reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

:-D:-D:-D:-D
Ja jestem bezrobotna.:tak::-) Przez rok brałam zasiłek + przez 140 dni macierzyński. Niestety grudzień to koniec dobrego.:confused2::confused2::confused2:
O szkoleniach słyszałam.:tak: Tam co jakiś czas coś nowego wymyślają.:tak: Ja niestety podlegam pod swoją gminę , bo u nas zrobili sobie filię.:happy:

Justa, ale to nie z PUP. im sie jzu dawno fundusze skonczyly.
zobacz sobie na tym linku, ciekawe propozycje maja. Polska Gielda Pracy Sp. z o.o.

Julitka ma znow urojenia z kupka i sie boi zrobic:-(

Ula, nie zazdroszcze pisania pracy, nie lubie takich wypocin
a katarek zwalcz szybko, zeby sie w cos wiekszego nie przerodzilo

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczynki baaardzo!!!
imieniny w pracy sie udały, ciasta wszytskim smakowały:tak:... spróbowaliby marudzić!7 godzin stałam w kuchni jak je piekłam:szok:
i mam piękny ZEGAR na ścianę:rofl2:z ramkami na zdjecia zamiast godzin heheh

witam!!!

zapisalam sie w koncu an szkoelnie. jeszcze nie wiadomo, czy sie zalapie:sorry:

bylam w strachu, bo bedac w PUP potrzebowali dowodu. patrze, nie mam:szok::szok: nie przypminalam sobie, zeby go gdzies w miejscu publicznym uzywac i zgubic:eek:w koncu sobie przypomnialam, ze chyba P nie wyjal z drukarki, gdy mi go kserowal. pojechalam do domu i tak tez bylo:-):tak:

i mam piękny ZEGAR na ścianę:rofl2:z ramkami na zdjecia zamiast godzin heheh

oooo, fajne. nie widzialam jeszcze takiego:cool2:

gdzie sie podziewacie kobietki???
moja mama juz w domku:-(
P odprawiony i juz w drodze:-:)-( a my same w domu jak te sirotki:-:)-:)-(

jutro jade na caly dzien do miasta bo mam mnostwo spraw do zalatwienia, a niunka pobawi sie z babciami i dziadkiem:-)

niekat, pamietasz o wizycie 03.12?

donkat apmiętam pamiętam i modle się zeby mi się MArcel nie rozchorował do tego czasu bo póki co Oliwia ma GRYPĘ!!! i to z powikłaniami.dziś jezcze rano Łuaksz zabiera ja do lekarza i zobaczymy co dalej... czy czasem nie szpital:-:)-:)-(

reklama
Do góry