, ze co ma byc to bedzie, bo niektore kobiety prowdza sie fatalnie w ciazy a dzieci sie rodza i to zdrowe

julitka dzis pospala 2.5godz! z przerwa na placz, chyba jej sie cos snilo, albo scierpla raczka.

pogoda do du....doslownie jak jesienia:-(

reklama
Dzien dobry!

netka jak zobaczylam godzine wyslania Twojego posta to........ :szok: o ktorej dzis wstalas ;-)

U nas niestety nie najlepiej. Do Jedrusiowego kataru doszla okropna chypka :-( i nie wiem czy nie powinnam isc z nim do lekarza :baffled:

Milego dnia zycze.[/quote

Sewa Kubulek spał dziś całą nockę bez wstawania na jedzonko,ale dłużej niż do 5:30 nie dał rady.A potem to już tylko zabawa mu w głowie:-D:-D:-D.
Kurcze, może z Jędrkiem faktycznie lepiej idz do lekarza, bo jeszcze nie daj Boże coś gorszego się przyplącze,a mały niepotrzebnie się męczy.Życzę dużo zdrówka i buzaki dla małego chorowitka!

witam sie!

julitka wstala dzis o 8.30, wczoraj zreszta tez.

kubus ranny ptaszek:-)

sewa, pewnie ze idz do lekarza, choc wiem, ze tam za duzo porady nie uzyskasz. ta ich sluzba zdrowia jets jeszcze gorsza niz u nas. jak bylam z julitka bo miala plesniawki, to zajrzeli tylko do buzi, nigdzie wiecej, zadnego innego badania, a za 2 dni musialam isc znow z czms innym i tak w kolko.

tak ogolnie, to moja gwiazda nie ma dzis najlepszego humoru, a w ddatku pogoda pod psem, wiec sie pomeczymy troche w domu:-(

widze, ze chyba sie troche przejasnia. jak julitka wstanie to sie na troche wynurzymy, bo przeciez zwariujemy w domu:confused:

reklama
Do góry