no i teraz juz bez strachu sie wybiorę ;-)do jutra!będę ok 16.00niekat, mamy wizyte miedzy 16-18. z doswiadczenia wiem, z elepiej byc wczesnieuj i zajac kolejke, bo potem sie schodz mnostwo ludzi
ja zamierzam wczesniej jechac do miasta, pozaaltwiac sprawy, pobyc u tesciow, to pewnie bede gdzies o 15.45.
To jest w budynku ZUSu, bodajze A, ale nie pamietam. w kazdym badz razie w tym budynku , ktory ma wejscie forntowe od ul.Zeromskiego. tam jest przy drzwiach tabliczka, wiec znjadziesz.
do jutra!
reklama
Hej, żeby mi nie było za dobrze to i u mnie się porobiło. M wylądował w szpitalu z kolką nerkową. Karetka go zabrała rano, najpierw sam się zgłosił do szpitala ale dostał zastrzyk i go odesłali do domu z poleceniem że gdyby coś się działo to ma iść po skierowanie do swojego lekarza(zresztą pani doktor z pogotowia sugerowała to samo),ale już nie zdążył bo domu dojechał zielony z bólu.
Na domiar złego w związku ze stwierdzeniem kilku przypadków świńskiej grypy w Radomiu,jest zakaz odwiedzin.
I tak to sobie mogę podać rękę z donkat , bo też zostałam słomianą wdową.
I teraz mam dylemat bo nie wiem co robić, urządzać w piątek urodziny Antośka czy czekać aż M wyjdzie ze szpitala, bo bardzo bym chciała żeby z nami był, ale z drugiej strony brat specjalnie na tę okazję jedzie przez połowę Polski. Co radzicie?
Sewa jak zdrowie? Co powiedział lekarz?? Czujesz się lepiej?
niekat Oliwka już hasa po choróbsku?
donkat ja zacieram ręce z radości jak mogę pójść spać ok23 po tym jak chodziłam o 2 niemal codziennie. A Antoś rano daje mi ostatnio pospać i do 8.30 co mi sie bardzo podoba :-) a zasypia zwykle ok 22,mimo że kładziemy się spać ok 21.
Na domiar złego w związku ze stwierdzeniem kilku przypadków świńskiej grypy w Radomiu,jest zakaz odwiedzin.
I tak to sobie mogę podać rękę z donkat , bo też zostałam słomianą wdową.
I teraz mam dylemat bo nie wiem co robić, urządzać w piątek urodziny Antośka czy czekać aż M wyjdzie ze szpitala, bo bardzo bym chciała żeby z nami był, ale z drugiej strony brat specjalnie na tę okazję jedzie przez połowę Polski. Co radzicie?
Sewa jak zdrowie? Co powiedział lekarz?? Czujesz się lepiej?
niekat Oliwka już hasa po choróbsku?
donkat ja zacieram ręce z radości jak mogę pójść spać ok23 po tym jak chodziłam o 2 niemal codziennie. A Antoś rano daje mi ostatnio pospać i do 8.30 co mi sie bardzo podoba :-) a zasypia zwykle ok 22,mimo że kładziemy się spać ok 21.
donkat
Fanka BB :)
Filwinko, trudnow ybrac. z jednej strony wazne, zebyscie byli razem an urodzinkach, tym bardzije ze to pierwsze, wiec takie niby wazniejsze. z drugiej strony Twoj brat nie mieszka za rogiem i nie moze wpasc w kazdej chwili
nie ma sznas, ze Marcina wypisza do piatku? a moze uda sie przelozyc na sobote i M juz bedzie?
ja jakos sie powoli przyzywczajam do samotnosci. wymyslam sobie rozne zajecia dla zabicia czasu. dzis np. dojrzalam spory kurz pod meblami, wiec postanowilam gruntownie tam wysprztac;-)
ukladanie w szafach tez na mnie czeka
byle do wiosny
nie lubie niezorganizowanych ludzi, a taki chyba jest P spedytor. jako, ze ja pilnuje "papierow" to mnie wkurza, jak nie przysyla zlecen na czas, a potem dosyla iektore podwojnie a niektorych brak
nie ma sznas, ze Marcina wypisza do piatku? a moze uda sie przelozyc na sobote i M juz bedzie?
ja jakos sie powoli przyzywczajam do samotnosci. wymyslam sobie rozne zajecia dla zabicia czasu. dzis np. dojrzalam spory kurz pod meblami, wiec postanowilam gruntownie tam wysprztac;-)
ukladanie w szafach tez na mnie czeka
byle do wiosny
nie lubie niezorganizowanych ludzi, a taki chyba jest P spedytor. jako, ze ja pilnuje "papierow" to mnie wkurza, jak nie przysyla zlecen na czas, a potem dosyla iektore podwojnie a niektorych brak
donkat
W dołku jestem od tygodnia:----(. Bunkier buduję.;-)
:--------(
to wejdz an chwile na watek ze zdjeciami, a mam nadzieje,ze humor sie polepszy:-)
przepraszam że to napisze ale ten konkurs jest bez sesnu... mam ubierac choinke i stroic rodzinę przed 12 grudnia tylko do zdjęciawg mnie powinno sie przesunąc termin nadsyłania fotek...
no ale niewazne...
wazne że Oli mi ładnie wychodzi z choroby i ze juz przyszły wszytskie prezenty na Mikołaja i Gwiazdke dla dzieciaków i tylko czekam na reszte prezentów które zamówiłam wczoraj i będe miała z glowy święta... no prawiezostał mi mój własny tatulo i szwagier... masakra - głowa pusta jak /// jak nie wiem co ale grunt że nie wiem co im dać
no ale niewazne...
wazne że Oli mi ładnie wychodzi z choroby i ze juz przyszły wszytskie prezenty na Mikołaja i Gwiazdke dla dzieciaków i tylko czekam na reszte prezentów które zamówiłam wczoraj i będe miała z glowy święta... no prawiezostał mi mój własny tatulo i szwagier... masakra - głowa pusta jak /// jak nie wiem co ale grunt że nie wiem co im dać
reklama
donkat
przepraszam że to napisze ale ten konkurs jest bez sesnu... mam ubierac choinke i stroic rodzinę przed 12 grudnia tylko do zdjęciawg mnie powinno sie przesunąc termin nadsyłania fotek...
no ale niewazne...
tez tak od razu pomyslalam, ale nie komentowalam, tylko olalalm ten konurs i juz
Hej.
donkat byłam widziałam. Ależ Julitka urosła.
:-):-)