reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
dzis spedzilysmy caly dzine wmiescie:
najpierw na zalatwianiu spraw,
potem drzemka i obiadek u tesciow,
a potem mily czas u filwinki i Antosia:-)
Antos mnie rozbawil do lez: gdy rozmawialysmy nie zwracajac na niego uwagi, to tak sie glosno zachowywal i szalal, zeby go tylko zauwazyc
co sie amrtwisz, do nastepnych swiat akurat zdazysz
Julitce pierwszy zabek sie przebil w ieku 9.5 m-ca
oooo, to tata na poczatku sie poczuje jak w ciezarowce
pewnie da Ci sie przewiezc;-)
oby jakies zmiany nadeszly:-)
dzis spedzilysmy caly dzine wmiescie:
najpierw na zalatwianiu spraw,
potem drzemka i obiadek u tesciow,
a potem mily czas u filwinki i Antosia:-)
Antos mnie rozbawil do lez: gdy rozmawialysmy nie zwracajac na niego uwagi, to tak sie glosno zachowywal i szalal, zeby go tylko zauwazyc
Wczoraj wzięłam się za mycie okien.Ale z małym bobikiem to sobie mogę... co najwyżej poodkurzać. Jak uczepi mi się nogi to ciągnie dopóty, dopóki jej nie wezmę na ręce i nie pokażę co robię. i dalej nici ze sprzatania. Kilka miechów mi zejdzie nim posprzatam.
Ząbki? A co to takiego? Nie mamy.
.
co sie amrtwisz, do nastepnych swiat akurat zdazysz
Julitce pierwszy zabek sie przebil w ieku 9.5 m-ca
Mamy dla mojego tatulka Mercedesa A170 CDI Long Classic w którym jest fuul miejsca z tyłu i wogóle jest pinkny.Kolor ciemny niebieski/granat:-)tatlko bedzie na pewno bardzo zadowolony bo co bym mu nie kupiła będzie lepsze od Cienko cienko które teraz ma
oooo, to tata na poczatku sie poczuje jak w ciezarowce
pewnie da Ci sie przewiezc;-)
U nas bez zmian :-( kichamy, kaszlemy.... ogólnie do bani
oby jakies zmiany nadeszly:-)
Liza
Hej. Mam takie pytanko do was czy nie rodzilyscie w szpitalu na Józefowie? Interesuje sie tym poniewaz zamierzam tam poszukac dobrego ginekologa Panstwowo i tam chcialabym rodzic...
z góry dziekuje za odp.
z góry dziekuje za odp.
donkat
Hej. Mam takie pytanko do was czy nie rodzilyscie w szpitalu na Józefowie? Interesuje sie tym poniewaz zamierzam tam poszukac dobrego ginekologa Panstwowo i tam chcialabym rodzic...
z góry dziekuje za odp.
ja rodzialm na Jozefowie i inne dziewczyny tez
co do gina, to ze slyszenia wiem, ze dziewczyny polecaly Ananicza, ale ja sie nie wypowiadam, bo nie chodizlam do niego.
a gdzie ejst Goszczyn? to pod Radom podlega?
Witajcie kobietki :-)
U nas ciężka nocka, Antoś zerwał się ok 1 z krzykiem i nie dawał się spokoić ani śpiewem ani tuleniem ani piersią, dopiero nurofen podziałał. A rano okazało się że jest nowy ząbek :-) I to zupełnie nie ten którego się spodziewaliśmy, bo prześwituje mu górna jedynka a wyszła druga dwójka i to jakoś ekspresowo bo jeszcze wczoraj nie było jej widać a dziś już ma ze dwa milimetry.
A wczorajsze spotkanie z donkat i Julitką to Antoś przeżywał do wieczora :-)
Muszę powiedzieć, że Julitka nie tylko potrafi się przedstawić i powiedzieć jak mają na imię mama i tata ale pięknie mówi całymi zdaniami :-) I bardzo ładnie potrafi się dzielić zabawkami, czego o Antku nie mogę powiedzieć bo on oczywiście musiał się bawić tym co akurat Julitka wzięła w rączki a w dodatku okazało się że zachomikował sobie trzy klocki koleżanki :-) A no i jeszcze zadziwił własną matkę bo zaprowadził młodą damę do łóżeczka i sam do niego wszedł co mu się jeszcze nigdy nie zdarzyło :-)
niekat no to gratulacje!! Tydzień Wam się trochę skurczył i pewnie Oliwia odzyska dobry humor jak się przytulicie i razem powygłupiacie :-)
justa nam się udało umyć okna we dwójkę jak Antoś zasnął w poprzednią sobotę, ale na tym moje sprzątanie się skończyło, bo postanowiłam drzemki Antośka wykorzystywać dla siebie a nie na sprzątanie, gotowanie itp.
A Amelka zuch dziewczynka! śpieszy jej się do zwiedzania świata na własnych nóżkach :-)
sewa nos do góry, koniec choroby już bliżej niż dalej i w święta będziecie się z niej śmiać :-)
Elizka ja też rodziłam na Józefowie. Rok temu, ale nie chodziłam państwowo do lekarza w szpitalu.
U nas ciężka nocka, Antoś zerwał się ok 1 z krzykiem i nie dawał się spokoić ani śpiewem ani tuleniem ani piersią, dopiero nurofen podziałał. A rano okazało się że jest nowy ząbek :-) I to zupełnie nie ten którego się spodziewaliśmy, bo prześwituje mu górna jedynka a wyszła druga dwójka i to jakoś ekspresowo bo jeszcze wczoraj nie było jej widać a dziś już ma ze dwa milimetry.
A wczorajsze spotkanie z donkat i Julitką to Antoś przeżywał do wieczora :-)
Muszę powiedzieć, że Julitka nie tylko potrafi się przedstawić i powiedzieć jak mają na imię mama i tata ale pięknie mówi całymi zdaniami :-) I bardzo ładnie potrafi się dzielić zabawkami, czego o Antku nie mogę powiedzieć bo on oczywiście musiał się bawić tym co akurat Julitka wzięła w rączki a w dodatku okazało się że zachomikował sobie trzy klocki koleżanki :-) A no i jeszcze zadziwił własną matkę bo zaprowadził młodą damę do łóżeczka i sam do niego wszedł co mu się jeszcze nigdy nie zdarzyło :-)
niekat no to gratulacje!! Tydzień Wam się trochę skurczył i pewnie Oliwia odzyska dobry humor jak się przytulicie i razem powygłupiacie :-)
justa nam się udało umyć okna we dwójkę jak Antoś zasnął w poprzednią sobotę, ale na tym moje sprzątanie się skończyło, bo postanowiłam drzemki Antośka wykorzystywać dla siebie a nie na sprzątanie, gotowanie itp.
A Amelka zuch dziewczynka! śpieszy jej się do zwiedzania świata na własnych nóżkach :-)
sewa nos do góry, koniec choroby już bliżej niż dalej i w święta będziecie się z niej śmiać :-)
Elizka ja też rodziłam na Józefowie. Rok temu, ale nie chodziłam państwowo do lekarza w szpitalu.
reklama