Kasiulka_radom
Zaciekawiona BB
lezalam 2 tyg na patoligi ciazy na jozefowie i z tego co slyszalam lapowka za cesarke to 2000zl ananicz ci tego nie zalatwi trzeba z ordynatorem grzeszczykiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałabym rodzić przez cesarskie cięcie ile kosztuje i czy u dr Ananicza można to załatwić
chciałabym rodzić przez cesarskie cięcie ile kosztuje i czy u dr Ananicza można to załatwić
donkat jakby co to ja mam okna do umycia ;-) za to mogę w nieskończoność odkurzać :-) i chyba Antoś tak przywykł w brzuszku do dźwięku odkurzacza że najlepiej mu się przy nim zasypia. Ewentualnie jeszcze suszarka może być :-)
A my dziś byliśmy na kontroli u lekarza, i mamy wybrać antybiotyk do końca a później poprawić przez trzy dni takim do picia. Coś za dużo tych antybiotyków. W dodatku mam już trochę dość siedzenia w domu, a na spacerek jeszcze za wcześnie według pani doktor. A mnie się wydaje że świeże powietrze chyba nie może zaszkodzić.
A my wczoraj mieliśmy wizytę przyszłej matki chrzestnej Amelki z rodzicami.:-)Amelka zmierzyła chrzestną od stóp do głów po czym uroczo uśmiechnęła się. No jak by rozumiała, że to o niej mówi się.:-)
Po kąpanku , które nieco opóźniło się ( o 21) jak zasnęła tak spała do 2 w nocy.:-)Nastepna pobódka była o 6 rano.:-)JESTEM WERRY HAPPY
A dzis małzon zabiera mnie do kina.:-)
A my dziś mamy wizytę chrzestnej mamy Antosia, ale on ją bardzo lubi i zwykle jak chcemy gdzieś wyjść to właśnie z nią zostaje.
Miłego wieczoru:-)