reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej !Jestem nowa.Moja sytuacja wygląda tak: jestem w 11 tygodniu ciąży, pierwszą wizytę u gienka mam już za sobą, z tym , że tam gdzie chodziłam nie ma usg. Dostałam skierowanie na wykonanie tego badania.Zadzwoniłam do szpitala na Józefowie i okazało sie , że żeby zrobić badanie usg muszę zapisać się na wizytę do lekarza.Padło na lekarza Szczepanowskiego. Czy jest ktoś z was kto do niego chodził?Czy to ,, normalny,, lekarz?
user_offline.gif
Witaj na naszym wąteczku!:-)
Co do lekarza to ja niestety Ci nie pomogę.Ale bądz dobrej myśli będzie O.K. No i gratuluję.Już wkrótce będziesz mamą.:tak::-).

A ja dziś zakupiłam już fotelik samochodowy dla misia taki od 9 do 25kg.Mam nadzieję że się sprawdzi.
Sewa jak Jędrek przesypia nocki?Bo mój mały co drugą to chichocze i chichocze wcale nie chce spać.
Pozdrawiam serdecznie:-).

reklama
Witamy się!:-)
-j-to świetnie,że dzidzia ma się dobrze:tak::tak::tak:.
Sewa proponuję dla Ciebie herbatkę z wkładką,a dla Jędrka z sokiem malinowym.Kurujcie się a ja duuuużo zdrówka życzę.Pozdrawiam.:-)

Dzięki dziewczyny:biggrin2:. Na katarek , tak jak netka pisała soczek malinowy i wygrzewanie się .Mam nadzieję , że to tylko przeziębienie was wzięło.Pozdrawiam :wink:.

Hej !Jestem nowa.Moja sytuacja wygląda tak: jestem w 11 tygodniu ciąży, pierwszą wizytę u gienka mam już za sobą, z tym , że tam gdzie chodziłam nie ma usg. Dostałam skierowanie na wykonanie tego badania.Zadzwoniłam do szpitala na Józefowie i okazało sie , że żeby zrobić badanie usg muszę zapisać się na wizytę do lekarza.Padło na lekarza Szczepanowskiego. Czy jest ktoś z was kto do niego chodził?Czy to ,, normalny,, lekarz?
user_offline.gif

witaj j! ja teraz po porodzie zaczelam chodzic na nfz do dr szczepanowskiego. a ty do ktorej przychodni chodzisz? ja na olsztynska, a wiem, ze na domagalskiego tez przyjmuje. na olsztynskiem ma usg, bo nawet mi robil i nie trzeba bylo placic. w sumie slyszalam, ze jest dobrym lekarzem, jednka ja bylam dopiero 2 razy i nie moge nic powiedizec. jedno mi u niego nie odpowiada; jest malomowny i trzeba go ciagnac za jezyk. ja lubie jak dr od razu wszystko tlumaczy i wyklada kawe na lawe. tak mialam u Penzy, tylko on przyjmuje jedynie prywatnie i jest drogawy. jako lekarz swietny i polecam!!:-)
gratuluje dzidzi i pozdrawiam reszte pociech!:-):-)

kobietki witajcie! ja juz po wypoczynku!:-) jak wracalysmy od mamy, popsul nam, sie samochod i musialm czekac na meza az nas poratuje.:szok: nie bylo tak zle. u mamy odpoczelam,ale niestety tez pojadlam i znow brzuszek okragly:wściekła/y:

sewa, kurujcie sie wytrwale!

przespanych nocek zycze! pappa!

Dzień doberek!:-)
Donkat
witaj po wojażach.
Sewa jak się macie?Już lepiej?
-j-z jakiej części Radomia jesteś?

U nas nocka dziś spokojna,za to rano Kuba dał czadu.Teraz na szczęście zasnął.Może jak wstanie to zapomni,że wyjęłam go z łóżeczka"lewą nogą"i będzie kochanym bobaskiem.:-)
Pozdrawiam;-).

reklama
Do góry