donkat
Fanka BB :)
witam kobietki!!!
mamy pieska!!:-)wczoraj wzielismy ze schroniska. piekna kudlata suczka:-)Julitka zachwycona, chetnie by spala z psem w budziealbo pies w domu
oby dzialal jak najdluzej:-)
albo trzeba przytyc, albo robic wieksze zakupy
uuu, Antos rosnie jak an drozdzach
jak po USG? niunia nadal grzeczna?
mamy pieska!!:-)wczoraj wzielismy ze schroniska. piekna kudlata suczka:-)Julitka zachwycona, chetnie by spala z psem w budziealbo pies w domu
A my z Amelka na infakolu jedziemy i wczorajszy wieczór był baaardzo przyjemny.Esputicon okazał się za słaby.
Jutro jedziemy na usg bioderek.:-)
oby dzialal jak najdluzej:-)
:-)
A ja zostawiłąm M z Antosiem i wybrałam się do carefoura na zakupy, bo teściowa specjalnie dzwoniła , że tam taki ładny chudy schab w promocyjnen cenie. A że z wędlin jem głownie pieczony schab a do marketu blisko to zrobiłam sobie spacerek. Po drodze trochę żałowałam bo omal mnie nie zdmuchnęło z chodnika, latałam jak kukuiełka nawet z zakupami :-)
A wczoraj mierzyliśmy Antosia i mierzy już 71 cm! Urósł już 16 centymetrów. Nie wiem czy to dużo, ale i tak jestem dumna że tak wyrósł na moim mleczku :-)
albo trzeba przytyc, albo robic wieksze zakupy
uuu, Antos rosnie jak an drozdzach
Amelka śpi dziś ładnie cały dzień budząc się tylko na cysia.Nie wiem czy to zasługa infacolu czy pogody.Ciekawe co w nocy będzie robiła.
jak po USG? niunia nadal grzeczna?