reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Witam, mam na imie Kasia, teraz jestem w 30 tyg. ciazy (30t4dn) :-) - jest to moja pierwsza dzidzia.

Do Norwegii przeprowadzilam sie ok. miesiac temu :-)... swieta bede spedzac pierwszy raz bez mojej rodziny :-( ... znaczy sie jestem z mezem i jego rodzicami, ale maz jest norwegiem i jak wiadomo oni inaczej spedzaja tutaj swieta :) ...

Witam ja również jestem tutaj krótko półtora miesiąca i też to moje pierwsze święta z dala od domku. Mieszkam koło Stavanger, więc po sąsiedzku.

reklama
Witam:-)
No dziewczyny może się okaże ze macie do siebie całkiem blisko :tak:nie ma jak kolezanka
Ja mam prawie po sąsiedzku Gugule wiec i wspólne spacerki i kawka i to jest super :-)
Pogoda dalej do d... ale patrzałam ze ma byc od jutra lepiej,oby

Kasiar znacie już płeć?????

Tak znamy, ma byc Zuzia :-) . U nas pogoda znow ladna :-) ale u mnie ze spacerami teraz trudniej zwlaszcza ze tu na okolo mam goreczki :)

Witam ja również jestem tutaj krótko półtora miesiąca i też to moje pierwsze święta z dala od domku. Mieszkam koło Stavanger, więc po sąsiedzku.

Od meza slyszalam ze nie daleko :-) jak Ci sie podoba tutaj?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiar jest ładnie krajobrazy i okolica przepiękna tylko brak znajomych troszkę dokucza. I wspólne spacerki jak by się udało to jak najbardziej. Tutaj gdzie mieszkam jest pięknie morze na wyciągniecie ręki i widok na góry. W Stavanger jest fajne jeziorko (nie wiem jak się nazywa)i ścieżka do spacerowania my ostatnio tam byliśmy, jest pięknie. Pewnie są jeszcze fajne miejsca do odkrycia w Stavanger, a jest jeszcze plaża taka jak w Polsce z piaskiem nie tylko skały ale nie pamiętam w jakiej miejscowości, ale to na pewno Twój mąż będzie wiedział.
Ja uwielbiam przyrodę i od tej strony mi się bardzo podoba. No i opieki lekarskiej dla małego jestem pod wrażeniem. Tylko znajomych i mojego lasu do którego chodziłam, i pustych plaż oczywiście poza sezonem mi brakuje, bo przecież Polska od strony przyrody to też piękny kraj.

W ktorej czesci miasta byliscie nad tym jeziorkiem... bo my mieszkamy na tascie i jest tu jezioro (mozna powiedziec 2, bo te mniejsze jest czescia wiekszego)... My tutaj mamy znajomych, no ale to nie to samo, przydalby sie ktos z dzidzia zeby pogadac i isc na spacer. :-)

huntcomment.jpg

Wczoraj kury tak gdakały,
nasze jajka oszalały.
Malowały się w paseczki
i w kółeczka i wstążeczki.
Teraz wszystkie krzyczą - hura hura
wesołego Alleluja!

Czesc Dziewczyny mam takie pytanko ,czy jest tu jakas mamuska wczesniaka mam pare pytan dotyczacych spraw zwiazanych z rehabilitacja i lekarzami !!pozdrwaiam serdecznie

reklama
Do góry