reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
sewa, moze masz przesilenie choroby i zaraz bedzie lepiej?

to dobry pomysl, u nas tez byly dwie imprezy, bo wszystkich bym wdomu na raz nie zmiescila:-D:-D

bylysmy z nieat i dzieciaczkami u ortopedy. z Marcela to niezly podrywacz rosnie. zaczepial male dziweczynki na poczekalni i nie tylko...najlepiej mu sie zagajalo rozmowe z jedna z mam:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej.
Mój problem sam się rozwiązał.
Marcin był dzielny i urodził dziś kamień i pozwolili mu wyjść do domu po południu,więc jutrzejsza impreza aktualna. Dobrze, że brat nie odwołał przyjazdu.
A ja od kiedy otworzyłam oczy rano myślę sobie przez cały dzień: o tej porze byłam już na porodówce, o tej lekarze mówili że nie ma szans na poród,o tej poczułam co to skurcze porodowe, o tej już gryzłam ściany i skakałam na piłce albo pływałam w wannie i za chwilę minie rok jak mój synek przyszedł na świat :-)
Zleciało to tak szybko, że aż trochę żal że a szybko i Antoś już nie będzie nigdy taki maleńki
Dobra, dość nostalgii.
donkat to miałyście jakąś zaplanowaną wizytę? Wszystkie dwulatki tak mają?
A ja się wcale nie dziwię że Marcelek czarował dziewczyny, przecież już sam uśmiech ma tak czarujący (po mamusi ) że serce mięknie :-)
justa ja swojemu M na Mikołaja kupiłam saperkę. Jak by co to mogę pożyczyć do kopania dołów :-)bo lepiej niech żebyś górki usypała niż się w dole okopywała.
sewa mnie też nosi jak mam leżeć. ja do tego stopnia zapomniałam jak się odpoczywa że nie potrafię filmu obejrzeć, bo mnie cholera bierze, że czas ucieka a ja mogłabym wtedy poprasować albo coś innego w domu zrobić ;-)

Dziewczyny jakie choinki będziecie u siebie miały?? Bo ja chyba pierwszy raz w życiu kupię sztuczną :-( sistra i brat na mnie nakrzyczeli że przynoszę wstyd rodzinie leśników,bo u nas zawsze była żywa choinka z tych wycinanych pod liniami wysokiego napięcia, które i tak są du wycięcia, a kilka razy mieliśmy najbrzydszą miotłę na świecie bo nikt ich nie chciał i zostawały na podwórku takie bidy .
No ale czy mi się opłaca kupować żywą, jak i tak święta spędzamy poza domem.

no gentelman mi rosnie... kto by sie spodziewał;-)podnosił misie dziewczynkom i pokazywał pani jaki mama ma telefon... i to bardzo upierdliwie az za rekaw ciągnął żeby patrzyła i podziwiała:cool2:ehh a ja tak leciałam jak głupia bo u lekarza bylismy 3 min a jak wyszłam donkat juz nie było a myslałam że jeszcze sie razem do aut przejdziemy:-(
filwinka nasze dzieci po prsotu miały pewne nieprawidłowosci (mój Marcel ma te paluszki nachodzące na siebie u stópek) i to była taka wizyta kontrolna - przynajmniej w naszym przypadku:tak:no i sie okazało ze mam szukac takich maleńkich kołeczków silikonowych i jak bedzie chodził w buciku to mu je zakładać miedzy paluszki:-(szkoda, ale spodziewałam się czegoś takiego bo przecież żadnej poprawy nie widzę od ostatniej wizyty:-(i czy ja je w ogóle znajdę:no:
jutro wyjazd a ja sie dziećmi napatrzec nei mogę:sorry:wczoraj leżeliśmy we trójke na kanapie rozłozonej i sie przytulalismy.Oczywiście Marcel wymiekł pierwszy i pobiegł po cysternę bo nei wiedziec czemu uznal że też zasługuje na czułości chyba:-p:-)potem dostałam ta cysterną w oko ale to juz szczegoł:rofl2:
dzis ostatnie przygotowania, zakupy, pakowanie .... i jutro 20 godzin jazdy :szok:jak ja to wytrzymam!!!dobrze ze mam gruba knige do przeczytania to akurat sie wyrobię:laugh2:bo zabieram sie do nie juz 3 mieisiące i nei mam czasu nigdy dłużej nad nią posiedzieć:eek:

Wszytskiego najlepszego w dniu najwazneisjzego święta w życiu!!!! 1 rok za Tobą pełen radosci i mamusinych całusów:)teraz czas na konkretny podbój świata!!!Antosiu kochany - uśmiechów na Twojej ślicznej buzi i kupy prezentów urodzinowych życzy ciotka Kasia z Oliwią i Marcelkiem!!!

