reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

lezalam 2 tyg na patoligi ciazy na jozefowie i z tego co slyszalam lapowka za cesarke to 2000zl ananicz ci tego nie zalatwi trzeba z ordynatorem grzeszczykiem.

reklama
Anka018 są szpitale które świadczą takie usługi, bo ja w cenniku szpitala na Józefowie nie widziałam takiej pozycji. Wystarczy poszukać w necie!
Reszta , a zwłaszcza rzucanie nazwiskami, bez komentarza.

-j- u nas było podobnie. Profilaktycznie podwójne pieluszkowanie w nocy i wizyta kontrolna. Wyszło na niej że bioderka jeszcze nie są dobrze wykształcone i na początku kwietnia znów mamy się pokazać.
No kochana że dni lecą to dobrze wiem , ale jednak pomyśl o sobie, bo z oczami to nie żarty.

donkat jakby co to ja mam okna do umycia ;-) za to mogę w nieskończoność odkurzać :-) i chyba Antoś tak przywykł w brzuszku do dźwięku odkurzacza że najlepiej mu się przy nim zasypia. Ewentualnie jeszcze suszarka może być :-)

A my dziś byliśmy na kontroli u lekarza, i mamy wybrać antybiotyk do końca a później poprawić przez trzy dni takim do picia. Coś za dużo tych antybiotyków. W dodatku mam już trochę dość siedzenia w domu, a na spacerek jeszcze za wcześnie według pani doktor. A mnie się wydaje że świeże powietrze chyba nie może zaszkodzić.

chciałabym rodzić przez cesarskie cięcie ile kosztuje i czy u dr Ananicza można to załatwić

a dlaczego chcesz cc ja gdybym mogla chciala bym porod naturalny juz jedna cc mialam i wiem jak to nie zafajnie jest....

ja wolalabym zeby operowal mnie dr Ananicz, ale nie wiem na kogo trafie na dyzurze ... kto Was operowal?

-j- jak tam w kinie? ja wyszłam w połowie filmu bo mi się wydawało że Antoś tęskni :-) na czym byliście?
A my dziś mamy wizytę chrzestnej mamy Antosia, ale on ją bardzo lubi i zwykle jak chcemy gdzieś wyjść to właśnie z nią zostaje.
No to mam nadzieję że Amelce już tak zostanie i da mamusi się wyspać :-)
U nas kilka dni temu Antośkowi się przestawiło i jak zaśnie o 21 dobrze najedzony to pierwsza pobudka jest dopiero o 4, więc teraz nie daję mu za szybko zasnąć przy piersi, tylko delikatnie nakłaniam go żeby jeszcze pojadł, ale czasami jest tak zmęczony że się nie udaje, to wtedy pobudka miedzy 1 a 2 .
Dziś dostaliśmy ostatni zastrzyk. Hura! Oskrzela czyste, kaszelek jeszcze został, ale po syropkach ma przejść, bo to podobno tylko wydzielina która mu spływa z noska powoduje kaszel, mimo że męczymy go fridą.
Uciekam kąpać synusia
Miłego wieczoru:-)

witam!!!

dzis byl pracowity dzien. taka ladna pogoda, ze grzech bylo w domu siedziec, wiec sie zmeczylismy na podowrku:-)

jutro jedziemy do Lublina na wspominnay roczek:tak:

donkat jakby co to ja mam okna do umycia ;-) za to mogę w nieskończoność odkurzać :-) i chyba Antoś tak przywykł w brzuszku do dźwięku odkurzacza że najlepiej mu się przy nim zasypia. Ewentualnie jeszcze suszarka może być :-)

A my dziś byliśmy na kontroli u lekarza, i mamy wybrać antybiotyk do końca a później poprawić przez trzy dni takim do picia. Coś za dużo tych antybiotyków. W dodatku mam już trochę dość siedzenia w domu, a na spacerek jeszcze za wcześnie według pani doktor. A mnie się wydaje że świeże powietrze chyba nie może zaszkodzić.

oj, nic z tej wymiany nie bedzie, bo ja niecierpie myc okien:zawstydzona/y:dlatego to robie jak najrzadziej sie da:zawstydzona/y:

Julitka teraz sie boi odkuzracza. t zn teraz juz prawie nie, ale jeszcze niedawno plakala:-(

jak nie ebdzie wiatru, to mozecie w sloneczny dzien pospacerowac-ja tak uwazam:-D

A my wczoraj mieliśmy wizytę przyszłej matki chrzestnej Amelki z rodzicami.:-)Amelka zmierzyła chrzestną od stóp do głów po czym uroczo uśmiechnęła się. No jak by rozumiała, że to o niej mówi się.:tak::-)
Po kąpanku , które nieco opóźniło się ( o 21) jak zasnęła tak spała do 2 w nocy.:tak::-)Nastepna pobódka była o 6 rano.:-)JESTEM WERRY HAPPY:-D:-D:-D

A dzis małzon zabiera mnie do kina.:-)

milego seansu:-D:rofl2:

Amelka wie, gdzie i jak sie powinna zachowac:tak:julitka przy gosciach tez zawsze grzczniutka byla:rofl2:

filwinko, w tym samym czasie napisalysmy posty:-D:-D

A my dziś mamy wizytę chrzestnej mamy Antosia, ale on ją bardzo lubi i zwykle jak chcemy gdzieś wyjść to właśnie z nią zostaje.

Miłego wieczoru:-)

a moja Julitka nie przepada za swoja chrzestna:baffled::zawstydzona/y:ja za nia zreszta tez:zawstydzona/y:duzo bardziej lubi moja siotre, ale nie moglismy zrobic inaczej, jak wziac P jedyna siotre na chrzstna:sorry2:

reklama
Do góry