reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Kurcze moja też ma cykora bo samolot itd. więc chce ją zabrać jak będziemy w PL samochodem, a z powrotem poleci samolotem teraz są już bezpośrednio ze Stavanger do Gdańska więc myślę że sobie poradzi.

reklama
Ivi my tez zostajemy na swięta ja nie mam z tym problemu to już drugie tutaj i w zeszłym roku było ok,powiem ci tylko żebyś zrobiła sobie zakupy świateczne do środy bo jak dobrze pamiętam to chyba czwartek,piątek sklepy zamknięte a może nie ale a już nie pamiętam jak to było:-D:-D:-D:-D
Moja rodzina tez jedzie i dojechac nie mogą :crazy:
Pisałas że masz wcześniaczka w którym tygodniu sie urodził i z jaką wagą?

dokladnie, ze sklepami to tak jak Maniulka mowi...czwartek i piatek zamkniete, w sobote otwarte, ale nie tak jak zawsze,ale chyba krocej....

Iwi, moja mama tez sie bala, zawsze sie zarzekala,ze nigdy samolotem nie poleci...ale w zeszlym roku jak bylam na poczatku maja w pl, i mama razem ze mna poleciala z powrotem do nas,a pozniej to wracala juz sama, z przesiadka w oslo :-) ale dala rade bez problemu :)

my juz jutro jedziemy :-D juuupi :) dzis wieczorem musze chyba ciuchy poprasowac jeszcze przed wyjazdem, bo jakos jak zwykle z mojego regularnego prasowania na biezaco wyszlo to co zawsze, czyli nic :-D i sie nazbieralo...
w ogole mlody dzisiaj wstal mi o 7...nie wiem co mu sie pomieszalo w tej malej mozgownicy :-D ale przynajmniej zdazyl na swoje rock your baby,bo godzine zmienili chyba...
moj ma dzis wrocic z pracy wczesniej i sprzatac :-) zobaczymy...pewnie wroci normalnie z nadzieja,ze ja do tej pory sama porobie :p jeszcze sie zdziwi :-D:-D:-D

znowu jakas szarowa za oknem :/mam nadzieje,ze w Pl troche slonca bedzie i cieplej :)

Witam, dzięki za inf. o sklepach bo znając mojego M który jest już tutaj trochę to nawet nie wie i byśmy się zdziwili.
Jak chodzi o moje maleństwo to on nie jest wcześniakiem wręcz odwrotnie nie śpieszył się, ale fakt urodził się malutki 2750. i 52 cm
No moja też stracha, ale nie odpuszczę, bo ona tak naprawdę nigdy nigdzie nie była zagranicą, a i też rzadko w Polsce i jak jest okazja chciałabym aby się wyrwała z tych czterech kątów tym bardziej że teraz jest sama
U nas też szaro buro jest od wczoraj i dzisiaj pospałam aż do 9 młody też smacznie spał.
Gugula pozdrów Gdynię ode mnie i życzę udanej podróży bez korków a jedziecie przez Szwecję i potem promem?

Iwi łoj pomyliłam cie z kimś innym i myślałam ze Franuś wcześniak,ale faktycznie nie duży chłop z niego,moja 2990 i 49cm tez mała a urodzona o czasie ale cała ciąże mówili ze bedzie tak duza:-D:-D:-D:-D
Gugula moje prasowanie tez lezy i czeka :-D
No własnie szaro buro brrrrrrrr gdzie ta wiosna :crazy:

my też zostajemy , wczoraj kupiłam sobie koszyk do święcenia jajek ;) i trochę słodyczy do koszyka :)
dzisiaj pasuje zrobić listę zakupów i ustalić mniej więcej co będe przygotowywać żeby mi potem czegoś nie brakło
faktycznie Franek malutki , mi mówili że Kuba będzie i duży i taki też był ;) , mam nadzieje że tym razem nie będe miała takiego wielkoluda :)

Witam, mam na imie Kasia, teraz jestem w 30 tyg. ciazy (30t4dn) :-) - jest to moja pierwsza dzidzia.

Do Norwegii przeprowadzilam sie ok. miesiac temu :-)... swieta bede spedzac pierwszy raz bez mojej rodziny :-( ... znaczy sie jestem z mezem i jego rodzicami, ale maz jest norwegiem i jak wiadomo oni inaczej spedzaja tutaj swieta :) ...

witam, mam na imie kasia, teraz jestem w 30 tyg. Ciazy (30t4dn) :-) - jest to moja pierwsza dzidzia.

Do norwegii przeprowadzilam sie ok. Miesiac temu :-)... Swieta bede spedzac pierwszy raz bez mojej rodziny :-( ... Znaczy sie jestem z mezem i jego rodzicami, ale maz jest norwegiem i jak wiadomo oni inaczej spedzaja tutaj swieta :) ...

witaj:)

Kasiar12 Witaj:-)
U nas leje i leje matko kiedy to się wreszcie skończy jak patrze w pogode to raczej nie w tym tygodniu:szok::szok::szok:
Mąz w Pl cieplutko,grilują a ja siedze jak ten czub w domu z zapalonym swiatłem bo ciemnica taka ze masakra ponuro i buro......ehhhh dołuje mnie ta pogoda :angry:
Mimo wszystko miłej niedzieli :-)

reklama
Do góry