1530.gif

Idzie misio,idzie slonik ,
idzie malpka no i
konik
wszyscy
razem z zyczeniami bo
dzis pierwszy roczek mamy!!!

1651.gif

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut,klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia, szczęścia i słodyczy życzy....

e - ciotka Justyna z rodzinką.http://zyczenia.town-art.com/idz_1311--do-zabawy-mnostwa-sily-Zeby-kazdy-dzien-byl-mily.html

Ostatnia edycja:
1530.gif

idzie malpka no i
konik
wszyscy
razem z zyczeniami bo

1651.gif

Do zabawy mnóstwa siły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut,klocków i pluszaków,

Podłączę się do pięknych życzeń. Wszystkiego najlepszego Antosiu. Rośnij duży i dostarczaj rodzicom moc radości!

Antosiu, zyczymy Ci, aby kolejny roczek obfitowal w usmiech na pieknej buzce, aby nozki sie juz nie plataty, slowka ladnie sie skladaly i rodzice byli grzeczni;-)

witam:-)

lodowke juz rozmrozilam, bo mi szron na kucnie wychodzil:zawstydzona/y:

P bedzie poznym wieczorem

niunka zayspia. kolezanka nas obudzila telefonem o 9.30 i Julitka nie dospala:-D:szok:

Hej.
Mój problem sam się rozwiązał.
Marcin był dzielny i urodził dziś kamień i pozwolili mu wyjść do domu po południu,więc jutrzejsza impreza aktualna. Dobrze, że brat nie odwołał przyjazdu.

no i swietnie:-) uanej imprezki

donkat to miałyście jakąś zaplanowaną wizytę? Wszystkie dwulatki tak mają?

nie, akurat zgadalam sie z niekat, ze musimy isc z dziecmi do kontroli i umowilysmy sie na jeden dzien
Julitka "zawija" nozke do srodka i troche krzywi kolanka

Dziewczyny jakie choinki będziecie u siebie miały?? Bo ja chyba pierwszy raz w życiu kupię sztuczną :-(

my kupujemy zywa, ale mala, potem wsadzamy do ogrodka, bo ona jest nie scinana, a w doniczce

ja tak leciałam jak głupia bo u lekarza bylismy 3 min a jak wyszłam donkat juz nie było a myslałam że jeszcze sie razem do aut przejdziemy:-(

sorry, ale mi glupio:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:w sumie to sie nie dogadalysmy i myslalam ze Ci dlugo zejdzie wiec poszlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
czy ja je w ogóle znajdę:no:

popytaj w sklepach medycznych

jutro wyjazd a ja sie dziećmi napatrzec nei mogę:sorry:wczoraj leżeliśmy we trójke na kanapie rozłozonej i sie przytulalismy.

to tylko dwa dni, glowa do gory:-):-)

to tylko dwa dni, glowa do gory:-):-)
to nie dwa dni tylko caly tydzień!!:szok:prócz samochodu mamy do objechania kilka wujków i cioć Łukasza... czas najwyższy je poznać;-)także poziwedzam sobie troszke zachodnich sąsiadów:eek:
nie przejmuj sie - sama nie wiedziałam ze mi szybko Marcel zbada;-)faktycznie moglysmy sie dogadac ale co tam - bedzie jescze okazja przeciez nie raz;-):tak::-)

reklama
1530.gif

idzie malpka no i
konik
wszyscy
razem z zyczeniami bo

1651.gif

Do zabawy mnóstwa siły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut,klocków i pluszaków,

e - ciotka Justyna z rodzinką.

najlepsze zyczenia od e-cioci dorotki z rodzinką:-):-):-)

dzien dobry a moze dobry wieczor bo ciemno juz strasznie na dworzu
u mnie jak zwykle zamieszanie przez caly tydz,na szczescie julka poszla spac wiec mam troszke czasu zeby ponadrabiac co u Was
opowiem co sie u mnie dzialo kiedys na kawce jak juz doinformuje sie na 100%na ktora godzinke bylo
caluski dla wszystkich:tak::tak:

Do góry