reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
-j- pewnie przez sen Amelce było obojętnie co ssie :-)
Z tego co pamiętam to Antoś miał najniższą wagę 3170 , ale to była waga przy wyjściu, a międzyczasie go nie ważyłam bo w naszej sali waga się nie włączała. To chyba była najniższa waga bo w zasadzie nie miałam pokarmu i jak wychodziliśmy to Antek był lekko odwodniony
.Za to tuż po przyjeździe do domu zaczął się nawał mleczny :-)

witam kobiekti!!!

padnieta jestem po calym dniu. ten wiatr mnie troche meczy, ale fajnie, ze jzu cieplo:-)

U nan nie wazyli dzieci przy wyjsciu:-(ani w trakcie pobytu. jest tylko waga urodzeniowa. moze nie mieli czasu, bo byl nawal kobietek

milego weekendu!!!!

bylysmy dzis z Julitka w Balbince:-)nie mam porownanaia z Fantazja, wiec bylo ok, choc jak dla Julitki to za malo atrakcji. wieskzosc jest dla starszych dzieci. niunka byla zachwycona basenem z kulkami, bo pileczka to jej ulubiona zabawka:-D

co u was kobietki?

Cholera, napisałam posta i nie wiem co się z nim stało.
Spróbuję napisać raz jeszcze.
donkat to byłaś blisko mnie :-)
-j- kłopoty ze ssaniem u Amelki już opanowane?
niekat urodziny Marcelka udane? Co tym razem wylosował? No i czy dzieci wyzdrowiały do przyjęcia?
sewa a u Ciebie już wszyscy zdrowi?
netka1 jak samopoczucie?
kasiulka_radom
a co u Kubusia? zdecydowałaś się na wkładkę?

A my z Antosiem odbijamy sobie czas kiedy był chory i spacerujemy jeszcze dłużej niż zwykle. W sobotę wybraliśmy się na targ przy Wernera obejrzeć koce, bo i siostra i brat mają w kwietniu urodziny a stwierdziłam że koce rzadko kupujemy sobie sami. Nawet całkiem fajne były, bo cieplutkie i grube a my jesteśmy zmarzluchy :-) Zobaczę jeszcze na Śląskiej bo tam chyba większy wybór.

reklama
filwinko, do dzis mnie rece bola od spaceru w twojej okolicy:sorry2:zajechalam z "dupy strony" i nie moglma trafic do tej Balbinki, wiec zeby juz nie kluczyc po tych uliczkach, zostawilam samochod w niedalekiej-tak mi sie wtedy zdawalo:baffled:odleglosci i poszlysmy na pieszo. jak sie okazalo, byl to niezly kawalke drogi a wozka nie wzielam:angry:nioslam wiec troche niunke, troche szla sama, ale i tak sie zmachalam:sorry2:

my teraz tez duzo czasu na dworze spedzamy. a julitka jest wiecznie upaprana wblocie. juz nie moge nadazyc z zmianami kurtek i czapek:confused: podejrzalam ja, ze specjalnie kladzie sie na ziemi :szok:i wola psa, zeby do niej przybiegal-nie wiem w jakim celu:-D

Do góry