reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
witam!!!

moze nam sie uda jutro skoczyc do Lublina, do P rodzinki:-). Juz sie ciesze:-). tylko troszke mam jescze roboty wdomku:tak:

Marcello został szczęsliwym posiadaczem 11 zębola czyli dolenj 4 :cool2:i za chwile wyłoni sie jego brat blixniak z prxeciwnej strony;-)moze mu ulzy bo jest chłopak ostatnio nie do zniesienia:no:

jemu ulzy, a wam jeszcze bardziej:-D:-D

donkat na jakie studia sie zapialas? Powiem Ci, ze po cichu zazdroszcze, bo chyba tez chcialabym jakies podyplomowe studia zrobic, tak dla siebie :tak::tak::tak:

na Gospodarke przestrzenna;-)
sa to studai bezplatne tak w systemie dziennym jak i zaocznym, poniewaz uczelnia dostala refundacje dla 200osob. grzech by bylo nie skorzystac

weekendujcie sie milutko!!!

Ostatnia edycja:
-j- i jak festyn, udany?
my mielsimy dzis kilka wariantow spedzenia polpludnia, bo jednak Lublin nie wypalil. ostatecznie wybralismy Piastow, bo dzis byl przedostatni dzien pokazow akrobatycznych na lotniksu. fajnie, bo spokojnie, nie ma takiego tlumu i szumu jak na Air Show.
niekat, wypatrywalam Was, bo od Ciebie to rzut beretem i pomyslalam, ze moze jestescie ;-)

Jutro ma byc goraco. moze w koncu wyskoczymy nad wode?:-)

poza tym spedzilsimy dzis baaardzo milutki dzien we troje:-)

-j- a my bylismy prawie do konca Dżemu:tak:kupiłam sobie koszulkę i szczęsliwa wyszłam z tej kichy bo prócz muzyki nic sie tam nie działo a dziecko mi czekało 40 min wkolejce na trampoline a i tak wciskały sie starsze dzieciaki i w koncu poszła na małą (taka jak pod Carefourem)
Amelka jest taka sliczna ze ja nie mogę!!!!Justyna musimy się znów zgrać z dziewczynami gdzieś i pogadać bo jakoś tak czuje ze nadajemy na tych samych falach hehehe:-Dwybaczcie kobietki alem troszkę sie napiła i mnie wzięło na czułoci względem wszytskich ludzi na świecie:-)ach ten DŻEM!!!

reklama
witam!!!

a my dzis w koncy wyladowalismy na dzialce u P siostry. blogie lenistwo wsrod lak, pol, krow, koni...:szok::-)to byl naprawde milutki wekend, szkoda ze takie zdarzaja sie dosc rzadko:-(bo albo nie ma czasu, albo poogdy

A my dziś znowu na Św. Krzyż wybywamy.

hlip, hlip, bylas w Nowej Slupi?:szok::szok:
to u mojej mamy!!!!!!!!!
podobalo sie?

U mnie dziś leniwa niedziela. Nie mamy planów, więc pewnie wybierzemy się tylko na spacer po obiadku :tak:

lubie takie leniwe neidziele po zabuieganym tyogdniu:-)

a filwinka to kiedys wraca, czy an stale juz zostaje w podrozy?:-D:-D

Do góry