reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

lezalam 2 tyg na patoligi ciazy na jozefowie i z tego co slyszalam lapowka za cesarke to 2000zl ananicz ci tego nie zalatwi trzeba z ordynatorem grzeszczykiem.

reklama
Anka018 są szpitale które świadczą takie usługi, bo ja w cenniku szpitala na Józefowie nie widziałam takiej pozycji. Wystarczy poszukać w necie!
Reszta , a zwłaszcza rzucanie nazwiskami, bez komentarza.

-j- u nas było podobnie. Profilaktycznie podwójne pieluszkowanie w nocy i wizyta kontrolna. Wyszło na niej że bioderka jeszcze nie są dobrze wykształcone i na początku kwietnia znów mamy się pokazać.
No kochana że dni lecą to dobrze wiem , ale jednak pomyśl o sobie, bo z oczami to nie żarty.

donkat jakby co to ja mam okna do umycia ;-) za to mogę w nieskończoność odkurzać :-) i chyba Antoś tak przywykł w brzuszku do dźwięku odkurzacza że najlepiej mu się przy nim zasypia. Ewentualnie jeszcze suszarka może być :-)

A my dziś byliśmy na kontroli u lekarza, i mamy wybrać antybiotyk do końca a później poprawić przez trzy dni takim do picia. Coś za dużo tych antybiotyków. W dodatku mam już trochę dość siedzenia w domu, a na spacerek jeszcze za wcześnie według pani doktor. A mnie się wydaje że świeże powietrze chyba nie może zaszkodzić.

chciałabym rodzić przez cesarskie cięcie ile kosztuje i czy u dr Ananicza można to załatwić

a dlaczego chcesz cc ja gdybym mogla chciala bym porod naturalny juz jedna cc mialam i wiem jak to nie zafajnie jest....

ja wolalabym zeby operowal mnie dr Ananicz, ale nie wiem na kogo trafie na dyzurze ... kto Was operowal?

-j- jak tam w kinie? ja wyszłam w połowie filmu bo mi się wydawało że Antoś tęskni :-) na czym byliście?
A my dziś mamy wizytę chrzestnej mamy Antosia, ale on ją bardzo lubi i zwykle jak chcemy gdzieś wyjść to właśnie z nią zostaje.
No to mam nadzieję że Amelce już tak zostanie i da mamusi się wyspać :-)
U nas kilka dni temu Antośkowi się przestawiło i jak zaśnie o 21 dobrze najedzony to pierwsza pobudka jest dopiero o 4, więc teraz nie daję mu za szybko zasnąć przy piersi, tylko delikatnie nakłaniam go żeby jeszcze pojadł, ale czasami jest tak zmęczony że się nie udaje, to wtedy pobudka miedzy 1 a 2 .
Dziś dostaliśmy ostatni zastrzyk. Hura! Oskrzela czyste, kaszelek jeszcze został, ale po syropkach ma przejść, bo to podobno tylko wydzielina która mu spływa z noska powoduje kaszel, mimo że męczymy go fridą.
Uciekam kąpać synusia
Miłego wieczoru:-)

witam!!!

dzis byl pracowity dzien. taka ladna pogoda, ze grzech bylo w domu siedziec, wiec sie zmeczylismy na podowrku:-)

jutro jedziemy do Lublina na wspominnay roczek:tak:

donkat jakby co to ja mam okna do umycia ;-) za to mogę w nieskończoność odkurzać :-) i chyba Antoś tak przywykł w brzuszku do dźwięku odkurzacza że najlepiej mu się przy nim zasypia. Ewentualnie jeszcze suszarka może być :-)

A my dziś byliśmy na kontroli u lekarza, i mamy wybrać antybiotyk do końca a później poprawić przez trzy dni takim do picia. Coś za dużo tych antybiotyków. W dodatku mam już trochę dość siedzenia w domu, a na spacerek jeszcze za wcześnie według pani doktor. A mnie się wydaje że świeże powietrze chyba nie może zaszkodzić.

oj, nic z tej wymiany nie bedzie, bo ja niecierpie myc okien:zawstydzona/y:dlatego to robie jak najrzadziej sie da:zawstydzona/y:

Julitka teraz sie boi odkuzracza. t zn teraz juz prawie nie, ale jeszcze niedawno plakala:-(

jak nie ebdzie wiatru, to mozecie w sloneczny dzien pospacerowac-ja tak uwazam:-D

A my wczoraj mieliśmy wizytę przyszłej matki chrzestnej Amelki z rodzicami.:-)Amelka zmierzyła chrzestną od stóp do głów po czym uroczo uśmiechnęła się. No jak by rozumiała, że to o niej mówi się.:tak::-)
Po kąpanku , które nieco opóźniło się ( o 21) jak zasnęła tak spała do 2 w nocy.:tak::-)Nastepna pobódka była o 6 rano.:-)JESTEM WERRY HAPPY:-D:-D:-D

A dzis małzon zabiera mnie do kina.:-)

milego seansu:-D:rofl2:

Amelka wie, gdzie i jak sie powinna zachowac:tak:julitka przy gosciach tez zawsze grzczniutka byla:rofl2:

filwinko, w tym samym czasie napisalysmy posty:-D:-D

A my dziś mamy wizytę chrzestnej mamy Antosia, ale on ją bardzo lubi i zwykle jak chcemy gdzieś wyjść to właśnie z nią zostaje.

Miłego wieczoru:-)

a moja Julitka nie przepada za swoja chrzestna:baffled::zawstydzona/y:ja za nia zreszta tez:zawstydzona/y:duzo bardziej lubi moja siotre, ale nie moglismy zrobic inaczej, jak wziac P jedyna siotre na chrzstna:sorry2:

reklama
Do góry