reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

to nie dwa dni tylko caly tydzień!!:szok:prócz samochodu mamy do objechania kilka wujków i cioć Łukasza...

aaaaaaa, to co innego
bylam przekonana,ze tylko weekend

nie martw sie, tylko korzystaj z takiej wycieczki:-):-)

opowiem co sie u mnie dzialo kiedys na kawce jak juz doinformuje sie na 100%na ktora godzinke bylo
caluski dla wszystkich:tak::tak:

trzymamy za slowo;-)

to kiedy kobietki organizujemy kolejne spotkanie na plotki?
na pewno nie w nadchodzacym tyg. bo niekat nie bedzie
hhhmmm, a w jeszcze kolejnym chyba ja wybywam do rodzinki. pewnie tak do swiat nam zejdzie:zawstydzona/y:

jutro lecimy na spoznione imieniny znajomych. Julitka juz zrobila laurke:-)

nie chwalilam sie jak Jultika umie sie ladnie przedstawic:-). wczoraj to zademonstrowala u p. doktora;-)

reklama
Hej.
W imieniu Antosia dziekuję wszystkim e-ciotkom :-)
Impreza się udała tak że Antek jeszcze w nocy przeżywał wydarzenia z wieczoru.
donkat oj to spotkanie chyba dopiero w przyszłym roku, bo my jak wyruszymy przed świętami to wracamy po Nowym Roku.
niekat trzymam kciuki za powodzenie!!!! Wszystko na pewno pójdzie dobrze, a dzieci będą grzeczne jak aniołki jak trochę potęsknią za mamusią i tatusiem

1706.gif
1679.gif
1679.gif
1679.gif

Aldonko z okazji "nastych" ;-) urodzin spełnienia marzeń, powodzenia w zyciu, jak najmniej zakrętów, szmalu pod dostatkiem i co najważniejsze zdrówka !!!:-):-):-)

1922.gif

Dziekuje Justa:-):tak::tak:
to slowo "naste" najbardziej mnie ucieszylo, bo jakos chyba przezywam kryzys wieku sredniego:rofl2::-D
duch mlody, ale kalendarz nie pozni:-(

Witam!!!

ciezka dzis ejstem. miaalm przerwana nocke, bo musilaam P wyszykowac do drogi. potem nie moglam zasnac. wdodatku poogda pod psem:sorry:

o 13.30 mam pgrzeb sasiada, ale niunka dopieor co zasnela i chyab nie zdazymy. mam andzieje, ze chociaz na cmentarz uda nam sie pojsc

donkat spóźnione co prawda, ale szczere życzenia urodzinowe :-) Niech Ci się dobrze wiedzie w życiu, pod każdym względem. I nie marudź na kalendarz bo co ja bym miała powiedzieć. Najważniejsze że wciąż nam jeszcze pod górkę a nie z górki :-)
Pogoda dziś do kitu, ale chyba czas się przyzwyczajać , w końcu to już grudzień. Antek też chyba reaguje na niskie ciśnienie, bo najpierw spał do 9.15 a później zasnął znów o 11. I nadal śpi.
Zaproponowałam w tym roku rodzeństwu, że może już czas przestać sobie robić nawzajem prezenty gwiazdkowe, bo już nie jesteśmy dziećmi i może wystarczy pamiętać o urodzinach bo imienin nie obchodzimy, ale na początku mój pomysł spotkał się z oporem, zwłaszcza brata,bo ja i siostra mamy rodziny a on zostałby całkiem bez prezentu.No ale jest jeszcze kilka dni i może strawi temat.

Ciekawe jak tam idzie niekat, może jednak znajdą autko szybciej i wrócą przed czasem.
Sewa a jak Twoje samopoczucie? Wyzdrowiałaś już?
justa w Ty się już z bunkra odkopałaś?? :-)
Miłego dnia kobietki

donkat trochę spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe! Wszystkiego co najlepsze!

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo!

Julitka pije mleczko i mam nadieje, ze lada moment zasnie:tak:

Dziekuje za zyczonka, wiem, ze sa szczere:-):tak:

Zaproponowałam w tym roku rodzeństwu, że może już czas przestać sobie robić nawzajem prezenty gwiazdkowe, bo już nie jesteśmy dziećmi i może wystarczy pamiętać o urodzinach bo imienin nie obchodzimy, ale na początku mój pomysł spotkał się z oporem, zwłaszcza brata,bo ja i siostra mamy rodziny a on zostałby całkiem bez prezentu.No ale jest jeszcze kilka dni i może strawi temat.

Ciekawe jak tam idzie niekat, może jednak znajdą autko szybciej i wrócą przed czasem.i

gdy u nas bylo mniej dzieci, to ciagnelismy losy i dzielilismy sie prezentami dla wszystkich za mniej wiecej okreslona kwote. teraz dzielimy sie dziecmi i tylko one dostaja prezenty:-)

Sewa[/B], zdrowka dla Was i oby meza nie dopadlo, bo kto bedzie o chorowitkow dbal?

faktycznie, nie maja wyobrazni Ci tesciowie:sorry: zeby kupic kazdemu cos porzadnego, to ilez to trzba pieniedzy, a znowu ilez to mozna kupowac jakies *******ki:sorry::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no miałyscie racje - znaleźlismy auto dośc szybko:tak:dziś odbieramy kluczyki i nowe blachy a wracamy najprawdopodobniej w środę wiecorem - znaczy wtedy wyjedziemy od teściów a kiedy wrócimy do radomia to już inna bajka;-):-)pewnie sie odezwe dopiero po powrocie ale przyajmniej sie zamledowałam:-p Mamy dla mojego tatulka Mercedesa A170 CDI Long Classic w którym jest fuul miejsca z tyłu i wogóle jest pinkny.Kolor ciemny niebieski/granat:-)tatlko bedzie na pewno bardzo zadowolony bo co bym mu nie kupiła będzie lepsze od Cienko cienko które teraz ma:rofl2:
dzieci maja się dobrze - dzwonię codziennie rpzed ich snem zeby im zyczyc kolorowych i widze ze dzielnie sie trzymają... tylko Oli jakaś takaś smutna:sorry:pewnie jak było na prawde dowiem sie dopiero jak wróce:cool2:

reklama
Do góry