reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
witam!!!

dzis spedzilysmy caly dzine wmiescie:
najpierw na zalatwianiu spraw,
potem drzemka i obiadek u tesciow,
a potem mily czas u filwinki i Antosia:-)

Antos mnie rozbawil
do lez: gdy rozmawialysmy nie zwracajac na niego uwagi, to tak sie glosno zachowywal i szalal, zeby go tylko zauwazyc:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Wczoraj wzięłam się za mycie okien.Ale z małym bobikiem to sobie mogę... co najwyżej poodkurzać.:crazy: Jak uczepi mi się nogi to ciągnie dopóty, dopóki jej nie wezmę na ręce i nie pokażę co robię. :crazy: i dalej nici ze sprzatania. Kilka miechów mi zejdzie nim posprzatam.:rofl2:

Ząbki? A co to takiego?:eek: Nie mamy.:no:
.

co sie amrtwisz, do nastepnych swiat akurat zdazysz:-D:-D

Julitce pierwszy zabek sie przebil w ieku 9.5 m-ca

Mamy dla mojego tatulka Mercedesa A170 CDI Long Classic w którym jest fuul miejsca z tyłu i wogóle jest pinkny.Kolor ciemny niebieski/granat:-)tatlko bedzie na pewno bardzo zadowolony bo co bym mu nie kupiła będzie lepsze od Cienko cienko które teraz ma:rofl2:

oooo, to tata na poczatku sie poczuje jak w ciezarowce:rofl2::-D
pewnie da Ci sie przewiezc;-)

U nas bez zmian :-( kichamy, kaszlemy.... ogólnie do bani :eek:

oby jakies zmiany nadeszly:-)

Hej. Mam takie pytanko do was czy nie rodzilyscie w szpitalu na Józefowie? Interesuje sie tym poniewaz zamierzam tam poszukac dobrego ginekologa Panstwowo i tam chcialabym rodzic...
z góry dziekuje za odp. :)

Hej. Mam takie pytanko do was czy nie rodzilyscie w szpitalu na Józefowie? Interesuje sie tym poniewaz zamierzam tam poszukac dobrego ginekologa Panstwowo i tam chcialabym rodzic...
z góry dziekuje za odp. :)

ja rodzialm na Jozefowie i inne dziewczyny tez:tak:
co do gina, to ze slyszenia wiem, ze dziewczyny polecaly Ananicza, ale ja sie nie wypowiadam, bo nie chodizlam do niego.

a gdzie ejst Goszczyn? to pod Radom podlega?:szok:

Witajcie kobietki :-)
U nas ciężka nocka, Antoś zerwał się ok 1 z krzykiem i nie dawał się spokoić ani śpiewem ani tuleniem ani piersią, dopiero nurofen podziałał. A rano okazało się że jest nowy ząbek :-) I to zupełnie nie ten którego się spodziewaliśmy, bo prześwituje mu górna jedynka a wyszła druga dwójka i to jakoś ekspresowo bo jeszcze wczoraj nie było jej widać a dziś już ma ze dwa milimetry.

A wczorajsze spotkanie z donkat i Julitką to Antoś przeżywał do wieczora :-)
Muszę powiedzieć, że Julitka nie tylko potrafi się przedstawić i powiedzieć jak mają na imię mama i tata ale pięknie mówi całymi zdaniami :-) I bardzo ładnie potrafi się dzielić zabawkami, czego o Antku nie mogę powiedzieć bo on oczywiście musiał się bawić tym co akurat Julitka wzięła w rączki a w dodatku okazało się że zachomikował sobie trzy klocki koleżanki :-) A no i jeszcze zadziwił własną matkę bo zaprowadził młodą damę do łóżeczka i sam do niego wszedł co mu się jeszcze nigdy nie zdarzyło :-)

niekat no to gratulacje!! Tydzień Wam się trochę skurczył i pewnie Oliwia odzyska dobry humor jak się przytulicie i razem powygłupiacie :-)

justa nam się udało umyć okna we dwójkę jak Antoś zasnął w poprzednią sobotę, ale na tym moje sprzątanie się skończyło, bo postanowiłam drzemki Antośka wykorzystywać dla siebie a nie na sprzątanie, gotowanie itp.
A Amelka zuch dziewczynka! śpieszy jej się do zwiedzania świata na własnych nóżkach :-)

sewa nos do góry, koniec choroby już bliżej niż dalej i w święta będziecie się z niej śmiać :-)

Elizka ja też rodziłam na Józefowie. Rok temu, ale nie chodziłam państwowo do lekarza w szpitalu.

Witajcie. Jestem 6 miesiącu ciąży i chodze do dr Szatanka, może mi ktoś powiedzieć czy to dobry lekarz? i jak to jest z tymi dyżurami szpitali w radomiu? w którym lepiej rodzić na tochtermana czy na józefowie

reklama
to ,że jest mało mówny i że trzeba się o wszystko pytać to wiem. za każdym razem otrzymuje odpowiedz. chodzi mi raczej o to czy pomaga przy porodzie...

Do góry