reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

mary-beth jak bys mogla pisac tak troche jak dla tlumokow, bo ja nie kumam tych wszystkich zaawansowanych okreslen.:zawstydzona/y::-p:-D Jak poszlam do lekarza aby juz tylko potwierdzic to co wiedzialam :-D to mi krew pobrali no i wyslala mnie na maaaasssse badan. Tylko ze ja dopiero w 3 miechu...

reklama
ja z kolei słyszałam że do lekarza nie ma po co iść przed 10tc bo i tak odsyłają ,ale nie wiem jak faktycznie bo ja byłam pierwszy raz w czerwcu , a ciąże potwierdzałam w kwietniu w PL bo akurat pojechaliśmy na święta :-) , 3 tygodnie po zrobieniu testu :tak:

maniulka a płyneliście stateczkiem po fjordzie ?? superowe są wtedy widoczki :-)

Ania stateczkiem płynęli chłopaki,ja darowałam sobie bo mała była śpiąca a chciałam żeby sobie wygodnie pospała :-)
Ja też słyszałam że do 10tc to nic się tu nie dowiesz :baffled:
Tampeza ale czubki :angry:
Jojob mnie też denerwuje to połączenie FB z BB,dzisiaj utworzyłam nowy wątek na marcu i on też wyszedł na FB:szok::szok::szok:no kongo

A ja w podłym nastroju,pokłóciłam się z moim m,ni poszłam na kurs prze niego,Martyna wcale nie spałą w dzięń i teraz jeszcze nie śpi,ciągle marudzi ze zmęczenia już ale uspić się nie daje :angry::angry::angry::angry::angry:k.... niech już ten dzień się skończy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mary-beth jak bys mogla pisac tak troche jak dla tlumokow, bo ja nie kumam tych wszystkich zaawansowanych okreslen.:zawstydzona/y::-p:-D Jak poszlam do lekarza aby juz tylko potwierdzic to co wiedzialam :-D to mi krew pobrali no i wyslala mnie na maaaasssse badan. Tylko ze ja dopiero w 3 miechu...

Jojob - beta hcg to test z krwi potwierdzający ciążę, więc jak Ci krew pobrali, to może betkę zrobili...

Ania, Marta - dzięki! Kurczę, to dziwne, jesli przed 10 tc nie można się tu niczego dowiedzieć... :baffled: Pewnie przekonam się, gdy w końcu sama zajdę. Może zależy od lekarza...

OK, życzę Wam miłej nocki, kochane i zmykam już naprawdę spać...

No i dzieńdoberek!

Nie śpię od godziny, bo mnie kłucie z lewej strony brzucha i w dole skręca całą noc! :crazy::no::no::baffled::baffled::baffled: M. mlaska przez sen i też pospać nie da! :wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dzionka życzę! Boże, jestem strasznie zmęczona... :szok:

Dziewczyny dziś mija termin a ja jakoś n ie czuję żeby mały zechciał opuścić mój brzusio ;) Oby to już za kilka dni.. ;-)
wiecie tęsknię za swoimi spodniami sprzed ciąży i bluzkami - ach :tak:
No a ja juz tez na dziś plany żeby takośc energie rozładowac ;) bedę sprzątac samochód, prasować i chce jeszcze kosiarka sie przejchac bo tu trawką już woła o małe strzyżenie :) No i jeszcze będe odrostu na swojej głowi malować;) Heh :-)
Miłego dzionka :D

Witam:-)
Beatris ale energii:szok::szok::szok::szok::szok:daj trochę
Mary czy dasz rade wytrzymac do jutra czy dzisiaj testujesz????

U nas nocka spoko luz,z mężem nie rozmawiam mam dośc jego głupoty:crazy:
Pamiętacie co pisałąm o tym helikopterze że zabrał kolegę,okazało się ze stan jest bardzo ciężki i czekają tylko na decyzję rodziny w sprawie odłączenia od aparatury,szok jak dla mnie :-(

Witam sie przy kawusi!

Pogoda super. Moje dziecie w pracy, moj m. tez w pracy no a ja teraz musze zebrac sily i dom dalej do porzadku doprowadzac.

mary-beth no i jak z "cierpliwoscia" bedziesz czekac do jutra czy juz tescik w ruch poszedl?

beatris to teraz masz okazje aby dom na blysk wypucowac tak na pare lat na przod bo jak Maly juz zdecyduje sie wyjsc to troche z czasem i energia moze byc kiepsko. Chociaz w "dawnych czasach" kobiety ktore rodzily i juz mialy gromadke to zaraz na pole szly pracowac!:-p:-D

maniulka no coz poniedzialek, a Martynka to pewnie tez podroz przezywala. No coz dzieci, one sa niezmordowane nawet jak sa umecione na maksa! Moze ci da troche odziepnac dzisiaj!
Oj z kolega to b. smutne. I bardzo ciezka decyzja dla rodziny.:-(
A z facetami to jak z dziecmi...ech

:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana
mery beth jeszcze tylko jeden dzien i test, chyba, ze robisz dzis. u mnie tez tak bylo, ze dopiero po 10 tyg kazali przyjsc do lekarza potwierdzic ciaze, ale ogolnie przez cala ciaze zadnych badan nie robili, na pierwszej wizycie krew, a pozniej tylko mocz i cisnienie:baffled:
beatris zycze jak najszybszego rozwiazania, czekanie jest najgorsze, chyba najlepiej sie czyms zajac i nie myslec za duzo. kto wie moze akcja bedzie tak szybka i urodzisz jak ja:-):-)
jojob wlasnie, ja tez po porodzie zaraz wstawalam, najgorsze bylo lezenie tuz po:-p
maniulka pisalas ze to po niego helikopter, jakis wypadek mial? tragedia dla rodziny
wiecej nie pamietam

Do góry